0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (556 puan) tarafından
Emzirirken sigara içen varmıydi aranızda bebekte sağlık sorunu oldumu içiyorum ama bir o kadar da vicdan azabı çekiyorum yemin le

4 Cevaplar

0 oy
(93 puan) tarafından
Ben içiyorum arada. Aktif içici değilim. Tabiiki bebeği etkiler bu durum. 
(556 puan) tarafından
Bende günde 3 u gecirmemeye çalışıyorm hemen düşlerimi fırçalayıo ellerimi yıkıyorm ama içiyorum
(93 puan) tarafından
Ben haftada 2 ya da anca 3 tane içiyorum o da keyfine. Bence daha da düşürebilirsin
(5,740 puan) tarafından
millet hamileyken icio fosur fosur. ben kullanmiyorum sigara ama mesela kullansam hamilelik sonrasi yani dogum sonrasi cokta pimpiriklenmezdim bebeis uc bes aylik olup baya organlar dis dunyaya adapte olunca. sute givir zivir oyle gecen binde bir ihtimal yiyecek icecek. yiyecekler. sigara da cok etki etmez bence ama tabi hic icmesen yada az az icsen daha iyi tabiki. dis fircalamak ve el yokamak ile sutten bagimsiz mesela benim esim icio o da elini yikar dis fircalar bide  kiyafetlerini banyoya askiya asardi odada koku yayilmasin diye ellerini dezenfektanlardi. anne yada bir baskasi bu is etkenler onlemler. annenin icmesi sute gecermi falan orasi muamma ama cok vok az bisey geciyormus zaten yenilen icilen seyler
(93 puan) tarafından
Aynen mesela bebek daha küçükse içme hiç. Benimki bir yaşını gectikten sonra ben içmeye basladim
-Reklam-
0 oy
(12,650 puan) tarafından
Sigara içtikten sonra çocuğunuza yaklaşmayın diyen Dr lar Dr larımız... ciğerine üfürüyorsun soluğunla tenine sinen sigara kokusunu da çekiyor sütünle. Yeterince vicdani yükümlülük mü bilemem ama bu Bile yeterli
0 oy
(302 puan) tarafından
İçiyordum eskiden çok şükür kızlarım için nefsimi yendim ve bıraktım sende dene ve yan etkileri tabiki oluyor bebek enfeksiyon olabilir bronşit olabilir  çevremde gördüm kızım bir aylıktı bir yudum aldım sadece kızım gaz sancısından kıvranıp durdu nefsim için çocuklarıma o kötulugu yapamam dedim ve bitirdim kafamda
0 oy
(576 puan) tarafından
Hamilelikte 6. Aydan sonra içmeye basladim emzirirken de içtim. Ha bir sıkıntı yok kızım da ama. Senin çocuğunda olmayacak anlamına gelmiyor.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 909 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde mastikaa (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
0 oy
21 cevap 700 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elifenur (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
24 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,740 puan) tarafından soruldu

404,758 soru

12,124,683 cevap

36,483 kullanıcı

...