0 oy
1,004 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından

image

Bizim paramızla o masumlara kurşun sıkıyorlar sakız bile olsa almayın kesinlikle.... 

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Çok sukur daha once bilgim oldugu icin evime bu markalardan asla sokmuyorum 
(54,504 puan) tarafından
senin eski nick neydi☺️
-Reklam-
+1 oy
(6,189 puan) tarafından
Dano e,jacobs,yedigun vs bunlar israilin degil ve bu urunleri ulkeye Turkiye kendisi sokuyor zaten vahiyle inmiyor sonucta
tarafından
Kiz sen kapaninca ayri bi guzel olmussun :)
(720 puan) tarafından
Yerli türk markaları kullanmak daha iyi...
(6,189 puan) tarafından
Ayyyyy :)))))Teşekkur ederim hanimefendi ❤️
tarafından
Rica ederim hanfendibağyaann:)))
+1 oy
(1,615 puan) tarafından
Temizlik sektöründen hiç birşeyi almıyormuşum orda yazan hep başka başka aldıklarım demek öylemiymiş
+1 oy
tarafından
Valla canm istedigin kadar soyle en basit kendi esimden ornek vereyim abdest alir 5 vakit namazini kilar ve aylardir su eve kola sokma diye yalvariyorum resmen ama her orucunu bili bile kolayla acti ve hergun israile  demedigini birakmaz guya.ben sizin gibiler yuzunden deyince sacmaliyorsun deyip gecer.3 5 kisi almaz digerleri yine devam
(720 puan) tarafından
Biz duyuralm da isteyen alsın kendi vicdanına kalmıš napalım yarın öbür gün o kurşunlar bizim askerimize de sıkılıyor bide olaya böyle bakalm
tarafından
Size hak veriyorum ama bunu gelde bu insanlara anlat canm inan cok zor
+1 oy
tarafından
Domestossuz yapamam
(720 puan) tarafından
Instagramda Naturalive diye bi sayfa var oraya bakarsan sıvı oksi leke çıkarıcı deterjanı var domestosa ön basar beyaz halıdaki vişne suyunu bile cikardi hem yerli hemde icerigi temiz ürünleri ver ama sen bilin tabi
tarafından
Domestosun kokusu olmadan temizlik yapmış gibi hissetmiyorum nedense benzer ürünler kullandım ama ille de o domestos olacak diğerlerini kullanmıyomusum zaten
+1 oy
tarafından
Valla ne yalan soyliyim benim evimde bunlardan eksik yok şuan hep marka ya 
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Biz almayalmda türkiyede tamamen almasın sokmasn ülkeye neden hâlâ aliyo yıllardir böyle bu
(720 puan) tarafından
Orasını bilmiyorum ama çocukları bile acımasızca öldürüyorlar Allah korusun bizim çocuğumuzun kılına zarar gelse canımız gider ama onlara yapılan zulme bak :( :(
(1,924 puan) tarafından
Öyle cnm inanki televizyon açmak istemiyorum dayanamiyorum ama telefndada hep çıkiyo karşima dua ediyorum rabbim kahhar ismiyle kahreylesin o israili amekira israil için desteğe hazırız diyo yikılsn hepsi
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Yıllardır bunları almayın diyorlar ee sen alma ben almiyim ama başkaları alıyor onlara nasıl engel olucaz ALLAH israili bildiği gibi yapsın ne diyim 
(720 puan) tarafından
Amin Allah kahretsin ama somut olarak gösterebildigimiz başka tepkimiz yok ki napalım ben sakız bile almam bedava verseler yine almam onlarn malını
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Listede hem ünilever yazılmış hem algidanın ürünü vienatta calve knorr hepsi ünilever adam gibi liste bulun da almayacak olan almasın. Saçma sapan bir liste olmuş. 
(720 puan) tarafından
Ben de tam bilmiyorum en iyisi yerli ürünleri araştırıp kullanmak hem bunlar zaten yabancı marka israil olmasa bile onun destekcilerinin
(13,313 puan) tarafından
Tam öğrenmeden paylaşmayın bazı şeyler fazla abartılıyor çünkü.
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Hacı Şakir türk değil mi ya ☹️☹️ keşke bizde insan olarakta bunların muadillerini yapabilsek bizimkilerin aklı hep kurnazlığa çalışıyor maalesef 

Saydiklarindan sadece Ariel ve colgate ya da Signal kullanıyorum 

Sırf bu yüzden bor deterjan aldım kokusundan çamaşır yıkamaktan nefret ettim 

Diş macunu içinde başka kullandığım zaman midem bulanıyor hadi ona belki başka birşey bulabilirim ama Ariel nasıl bırakıcam bilmiyorum☹️☹️☹️
(1,791 puan) tarafından
Ne bilim canım okudum hepsini tek tek bu da varmıydi diye düşündüğüm çok oldu içinde
Birde gerçekten madem böyle bir durum var biz de Müslüman bir ülke olarak sokmayalim bunları ülkeye hiç yasaklasinlar satışını ben almasam öteki alıcak yani her türlü
(720 puan) tarafından
Sizin türk sandığınız çoğu marka yabancılara satıldı hem bor on un çarşamba günü Şoka sıvı deterjanı gelecekmiş ben onu bi deneyecem toz olanı bende beğenmedim hem onu geçtim ınstagramda Naturalive diye bir sayfa var hem yerli hemde içeriği temiz ürünler satılıyor bir bak istersen....
(13,313 puan) tarafından
Ben şahsen yüzde seksenini alıyorum çünkü en kalitelisi onlar. Türkler de yapsın almayalım. Rahmetli kayınpederim mesela direk Ünilever den emekli markalara hakimin Sana Rama calve knorr algidadan başka iyi dondurma yok hangimiz yemedik almıyoruz almıyorum diyen yalan söyler. En kötü sana alıyordur çünkü.
(1,791 puan) tarafından
İşte problem bu yapamıyoruz elimizde olanı da altın tepside sunuyoruz
Ben belki alırım ama eşim hayatta Instagram dan alışveriş yapmaz maalesef
tarafından
Hacı Şakir türktü ama colgate fabrikası hacı şakiri satın aldı

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 589 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miniserce (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,433 göst.
22 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 668 göst.
0 oy
3 cevap 358 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,553 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,241 soru

24,382,576 cevap

348,840 kullanıcı

...