0 oy
136 göst.
Aile kategorisinde (69 puan) tarafından
Merbaha günaydın kızlar oğlum bu sene anasınıfına gidicek sabahçı olmuş ben diyorum öğlenci yaptırsam DHA iyi olmaz mı sonuçta ilkkez anasınıfına gidiyor bide uykuya düşükun bir çocuk sabahın 6 da kalkmamiz lazım kahvtli duş üstünü giydir et anca yetisiriz k.validem de kalsın ikinci dönem oglene döner kışın ortasında iyi olur senin için diyor 2 Ci dönem kişa mi geliyor sizce ne yapsam ben öğlenci yaptırmalimiyim sabahçı mi kalsın bide bı akrabamizin kızıyla aynı sınıfta o kizlada hiç anlasamaz kız paylaşmayı sevmiyor hep şikayetçi kardeşim diyor bu hep senin oğlanı sikyat eder öğretmene gider durmadan yanın yaklassa bile şikayet ediyor emre yanıma geliyor felan diye 

4 Cevaplar

0 oy
(6,799 puan) tarafından
Bu sene isteğe bağlı değiştirme yok diye biliyorum seneye ilkokula başlayacaksa bu sene erken kalkmaya alışması iyi olur 

Sınıftaki diğer çocuk hakkında sınıfını sadece istediğimiz insanlara göre düzenleyemeyiz illaki anlaşamadığı şikayet eden çocuklar olacak sınıfında 
(6,799 puan) tarafından
Dönemler eşit oluyor kısa yada uzun olmaz
(69 puan) tarafından
Kaç ay okula gidiyorlar toplam
(6,799 puan) tarafından
9 ay toplamda
(69 puan) tarafından
Peki ikinci dönem kışa mi geliyor diyorlar ki ikinci dönem kış olur DHA iyi olur diyorlar
(6,799 puan) tarafından
İlk dönemim yarısı ikinci döneminde yarısı kışa geliyor yani tamamı kış değil ikinci dönemin zaten isteğe bağlı olmuyor dediğim gibi kura ile belli oluyor değiştirmeniz çok zor
-Reklam-
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Benim oğlum öglenci benim için daha iyi sabahın ayazında goturemezdim bak mesela işlerim bitti yemeğim hAzır öğlenden sonra gün benim olacak öğlen daha iyi
(69 puan) tarafından
Evet bende onu düşünüyorum kendimi de geçtim oğlum kalkmıyor hadi bi şekilde kalktı diyelim bı tane dha çocuğum War abisini okula gotururken o uykuda olacak onu da bırakacak yerim yok
0 oy
(12,361 puan) tarafından
1. Donem farkli 2.donem farkli yapamazsin. Yapsan bile arkadaslari ortami degisecek tamamen onada çocuk yanasmaz. Degistirme zamani gecti ama sanirim ki para istiyolar biraz bagis adi altinda. 
(69 puan) tarafından
Bizim okulda ilk dönem sabah ikici dönem öğlen oluyormus
(12,361 puan) tarafından
Butun sinif dönüyosa oglene okey. Ama sadece seninli gececekse oyle yapma
(69 puan) tarafından
Yok mesela şimdi sabh gidicek ilk dönem ikinci dönem de öğlene dönecekler mis kompile kaç ay okula gidiyorlar biliyormusunuz
(12,361 puan) tarafından
Normal okul gibi canim hazirana kadar gidiyolar. Onlarla ara tatil oluyo
0 oy
(477 puan) tarafından
Eğer değiştirme imkanın varsa git hemen değiştir bence. Sabahçı çocuklar için zor, kışın hava karanlık oluyor ben geçen sene sabahçı yaptım pişman oldum ikinci dönem göndermedim hiç. Çocuk kalkıyor hava zifiri karanlık anne daha hava karanlık ne okulu diyordu. Bu sene zar zor öğlenci yaptırdık o da geçen seneki okulu olduğu için yaptılar. Hiç geciktirmeden gidip konuşun akraba kızını da anlatın.
(477 puan) tarafından
Yani şöyle Eylül-Ocak ilk dönem Şubat-Haziran ikinci dönem aslında ilk dönemin sonu ikinci dönemin başı kışa denk geliyor. Öğlenci olması çok daha iyi senin için hele ki başka küçük çocuğun varsa. Sabah ayazında rezil olursun.
(477 puan) tarafından
İkinci dönem öğlenci olmaz bu arada nasıl başlarsa öyle gider diğer yorumlarında gördüm. İlk dönem sabahçı olursa ikinci dönemde sabahçı olur. Eğer ikinci dönem öğlenci yapayım dersen çocuk ilk dönem öğretmenine alışır arkadaşlarına alışır ikinci dönem değişirse yazık olur bocalar
(69 puan) tarafından
Anladım canm bizim okulmuzda öyleymiş mesela ben şimdi öğlenci yaparsam olursa eger ikinci dönem sabah gidicek mis aynı ogretmenle ikinci dönem sabaha gececekmiş müdür eşime öyle söylemiş
(477 puan) tarafından
Acayip saçma bir uygulama daha önce hiç duymadım. Sebebi neymiş peki bunun
(69 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum cnm ya şacma evet baya blkide böle bişi yok bizi kandırıyorlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy