+3 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (1,820 puan) tarafından

Dikkat etmek gerekir 

image

image

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allahım korusun. yazık çocuklara bile musallat oldu 3 kağıtçılar
-Reklam-
+1 oy
(2,418 puan) tarafından
Eyvah eyvah bnm kızıma sürekli alirz iyiki paylaştın cnm yasak gelse keske okdr tehlike si varsa 
(1,820 puan) tarafından
Ben de oğluma alacaktım.Vazgeçtim.Riske atmaya değmez ki.Olmasa da olur.Üçkağıtçılar her sektörde maalesef
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Ay Allah kahretmesin ya. Yavrum şfa bulsun insallah. Bende asla almadım geçen düğüne gittik çocuk durmuyor hadi dedim alayım 3 sene hayır çekmekten ben daraldım o ayrı daraldı. Ödüm kopuyor böyle şeylerden 
0 oy
(172 puan) tarafından
Daha önce yabancı bir ülkede olmuştu böyle videosuna denk gelmiştim o zamandan beri her gördüğümde aklıma geliyor
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Bi çocuklar kalmıştı bulaşmadıkları pisliklerin yaa kıyamam yavruma. Özeniyorlar görünce illa ki. Ama iyi ki paylaştın Allah razı olsun asla almam aldırmam bundan sonra. Zaten hiç almamıştık
(1,820 puan) tarafından
Alma canım.Ben de vazgeçtim almaktan.Belki diri diri yanacaktı bu çocuk
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Google yazin bakin sarkici demet akalinin basina da gelmis ti bu olay.
0 oy
(21,302 puan) tarafından
Sırf bu sebeple oğlumla çok bozuşuyoruz. Her gördüğünde almak istiyor. Ben de korktuğum için almıyorum. Bı kere unuttum aldım. Uzun zaman durdu sonra pstlattik . Leş gibi kokuyodu. Normalde helyum kokmaz hiç. O da güvenilir değildi. Allah korudu paylasaydi çocuğun yüzüne 
(1,820 puan) tarafından
Allah korusun.Ne gıda ne oyuncak sektörü artık hiçbir şeye güven olmuyor ki.Çocuklarımızı hangi birinden koruyacağız
(21,302 puan) tarafından
Hep dört göz olmak zorundayız
0 oy
(14,960 puan) tarafından
Evde 4 tane vardı baktım ne iniyor ne patlıyor kimse görmeden deldim bende çocuğuma yazık olacağına 
(1,820 puan) tarafından
Aynen öyle.Kurtul gitsin boşver ya olmasa da olur.Çocuk yanacağına...
(14,960 puan) tarafından
ayy evde durdugu surece aklimiz hep onlardaydi esim diyordu bak patlar birsey olur bide 2 cocuk var Allah korusun iyi oldu bidaha da zor aliriz zaten

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 882 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,133 göst.
22 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 554 göst.
0 oy
5 cevap 272 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,833 soru

23,767,344 cevap

315,766 kullanıcı

...