+1 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (182 puan) tarafından
Kızlar 26 haftalığım 2 gün önce bebeğim çok hareketliydi ayaktaktayken bile hissediyordum. Dün azaldı bugün de nerdeyse hissedemiyorum bu normal mi strese girdim iyice. Birşeyler hissediyorum ama bebek mi emin değilim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakın ol cnm günde 10 defa hissediyor musun bak sayısı çok önemli eğer 10 defa hissediyorsan gayet normal ama 10 defa altında hissediyorsan hemen acile kos
(182 puan) tarafından
Saymadım kaç tane olduğunu dün 10 vardır ama bugün sanmıyorum. 10 un altına düşerse ne olmuş olabilir
tarafından
10 defa altiysa sakın bekleme acile git bi terslik olabilir 25ten sonraki hafta doğum haftası kabul ediliyor
-Reklam-
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Çikolata ye uzan canım kendini yormuş olabilirsin daha haftası küçükmüş hareket etse bile hissetmeye bilirsin kuvvetli olmaz 
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Ben de o yüzden doktora gittim canım dün. Bebiş ultrasonda esnerken yakalandı :D aklımı aldı eşek sıpası 2 gün çok az hareket etti. Ama ben yediklerime dikkat etmedim ondan oldu sanırım 
(182 puan) tarafından
Sen kaç aylıksın aynı mıyız
0 oy
(4,172 puan) tarafından
Tatlı birşeyler ye sırt üstü uzan canım ben en çok p zaman hissederdim hiç için rahat etmiyorsa direk sağlık ocağına git kalp atışını dinliyor hemşireler onunla baktır gönlün ferahlar
0 oy
(5,318 puan) tarafından
Tatli ye sol tarafina uzan boyle karninda gezdir yavasca elini hafif hafif tıklat yani tepki verir eger is cok yaptiysan temizlik falan yorulmustur belki baktin gene tepki yok acile git
0 oy
(19,488 puan) tarafından
Vişne suyu çikolata içip soluna yatmak gerekiyomus bu durumlarda. Bursa okumustum. Bı onu dene istersen. Baktın yine hareket yoksa doktora gidersin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 93 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Berra.umay (35 puan) tarafından soruldu

408,352 soru

12,268,370 cevap

37,529 kullanıcı