0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (5,400 puan) tarafından
Makinayı yeni aldım hangi ayarda kullaniyorsunuz her zaman pamuklu ve sentetik olanlari ayirarak mi kurutuyorsunuz ve şu yün kurutma toplarindan illa almak şart mı ?

5 Cevaplar

0 oy
(626 puan) tarafından
Benimki beko abi sentettikte aç dedi ama tam kurutmuyor diye karmaya atıyorum ben 2 saatlik tam kuruyor hiç pamukluya atmadim havlulari havlu ayarına atıyorum 
(626 puan) tarafından
Sadece kotları kot ayarına atarim henüz kot giyen yok evimde kısın giyor eşim
(5,400 puan) tarafından
Anladim yün top kullaniyor musun peki
(626 puan) tarafından
Yok canım kullanmadım ne içinmiş ki o hiç bahsetmediler
(5,400 puan) tarafından
Ya trendyoll da falan satılıyor kıyafetlerin daha hizli kurumasi icinmis ve uzerine ucucu yağ damlatiyorlar toplarin lavanta portakal cicegi gibi kokular yumusatici kullanmiyorlar dogal koku oluyor
(626 puan) tarafından
Him anladım hiç kullanmadım gerek duymadım henuz
-Reklam-
0 oy
(638 puan) tarafından

Çamaşırları ayrı ayrı kurutmak daha iyi oluyor . Örnek olarak havlu ile penye kuruması farklı.  Bütün kıyafetler kuruyken pantolonlar hep ıslak çıkıyor onun da ayarı farklı.  

Top falan almadım direk kullanıyorum ona birsey diyemiycem
(5,400 puan) tarafından
Ne kadar süredir kullanıyorsun ben 9 kg olanını aldım havlulari nevresimleri pantolonları hep ayri mi atmak lazim
(638 puan) tarafından
2 senedir kullanıyorum.  Pantolonlar havlular geç kuruyor . Nevresimleri aşırı karıştırıyor düğüm oluyor resmen ve ıslak bırakıyor düğüm olduğu için.  Onlarj dışarıda kurutuyorum . 10 dk havalandırma yapıyorum makinede tozunu topluyor  . Yünlü hiç atmadım mesela cekme yapıyor denildi . Sentetik programi da 1 saat mesela.  Kurumuyor nemli kalıyor onları karma ya atıyorum.  Birkaç kullanımdan sonra makineyi sende tanırsın canım.  Benimki de 9 kg
(638 puan) tarafından
Bide alez falan hiç atmadım.  Yoğun ısıya maruz kalıyor sonuçta Bi video da görmüştüm içine yapısmisti.  Eriyecek tipte olan şeyleri atmıyorum. Oğlumun tsortunde naylon baskı vardı ilk seferde eritti mum gibi yapıştırdı.
(5,400 puan) tarafından
Anlarim teşekkür ederim dikkat edicem bende ama bu kurutma iside zahmetli ya kolaylik olsun diye aldim bir de :)
(638 puan) tarafından
Her kolay şeyin Bi zahmeti oluyor maalesef.  Temizlemesi de sıkıntı.  Kışın çok kullanışlı
0 oy
(1,082 puan) tarafından
İnşallah memnun kalırsın bende Beko almayı düşünüyorum 
(5,400 puan) tarafından
Bana kalsa hoover almayi düşündüm ama çamaşır makinasi ile ayni marka olmadigi icin üstüne koymuyoruz garantiye girmiyor dediler. Bende beko aldim camasir makinada beko insaAllah memnun kalirim
(1,082 puan) tarafından
Ben alana kadar sen tecrübe edersin iyice karşılaşırsak sorarım san
(5,400 puan) tarafından
Hadi bakalim InsaAllah :)
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Bende yeni aldim boschun sentetik 1+ atiyorum kurutmazsa 2+ yapip tekrar calistiriyorum siyahlilarda hasas ayarinida acip hasasa calitiriyorum soldurmasin rengini diye kurutma topuna suanlik ihtiyac duymadim ama almak istiyorum
(5,400 puan) tarafından
Bende bir sure kullanip karar vericem ama sanki toplar cokta lazim degil gibi geliyor bana
0 oy
tarafından
Canım bende alacağım ne kadara aldın kaç kg
(5,400 puan) tarafından
9 kg isi pompalı 18.200 ₺
tarafından
Aa iyiymiş fiyatı nereden aldın kız hangi şehir bizim burada 21 bin
(5,400 puan) tarafından
Istanbul bekonun kendi magazasindan aldık nakit bu fiyata verdiler
tarafından
Anladım. canim

İlgili sorular