Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Çok bunaldım gerçekten
0
oy
139
göst.
3 Eylül 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Kiraz
(
1
puan)
tarafından
soruldu
Arkadaşlar siz olsaydınız sorusu bu kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz k. Validem iyidir genel olarak sorun görümcem daha çok kendini komşu kızı gibi gör öyle değerlendir diyorum ama olmuyor bir kere aile sıfatıyla girdiğin zaman işin içine samimiyet bekliyorsun hoşgörü bekliyorsun ama her aynı ortama geldiğimizde kendimi çok kötü hissediyorum örnek ile mesela yukarı çıkıyorum ne o bana hoşgeldin der ne bana ona nasılsın derim sofra kurulur kaldırılırken hiç yardım etmez bunu hiç sorun etmedim bu güne kadar k validem hatrına sağolsun beraber yaparız bişey konuşulurken onu lafı yanlışıkla kesilirse çeker gider ben bir elbise alsam yada bir eşya k. Validem ve görümcem len paylaşamam aldığı şeyle övünüyor derler arkamdan sadece sessiz bakışlarla süzerler bazen bana öyle pis bakışlar attığını görüyorum ki görümcemin tüm enerjim kayboluyor o zaman k. Vali demin annesi babası yemeğe geliyor mesela sofrayı herşeyi kuruyoruz saygıda kusur yok dedesi git görümceni yemeğe çağır dedi bu zihniyetteler iki kelime edemediğim insanı gel canım diye nasıl çağırırım bir büyük olarak konuşayım diyorum mesela yakınlaşalım mutlaka insanı ya bakışlarıyla yada konuşmasıyla aşağılıyor k. Validem ise sürekli onun açığını kapatmaya manipüle etmeye çalışıyor k. Valideme ***** ***** mal diyo mesela kadın hiç ses çıkarmayıp halıya sabit bakıyo gülümsüyo bi konu konuşuyoruz kvalidemle ben sormadan kızının bu konu hakkında ne düşündüğünü söylüyo sürekli o şuna kızar o buna kızar genç o eşim o kadar iyiki kardeşini çok anlayışla karşılıyor hep ama üstü örtüldükçe azıyor daha yazsam roman olur daha kötü saygısızlıklar yaşadımdiyeceksiniz kapınız ayrı niye önemsiyorsun bu kadar k. Validemi seviyorum ama artık bu boş savunmalar sofrada kulaktan kulağa fısıldamalar ben böyle bir yerde yaşamak istemiyorum samimi birbirimize karşı hatamız olsa bile bunu güzellikle ifade edebilen insanlar olsun istiyorum yırtık biri değilim kavgadan hoşlanmıyorum artık gerilmekten patlıcam... Bu evden gitmek istiyorum
dertleşmek_konusmak
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
0
oy
3 Eylül 2024
-.-MickeyMouse-.-
(
12,012
puan)
tarafından
cevaplandı
Umursama gül geç canım o yokmuş gibi davran bir süre sonra rahatsız olacaktır
3 Eylül 2024
Kiraz
(
1
puan)
tarafından
yorumlandı
Sırf kira vermiyoruz diye duruyorum uzakta yaşasam ayda 1 kere bal gibi oluruz aramasınlar sormasınlar hiç sorun değil ama böyle mecbur görüşmek zorunda kalıyosun sık sık çok mesafeliyim zaten kendisine fazlasıyla annesi engellemese yiyecek beni ama ruh sağlığım bozulacak gerçekten ... okuduğun için teşekkür ederim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
3 Eylül 2024
Zeyna1453
(
594
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok sık yukarı çıkmanın tavsiye etmem ne kadar uzak dursan o kadar iyi çocuğum durmuyor de,işim var de,yemek üzerinde de gitsende hemen bi yolunu bulup in evine
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
12
cevap
725
göst.