Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_b0105d8ccf4cf224746323a998954bd9, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kizlar narin alakali a haberde açıklıyorlar-Diğer
0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde (372 puan) tarafından
Kanım dondu allahim kimseye güven kalmadı artık kendi gözünden sakinacaksin çocuklarımızı 

8 Cevaplar

0 oy
(7,257 puan) tarafından
Açtım şimdi başka ne çıktı kı açıklanmayan 
(372 puan) tarafından
Evet ablası varmış oda merdivenden düşüp öldü demişler onuda cikaracaklarmis otopsi yapacaklarmış
(7,257 puan) tarafından
Allah belalarını versinler diyecek kelime bulamıyorum.. Köylü yenı konuşmaya başlamış amca o olacak pislik te o çuvala koyan kişiyi ailesiyle tehdit etmiş
(372 puan) tarafından
Evet evet şimdi duydum
(829 puan) tarafından
1111 mezardan çıkardıktan sonra nasıl otopsi yapabiliyorlar kaç yıl olmuş öleli sadece kemikleri kalmıştır nasıl anlayacaklar ki
(372 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım şuan haberdede gördüm kemiklerden bile anlayabiliyormis
-Reklam-
0 oy
(277 puan) tarafından
İzleyemiyorum şuan ne diyorlar ki.
(372 puan) tarafından
Kesin olarak amcası öldürmüş
(277 puan) tarafından
İtiraf mi etti ki soruların yarısına hatırlamıyorum demiş pislik adam.
(372 puan) tarafından
İtirafçı demiş amcası öldürdü beraber torbaya koyduk demis
0 oy
(916 puan) tarafından

Ay Allahım bunları düşündüm amcası yapar diye ama Ama gercek olması:(

(372 puan) tarafından
Evet maalesef ama bu çocuğu neden öldürdü onu bilmiyorum annesiyle mi ilişkisi varmış
(916 puan) tarafından
Öyle diyorlar didemde
0 oy
tarafından
Ne olmuş anlamadım detay yazarmısın. Zaten amcasının öldürdüğü belliydi neden yapmış tecavüz varmı ne olmuş zavallı yavruya.? 
(372 puan) tarafından
Tecavüz varmi bilmiyorum onu duymadım canım ama amcası öldürmüş itirafçı demis beni çağırdı çuvala beraber koyduk demis
(829 puan) tarafından
Didem aslanın programında annesiyle amcasını uygunsuz gördüğünü söylediler sonra olmuş ne olduysa
0 oy
(92 puan) tarafından

Avukatı da çekilmiş

image

(9,047 puan) tarafından
Duydum çekilmiş şimdi soylediker 6 amca göztına alınmış b 3 tane kişi yabancıymış
0 oy
(5,169 puan) tarafından
İtirafçının itirafı sabahtan beri yayınlanıyor zaten. Adam dalga geçer gibi oraya attım üzerine taşı koydum eve gidip namaz kıldım filan demiş. Muhtar para filan vereceğim demiş kızın cesedini yok edersen. Muhtar içeriden çıkar korkusuna da ifade vermemiş. Kız bulununca çıkamayacağını anlayıp itiraf etmiş her şeyi
0 oy
(33 puan) tarafından
Allah kahretsin hepsini
0 oy
(5,690 puan) tarafından
O köyde bir degisik 3 tane de isimsiz mezar var diyorlar tiktokda bir kadinda narinin mezarinin basinda havinime de boyle kiydilar diye agliyormus o da kurban bayraminda intihar eden kuzeniymis galiba
(829 puan) tarafından
Didem aslanın programında narinin annesi ve amcasını uygunsuz gördüğünü o yüzden öldürüldüğünü söylediler bence o koydeboyle aile içi ilişkiler ya da başka oyunlar dönüyor bilmiyorum ama bunu gören çocukları ortadan kaldırıyorlar biseyler dönüyor Allah belalarını versin insan musveddelerinin..
(5,690 puan) tarafından
Didem aslani sevmiyorum canim ben muge anlida yayinlasalar bakardim didem cok bagiriyor konusmalarina firsat vermiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 320 göst.
0 oy
10 cevap 534 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,862 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 939 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Oslemomur (6,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 497 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,917 soru

12,458,753 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...