+1 oy
1,248 göst.
Diğer kategorisinde (552 puan) tarafından
Bu olay beni çok etkiledi birsuru narin gibi çocuk var kaybolan hiç olan heba olan 

Ama narin göz önünde diye sanırım okadar üzülüyorum ki şimdi aklıma geldi gene ağladım 

O küçücük çocuk nasıl korktu belki nasıl acı çekti düşünmesi bile yürek sızlatıyor ismi gibi narin 

Çünkü o daha sekiz yaşında idi o narin'di

11 Cevaplar

+2 oy
(631 puan) tarafından
Dün ben birde s.alak gibi çocuğun gömüldüğü yerden çıkarılırken videosunu izledim. Hiç aklımdan çıkmıyor:( keşke bakmasaydm
(172 puan) tarafından
Geçen bir postun altına da yazmıştım ablamın yakın arkadaşı ablama anlatıyor diyor ki benim amcam  milletin çocuklarını dağa kaçırıyordu en sonunda benim kardeşimi aldı götürdü sonra da cenazesi geldi diye kimse de bir şey yapamamış adamın yanına kar kalmış
(101 puan) tarafından
Çok siyasi konuşmak istemiyorum ama ne kadar vasıfsız da olsa muhtar yani hemde malum konumdan vs. Vs ben böyle olduğunu düşünüyorum.
(172 puan) tarafından
Ben de siyaset sevmem ama bunlar da hayatın gerçeği maalesef
(259 puan) tarafından
Emin misin :(
 Narinin yüzünü gördünmü

Aslinda ne olduğunu biliyoruz ama kabullenmek istemiyoruz hâla bir umutla belki diyoruz yazik ettiler kizza :(
(9 puan) tarafından
peki siz annesinin amcasiyla yatakta oldugunu nsl uyduruyorsunjz allah askina biri bir seyy diyor sizde dogrulari bilmeden konusuyorusunjz annenin halini görmuyomusunuz bunla hepsi iftira
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ne yazık ki amcası zarar vermiş zavallı çocuğa yoksa neden gözaltına aldı kar ki şüphe varki aldılar 
(552 puan) tarafından
Pislikler
0 oy
(631 puan) tarafından

image

videoyu çok yakınlastirarark çekiyorlar o yüzden görüntü bozuk. Sağdan 4. Ve 5. Adamın elinde battaniye var narin orda iste :'(
(552 puan) tarafından
Ay evet bu vido insatada vae devami yok Allah belasını versin ya
(6,244 puan) tarafından
Belliydi zaten :(
(552 puan) tarafından
Oy narin küçük narin hakkini helal et
(631 puan) tarafından
Evet yaa tiktoktada var videosu çok kötü ya
0 oy
(6,244 puan) tarafından

Bnm oğlumda 8 yasinda . Aklım almıyor nasıl kiyiliyor bu sabilere :(

(552 puan) tarafından
Oyy oyy
0 oy
(665 puan) tarafından
Ah Allahım yarabbim insan nasıl dayanır buna ya dua ettim bulunur sağ salim diye doğruysa çok zor ya :(
(552 puan) tarafından
Çok zor
(552 puan) tarafından
Ama onaileye değil bize zor sana bana zor
(665 puan) tarafından
Allahım korusun bütün evlatlarımızı yarabbim
0 oy
(671 puan) tarafından
Kızları gömüldüğü yeri tespit edilen tiktokta videolar var dediniz link atar mısınız. Sosyal medya kullanmıyorum haberlerde de hep aynı şeyler var.
0 oy
(631 puan) tarafından

image

bu sayfada vardı ama bulamadım tekrar
0 oy
tarafından
Ay olmuş mu 
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Çok kötü bir durum insan evladına bakıp üzülüyor hepimziin çoluk çocuğu var hiç bir annenin yureği yanmasın okular açılıyor onunda hayalleri var son durum ne canlı bulundu mu inşallah bir pislik yapmamıştır sefersizler kim yaptıysa ne isterler küçük bedenlerde ya:(:(:(
0 oy
(10,676 puan) tarafından
Ne yapmis amcasi olayi tambilmiyorum ben 
0 oy
(346 puan) tarafından
Ahhy bende çok üzülüyorum hep aklımda rüyalarimda bile.cok zor Allah ailesine sabır versin eğer bilmiyorsa ailesi .dün burda birisi söyledi baktım youtuba cenazeyi çıkardılar ya çok üzgünüm 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 478 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,457 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 364 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,457 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 411 göst.
13 Eylül 2024 Aile kategorisinde Dacc (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 526 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1111 (301 puan) tarafından soruldu

404,771 soru

12,124,903 cevap

36,483 kullanıcı

...