0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Kaynanam aradı konuştuk böyle bı soğuk mesafeli konuşuyor niyeyse. Velhasıl mevlüt için annemlerde olduğumu söyledim (10 gündür buradayım) aaa annenlerde misin diye bı tepki verdi şok oldum çünkü neredeyse her gün eşimi arar konuşur o da mutlaka anasına söylemiştir diye düşündüm. Eşime sordum bildiğini söyledi. Anlamadım bildiği halde niye bilmiyormuş gibi şaşırarak cevap verdi bilmem. Yine altında bı şeytanlık vardir ama çözemedim.

6 Cevaplar

0 oy
(2,944 puan) tarafından
:D benimkide anneme gidince bir değişirdi. Birgün açtım ağzımı hayırdır sen dedim ya istersem 100 defa ona giderim bir kere sana gelmem. Zor günümü zorlaştırdın da yanıma mı geldin. Annem babam vardı benim yanımda ektiğini biçiyorsun. Hem küm etti. Eşimde demiş asla ses tonunu bir daha değiştirme ben birşey demiyorum sana ne oluyor. Şimdi ne zaman orda olsam ha tamam kızım selam söyle derr geçer. 
(1,037 puan) tarafından
Bende asla faydasını görmedim. Lohusayken yaptığı hatadan sonra binde bir arar oldu beni. Torununu sormak için bile doğru dürüst aramaz bu da benim işime gelir gerçi de :D benim ona soğuk olmam gerekirken o bana soğuk hey Allahım
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Neden su gelinler anasına gidince bı fesatlık cokuyo bu kaynanalara. Oğlun calisiyo hergun sana gelemeyiz yani dimi ama biz anamıza gideriz hergun de gideriz kimse de bişey diyemez(pislik Sinan'ın sesinden)
(1,037 puan) tarafından
Ben bebek mevlüdü yapalım dediğimde kaynanam bana destek değil köstek oldu. Ailem de mevlüdü biz yaparız sen canını sıkma deyip destek oldular. Utanacagina bana soğuk yapıyor çokta tın
(153 puan) tarafından
Bazı insanların yüzü olmayınca kendi hatalarını çuvala basıp karşıdakinin hatasını duvara asıyor. Kendi b.klari unutulsun diye. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır da deniyor öyle durumlar da :D boşver daha iyiiii uzak olsun bahaneyle işte
(1,037 puan) tarafından
Bazen sadece yol uzaklığı değil gönül uzaklığı da iyi oluyor.
0 oy
(562 puan) tarafından
Ahahaha hepsi aynimi bu türün ya benimkide anneme gidince değişiyor nedense
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Ben doğum yaptım sezaryen çok ağrılarım vardı annemi 3 ay yanımdan evimden ayırmadım çok yardımcı oldu bana sağolsun 3 ay kaynanamlar gelmedi halbuki annemle aralarında bir sorunda yok sonradan ögrendimki annen sizde diye gelmiyoruz dedi pislk kadın seninde oğlunun evi gel sende yardımcı olsana ama yok hem kendini geriden tutar bana mesafeli olur arar sormaz hemde annem geldi bana yardıma diye kıskanırlar bana yaptı kızlarından bulsun inşallah
(1,037 puan) tarafından
Sanki annen onu yiyecek! İşte biz el kızıyız ondan yapıyorlar ama sorsan biz Allah'tan korkarız derler.
(1,564 puan) tarafından
Tabi canım kendisi bide tarikata bağlı namazında niyazında ama boşuna yani
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Oğlum bana bişey söylemiyor izlenimi vermeye çalışmış :D
(1,037 puan) tarafından
Birde eşim izin alıp gelemedi onu da haberi yokmuş gibi lanse etmeye çalışıyor ama gelemediğini biliyor çok şeytan
(4,139 puan) tarafından
Hepsi birbirinin aynı valla bizde mi aynı olacaz bilmiyorum ha :D
0 oy
(536 puan) tarafından
Ayy aynı kaynanam hatta bana derki bn anneme gidince az oturur dönerim öyle daha iyi insnain evi rahat sende alışırsın falan ama kocam inatla alır babamgile gider kalırız yeterli cevap bence :))),
(1,037 puan) tarafından
Eşimde beni en çok kendi ailemin yanına getirir. Halbuki iki memlekette bize aynı uzaklıkta :D
(536 puan) tarafından
Nerde değer görüyorsa ordalar canim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,628 göst.
22 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Zeliş fatoş (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 404 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
27 Mart 2023 Aile kategorisinde hasibeeeee (1 puan) tarafından soruldu