0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (2,075 puan) tarafından
Kızlar eşimin köyünden bı arkadas var ne çok samimiyiz ne çok mesafeli arası ikinci çocuğu oldu benim kız ondan önce olmuştu alt üst takım getirmişti benden sonra ilk çocuğunu doğurdu ay var aralarinda  bende sordum ne istersin diye bebek bezi istemişti bı paket bez ve ıslak mendil götürmüştüm şimdi 2 çocuğu oldu sorsam ayıp olur ne götürsem acaba biraz para mı götürsem 100 lira mesela çok mu az gelir yoksa hediye mi alsam ileriyi düşünerek diyorum acaba hediye mi alsam diye çünkü benimde nasip olursa ilerde olacak bı tane 

Çok kararsız kaldım 

17 Cevaplar

+2 oy
(9,451 puan) tarafından
Hediye içten gelen bişeydir. Bu denli yapılan hesaplamalar hoş değil canım. Durumun varsa ona göre takıl. Ben bana geleceğe bakmam hediye vermenin kendisini seviyorum. O yüzden de kendime yapılsa nasıl hissederdim düşüncesi ile alıyorum. Sormak istersen sor yuz lıra artık bişey etmıyor. 
(2,075 puan) tarafından
Öyle canım da şu an maddi olarak sıkışık durumdayım söz de verdim haber ettim gelcem.diye
(395 puan) tarafından
+++++++++++
(9,451 puan) tarafından
O zaman bütceni bir daha gözden geçir. Bütcen dahilinde birşeyler al. Ya da ertele.
-Reklam-
0 oy
(10,568 puan) tarafından
ilkinde sormuşsun ihtiyacını söylemiş bence çok da iyi olmuş. yine sor bence. 100 liralık hediye al ver daha iyi 100 lira çok az. 
(2,075 puan) tarafından
100 liraya bı şey kalmadı ki bende maddi olarak sıkışık durumdayım çok bı şey alamam
(10,568 puan) tarafından
bir takım al o zaman alt üst
(2,075 puan) tarafından
Bakayım bari çarşıya gidip
0 oy
(5,078 puan) tarafından
100 lira çok az . Ya 200 lira götür.  Yada altüst pijama takımı azıcık büyük boy olsun
(2,075 puan) tarafından
Bakayım bari çarşıdan
0 oy
(882 puan) tarafından
Ben sizin yerinizde olsam 1 tepsi kek yapar yanınada bez ıslak mendil vs koyar öyle giderim kıyafete ihtiyacı olduğunu sanmam yada zarfa en azından bir bez bir ıslak mendil alacak para konabilir 300 lira kadar 100 çok cüzzi bir rakam birşey alamayabilir 
(2,075 puan) tarafından
Evet az zaten çarşıda da o fiyata bı şey kalmamıştır herhalde
0 oy
(5,290 puan) tarafından
Valla en az 250gotirurum ben
(2,075 puan) tarafından
Şu an o kadar maddiyatim yok ki bilemedim
0 oy
(2,028 puan) tarafından
VAlla ben kuzenime bile 1 paket bez ıslak mendil şampuan aldım. Borçlarımız var diye okadar alabildim sizde de çok fazla samimiyet yokmuş zaten bez ve ıslak mendil alabilirsin 
(2,075 puan) tarafından
Samimiyet yok ve şu an maddiyatta yok
0 oy
(558 puan) tarafından
En az 300 götür bence durumun yoksa altlı üstlu takım al nerden baksan onlarda 200..300 eder . Bence para ver gerçekten neye ihtiyacı varsa kendi alır 
(2,075 puan) tarafından
Durumum şu an için çok yok eşim çalışıyor sadece araba da sanayi de 20 30 bin masraf çıkardı haber de vermiş bulundum kıza
0 oy
(1,516 puan) tarafından
Bence imkanın varsa yine bir takım ve bebek bezi alabilirsen birlikte güzel olur ya da sorabilirsin fuzuli birsey almak istemiyorum ihtiyacın neyse ona göre almak istiyorum diye
(2,075 puan) tarafından
Tamam canım sağol çok imkanım yok
0 oy
(5,833 puan) tarafından
Para olarak 100 TL çok çok az olur bir takım kıyafet yada yine bebek bezi ıslak mendil alabilirsin 
(2,075 puan) tarafından
Çok da Maddi durumum yok şu an da
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Ayağını yorganına göre uzat canım evet 100 lıra az ama sende de yoksa yapacak bişy yok 100 bırakırsın olmadı bı kek yapar götürürsünyanınıa
(2,075 puan) tarafından
Maddi olarak yok su anda pek elimde
0 oy
(288 puan) tarafından
100 lira para olarak çok az ama o paraya indirimden bir takım alınabilir. O şekilde yapsanız daha iyi olur. Geçen çarşıdan aldım oğluma tişörtlü takım tanesi 100 liraydı. 
(2,075 puan) tarafından
Bakmak lazım cikabilirsem bugün gideyim bari
0 oy
(548 puan) tarafından
Bence 100 lira yerine alt üst takım alıp götürsen daha mantıklı
(2,075 puan) tarafından
Yarın çarşıya gitcem kıyafet alcam
0 oy
(16,103 puan) tarafından
Yaşına göre büyük bir takım olur tabi çocuğun o yaş aralığının yaza mı kışa mı düştüğünü düşünerek almak lazım 
(2,075 puan) tarafından
Aynen canım öyle mantıklı
0 oy
(422 puan) tarafından
Bence para daha iyi olur, ne eksiği varsa onu alır ama 100 lira çok düşük bir rakam 
(2,075 puan) tarafından
Kıyafet mi alsam diyorum bakcam yarın kafana uyan bı şey olursa
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ben olsam bir takım alırdım 
(2,075 puan) tarafından
Yarın gitcem bakalım çarşıya
0 oy
(710 puan) tarafından
Canim benim illa kiyafet veya para sart degil bebek sampuani ve islak mendil alabilirsin o paraya herzaman dururumumuz herseye yetmiyor malesef onemli olan senij dusunmen bir arkadas yorumda kek vs yazmis bir tepside oyle yaparsin 
(2,075 puan) tarafından
Yarın gideyim bakalım çarşıya
0 oy
(628 puan) tarafından
O bana şunu aldı ben ona bunu aldım kısmını geçip ilerde olacak olan çocuğuna gerı dönüşü olacagını düşünerek ona göre birşey almak cıdden bu kadar kasıyorsanız kimseyle sözde arkadaş olmayın çünkü hıc samımı degıl bu
(2,075 puan) tarafından
Valla insan bu devirde ne gelirse onu yapıyor malesef ben bunu doğumdan sonra anladım ben herkese gittim de çocuğuma kimseler gelmedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 99 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sekerparemm (616 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 822 göst.
11 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Gazel 25 (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 334 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
2 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Deryaa.u (590 puan) tarafından soruldu

401,373 soru

12,012,785 cevap

36,207 kullanıcı

...