0 oy
306 göst.
Aile kategorisinde (29 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
2 aylık bebeğim var bugün karın ağrısından ağladı karnını masaj yapayım dedim sancıdan ağrıdan ağladı kızım eşim denen insan kalkıp ya niye ağlıyor kız nesi var diyeceğine üstüne kalkıp rahatsız oldu nıçlayıp yastığı alıp odadan çıktı delirmek üzereyim bende kızımla beraber ağladım böyle bir insanı baba yapmışım ben ne yapacam cidden kafayı yicem bende kalktım yarın giyeceği eşyalarını odanın kapısının önüne bıraktım odayı kilitledim yanlış mı yaptim sizce öyle yapmamalı mıyım 

4 Cevaplar

0 oy
(838 puan) tarafından
Cnm daha lohusasın belkı yorgun dur anneler herseyın üstünden gelır erkekler anlamaz 
(29 puan) tarafından
Evet anlamaz ama rahatsız olup böyle atar yapıp gitmesi ağrıma giden bu
(5,690 puan) tarafından
yani bir iki en azinda bilac dk bebekle oyalanmali hicbise yokmus gibi de  gtmek biraz hodukce. ama cokta uzatma burda okuyoruz bebekten bunalip salonda yatmaya alisan adamlari. yataklari asla ayirma bidaha giderse de de tek basima yapmadim cocugu sevmesini de beraber ceremesini de beraber cekebiliriz. on dk sen oyala bi saat ben oyalim . cocogun bir derdi var ki agliyor sonucta. tama sabah ise gideceksin ama bende insanim 24 saat bu eziyeti cekiyorum falan acitasyin yaparsin biraz:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım babalar anneler kadar hassas ve fedakar olmuyor bu kadar yani gece konusunda benimde eşimde öyle çocuğum bir buçuk yaşında bir gece bile kalktığı olmadı hep ben bakıyorum ama Allah var diğer konularda hep üzerine düşen görevi yapar erkekler gece uykusuzluga gelemiyor anneler gibi olmuyolar tabi bu benim görüşüm belki iş yorgunlugu kafa yorgunluğu bebekler sürekli ağlar benim bebeğim hala daha ağlıyor ben sabahladim bu gece sen düşün eşim kalkıp bakmadı mesela oda çocuk nasıl ağlıyor görmen lazım o yüzden üzülme senin birazda ufkun dar ya ondan gerçekten çocuk büyütmek çok zor aşırı hemde helede zor bir bebeğin varsa o yüzden eşinle arani bozup bide ona üzülme yorgun bir annesin zaten 
(29 puan) tarafından
Cidden çok yoruldum tamam dönüp bakmasın uyusun öyle yapıyor zaten ama çekip gitmesi zoruma giden her gün sabahlıyorum zaten bi zorun çıkarmadım o konuda çok üzdü beni bu hareketi ayrı odada yatması
0 oy
(3,535 puan) tarafından

. dış kapıya bırak saydın az olmuş  haklısın ama yaptiklarinla haksız oluyorsun 

0 oy
(1,826 puan) tarafından
canım sen lohusa olduğun için biraz hassasın ,adam belki yorgundur. benim eşim ağır bir işte çalışan bir adam sabah 6 da , akşam mesai ile 10 da gelir ,ve kızım kolik bir bebekti çok ağladığı geceler oluyordu bende adam uykusunu alsın diye kızımı alıp çıkıyordum ,sakinleşince tekrar dönüyordum. sen böyle şeyler için okadar canını sıkma erkekler bizim kadar düşünceli olmayabilir 
(29 puan) tarafından
Bende öyle yapardım öyle ağır işte çalıştığı yok dikkat ederim onu çok yormam ama tüm yükü üstüme atıp yap et bak çocuğa demesi ağlayınca çekip gitmesi ne kadar doğru ya bazen el uzatması gerekir tek yapmadım ya bu bebeği bilmiyorum o ne kadar yorulduysa ben bi o kadar yoruluyorum ne uyku var ne oturma uzanma yemek ev işi çamaşır bulaşık Ütü bunlara hepsine yetişmek kolay mı
(1,826 puan) tarafından
ben sadece gece uyku vakti için konuştum, onun haricinde tabiki yardım etmesi lazım babası olarak.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 953 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 229 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 491 göst.
18 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.