0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (3,846 puan) tarafından
Kızlar cuma  burda eşimin akrabasının teyze torununun düğünü var ben evini bilmiyorum çağırmslar neyse kaynanamla konuştuk bı kaç gün önce gelcem ben hastaneye gitcem ordan da geçerim düğüne dedi bende dedim bana da haber ver beraber gidelim ben bilmiyorum evini hemde çok muhabbet yok yalnız olmiyim dedim bu tamam dedi

neyse aramadı sormadı dün arkadaşımdan duydum aradı dun ( arkadaşin eşiyle benim eşim aynı köyden ) gitmiş düğüne sen niye gelmedin görümcen kaynanan yengen vardı dedi bende haber vermediler bana isterdim gitmek sonuçta gidene gelinir dedim . Hepsi oradaydı seni göremeyince hasta falan oldu sandim dedi 

Bende aramadım hiç eşimi arıyor dün napıyonuz diye sormaya beni de soruyor arkadan eşim de al vereyim konuş dedi bende el işareti yaptım istemiyorum diye sonra eşim de dedi aa anne işi varmış sonra arıcak seni diye sonra sordu noldu diye dedim böyle böyle olmuş hangi yüzle arıyor beni dışlayıp da ben de onun gelini değil miyim dedim 

Sizce haksız mıyım kızlar gucenmekte kizmakta eşimde diyor boşver sonra tebrige gideriz oyle de anlamı olmuyor ki

Siz olsanız gücenir miydiniz?

12 Cevaplar

0 oy
(4,723 puan) tarafından
Gayet haklısın. Bencede eşini dinle tebrik için gidin birlikte durumu da aynı bu şekilde anlat ve tavrını net bir şekilde koy. Aradığı zaman kırgınım sana dersin 
(3,846 puan) tarafından
Bı beni sigdiramamis düğün sahibi de demiştir kızıyla büyük gelin geldi o yok yanaşmıyor diye
(4,723 puan) tarafından
Valla kırılmakta haklısın canım. Şimdi önceden söylemesen, abartıyorsun çağırmak zorunda değil derdim fakat söylemişsin ve tamam demiş. Bende nefret ediyorum bu durumdan bence tavrını belli et kırgınlığını dile getir ve bir müddet mesafe koy ki bir daha yapmasın
(3,846 puan) tarafından
Aramadım bende bugün yine hastaneye gitti kolu çatlak naptın diye aramadım . Baya zoruma gitti çünkü hususi söyledim çağır diye
-Reklam-
0 oy
(3,846 puan) tarafından
Kızlar uyudnuzmu
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Tabiki gücenirim bende sonuçta konuşulmuş anlaşılmış birşey haber vermeden gitmekte ne oluyor 
(3,846 puan) tarafından
Bende anlamadım ama zoruma gitti
0 oy
(13,566 puan) tarafından

Haklısın kayınvaldem ve görümcemde genelde böyle yaparlar boşver canım :D

(3,846 puan) tarafından
Hepsi ayni ya :D
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Sen haklısın, onlar haksız kimbilir ne fesatlık düşündüler bisver kırıldığını belli et...
(3,846 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum sonuçta konuştuk
0 oy
(17,948 puan) tarafından
Tebriğe gittiğimde laf arasında düğün sahibine de söylerdim aslında beraber gelecektik ama annem beni almayı unutmuş. Veya ben de gelmek isterdim çağıran olmadı gibisinden :) sonra o düşünsün
(3,846 puan) tarafından
Gidersem bu dediğini yapcam:D cok ayıp ettiler
0 oy
(11,493 puan) tarafından

Buna benzer bişey bende yaşamıstim yeni evliyken bir yere davet edildik kaynanama geçerken benide alın dedim kapinin önünden geçiyor hazırlandım bekliyorum gelen giden yok eşim askeri personeldi o zamanlar o aramış annesini anne nur bekliyor nerdesiniz diye biz geldik onun ne işi var kocası yok demiş eşimde siz ordasiniz ya demiş boşver otursun evinde demiş o kadar üzülmüştüm ki alcaz deme o zaman hazırlanmış bekliyorum daha da asla gitmem onla bı yere düğünde onda bunda zorla götürmeye çalışır 

(3,846 puan) tarafından
Ohh iyi yapıyorsun zamanında kıymet bilseymis ..öyle yaptı bı güzel haber vermemiş bende saf gitmedi herhalde diyorum
(11,493 puan) tarafından
O an akıllarından ne geçiyor bilemiyoruz tabi ama uğraşmak istemiyorlar böyle böyle sogutuyorlar kendilerinden
(3,846 puan) tarafından
Ben zaten soğuktum çok çektirdi bana çok üzdü yine arada vicdan yapıyorum ama yok . 1 buçuk ay önce ameliyat oldum geldi köstek oldu ama daha çok sonra benim gönlümü kırdı ya düştü kolu çatlak uğraşıyor şimdi
(11,493 puan) tarafından
Hangisi desteğe gelir ki zaten boşver onla yola çıkarsa yolda kalacağını öğrendin en azından
(3,846 puan) tarafından
Biliyorum zaten de saf kalpliyim işte yine arada acaba diyorum . Sırf oğlu laf söylemesin diye onun yanında iyi davranıyor. O zamanda sözde bakmaya oğlu kızmasın diye geldi o beni mi baktı anam onu mu baktı belli değil
0 oy
(551 puan) tarafından
Bende aynısını yaşadım :) ev görmesi vardı gidecektik. Ben gitmiştim zaten ama yine dediler beraber gidelim tamam dedim okadar konuştuk gidecez demediler. Gideceğimiz ev hanımı beni aradı Kaynanalar gelecekler sende gel tamam dedim. Bende hazırlandım çıktım gittim haber vermedim gidecegimden. Orada gördüler şok oldular birde diyorlar niye haber vermiyorsun gelecem diye bende dedim sizde haber vermediniz gidecez diye. :))) alıştım sonra daha ne yapıyorlarsa yapsınlar bir ömür mutluluklar kızlarıyla :) 
(3,846 puan) tarafından
Sorsan beni kızından ayırmaz . Ne güzel yapmışsın ohh
(551 puan) tarafından
Aynen aynen bide ben evin tek geliniyim.
0 oy
(132 puan) tarafından
Söylediğin halde sana haber etmemeleri bunlar işte böyle adam kayırıyorlar bendede var işine geldiği yerlerde arar beni 
(3,846 puan) tarafından
Benimki de öyle işte bende aramadim noldun iyi misin diye gezdiğini göre iyi demek ki
(132 puan) tarafından
Yerinde olsam asla aramam resmen seni yoklamş dalga geçer gibi bide arıyorlar napıyor diye evime de sokmam
(3,846 puan) tarafından
Çok gelip gitmiyoruz zatne
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Senin kayınvaliden ömür törpüsü, mesafe koy yoksa psikolojin bozulur 
(3,846 puan) tarafından
Hemde ne törpü:D kız zaten gidip gelmiyorum çok da aramıyorum arada mecbur kocanın anası diye konuşuyorum en son ne zaman aradım bilmiyorum
0 oy
tarafından
Ayni seyi bende yasadim 3 yillik evliyim ilk evlendigim zaman bi kac kere bi yerlere goturduler sonra coronayi bahane ettiler hamileyim diye goturmediler kaynim8n nisanina bile goturmediler dogum yaptim yeni dogurdun dediler goturmedilee cocuk butudu salgin var hastalik var dediler yani surekli bi bahaneleri var beni goturmuyolardi en son da kaynanam kendi gorumceleriyle guna girmis beni de soylemisler onlarin gelinleri de girmis cunku genis bi aileyiz yani aslinda herkes gorusuyo neyse kaynanam beni aradi gune girdim seni de soylediler o girmez dedim dedi hic sesimi cikarmadim esime de bisey demedim ama o gun bu gundur esimin tarafindan hic bi yere gitmedim ayda 2 kere kaynanamlara gidiyorum 3 4 saat yemek cay halledip geliyorum sonuna kadar haklisin yani 
(3,846 puan) tarafından
Bende gitmem koca tarafına pek kaynanama en son ne zaman gittim hatırlamıyorum bile aramıyorum da haketmiyor çünkü
tarafından
Bencede haketmiyolar bi de istenmiyorum belliki ne isim var yuzune baktigima sukretsinler
(3,846 puan) tarafından
Bende aynı düşünüyorum canım yüzüne baktığımıza şükredin
tarafından
Aynen oyle
0 oy
(63 puan) tarafından
Ayy bütün Kaynanalar aynı mı olur. Bende de aynısı var.:)) biz aynı binadayiz geçen kızlarıyla evde kek börek bişeyler yapmış. Pasta almış, aşağı sitenin bahçesine inmişler benim evde ikinci katta ve benim hemen penceremjn önüne geldiler. Yediler içtiler. Hiç çağırmadi. Sende gel diye, beni balkonda da gördüler. Ve bu insanlar için neler neler yaptım kaynanamsiz çay içmezdik. Ama o gün benim için tamamen bitti 
(3,846 puan) tarafından
Aa nispet eder gibi bide evin önünde mi yedi ayıp ya valla . Benimki de aynı ya istemez sonra gelmedi mi gelmedi oluyor
(63 puan) tarafından
Bir kere de değil o günden sonra 2-3 günde bir gelip yapıyorlar. Ama artık hiç umrumda değil herkes kendine yakışanı yapar
(63 puan) tarafından
Bide benim burda kimsem yok ailem 14. Saatlik uzakta oturuyorlar. Bu insanlarda hiç vicdan yok.
(3,846 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ya sahip çıkacakken

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 321 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 455 göst.
0 oy
10 cevap 318 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (1,650 puan) tarafından soruldu

408,504 soru

12,274,239 cevap

37,683 kullanıcı

Kategoriler

...