0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (258 puan) tarafından
Kızlar bugün benim doğum günüm Eşim bana hediye almamış para gönderdi 1000 TL Ben çok üzüldüm bir tatlı alıp üstüne güzel not yazıp getirebilirdi  yada bir tane gül nedense önemsemedigimi düşündüm bir an gecistirir gibi para atması zoruma gitti siz olasaniz ne yapardınız ona dediğimde istediğin hediyeyi al cevabını  verdi bana

13 Cevaplar

0 oy
(258 puan) tarafından
Abartı mi sizce kızlar 
-Reklam-
0 oy
(1,099 puan) tarafından
Erkekler genelde öküz olabiliyorlar maalesef 
(258 puan) tarafından
Evet maalesef canım
tarafından
Eski kullanıcı emmy olan kişi misin acaba ?
(258 puan) tarafından
Yok o ismide ilk defa duydum
tarafından
Sen değil canım hello nickli arkadaşa soruyorum
(1,099 puan) tarafından
Laplusbelle bana mı sordunuz? Bana sorduysanız hayır
tarafından
Evet sana sormuştum profilden dolayı:) tamamdır canim
(1,099 puan) tarafından
Yok canım İnternetten baktım dün dü heralde değiştim resmimi
0 oy
(101 puan) tarafından
Bazı erkekler düzdür yani mutlu olmalısın. Herkes romantik olmak zorunda değil.  Dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere. 
(258 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:)))
0 oy
(109 puan) tarafından
Kız ona şükür et.   İyiki doğdun dedi benim eşim 
(258 puan) tarafından
Rabbim eslerimize romantiklik versin bacım
(3,166 puan) tarafından
İyi onu demesi de birşey :D
0 oy
(2,381 puan) tarafından
Hey Allahım ya yaranılmıyor sizin gibilere de adam parasını atmış istediğini al beğendiğini al diye. Onu da yapmasaydı hiç bişey yapmadı etmedi olurdu 
(258 puan) tarafından
Kiz yoksa sen benim kocammısın  gizliden hesap mı açtın  :Dd
(2,381 puan) tarafından
Olabilir deeee dikkat et :)))
0 oy
(529 puan) tarafından
Dediğin gibi yapsa daha iyi olurdu ama bunada şükür et.  
(258 puan) tarafından
Sende haklısın canım
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Nice seneler canım takma erkek milleti benimkide evlilik yıldönümü unuttu bende baya üzülmüştüm ama yurtdısında saat farkı vardı biz burda aksamı yaşıyoruz onlar öğleni geriden geliyorlar diye fazla takmamaua calıstım ama baya takmıstım sonradan hediye göndermişti
(258 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım rabbim  eşlerımıze  romantiklik versin aminnn
(1,645 puan) tarafından
Normalde benimki romantiktir ama yurtdısındayken unutabiliyomus onu farkettim hiç bi özel günü atlmazdı normalede bende Bos ver hayatımın karardıgı gün diye dalga gectim :D
0 oy
tarafından
Erkekler genelde ne hediye alacağını bilmez eşya alsa niye aldın bu ozel degil çiçek alsa solacak niye aldın diye saçmalar çoğu kadın o yüzden düz mantık olan erkek milleti para verir ne istiyorsan al der erkekler kadinkar gibi ince değildir kadın gibi düşünmesini bekleme
0 oy
(778 puan) tarafından

Canimmm sence önemli olan unutmamış olmasi digilmi:) bu arada nice yıllara yıllar sizi beraber yaslandirsin en büyük sıkıntın sadece bu olsun。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。

0 oy
(626 puan) tarafından
Benimki söylemesem hatırlamaz bile üç gün sonra benim bakalım ne yapacak 
0 oy
(571 puan) tarafından
Benim de doğum günüm :) eşim kutlamadı bende bari bi mesaj atsaydın dedim güldü geçti kırıldım ama olsun 
0 oy
(122 puan) tarafından
Ben hiç bşe almadı
0 oy
(469 puan) tarafından
Mutlu yıllara ailenle sevdiğin insanlarla beraber diliyorum sana

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 214 göst.
9 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek annesi 71 (1,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
7 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrvnuraldan (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 213 göst.
27 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 542 göst.
13 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,339 puan) tarafından soruldu

408,254 soru

12,263,771 cevap

37,408 kullanıcı

Kategoriler

...