0 oy
372 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
Merhabalar 35 aylık ikizlerim dün belediyenin kresine götürdüm içeriye bizi almadılar benimkilerde girmedi 1 saat girmeleri için konuştum biri giriyor sınıfın kapısından geri dönüyormuş diğeri hiç girmedi yanj belediyenin olduğundan bizde sinifa bırakalım durumu olmuyor bugün dedim babalarıyla giderim belki ikna eder daha çok ağladılar hemen eve döndük ki dünde bizden başka 4 çocuk daha vardı girmeyen bugünde ay i şekilde ağlayıp girmedi onlarda ben ne yapmalıyim var mı fikir verecek olan 2 hafta alıştırma sonra kayıt olacak alisamayan kayıt edilmeyecek yani ben yine devam edeyim mi yoksa eşim özel kreşe yollayalım dedi maddi olarak orası daha pahalı ama mecbur kalırsam oraya göndereceğim eşime dedim sen gelme deneme sürecinde ben gideyim gerçekten yaoayim mj yoksa ne çocukları ne kendimi yorayim mi 

5 Cevaplar

0 oy
(20,246 puan) tarafından
Dene 15 gün. Olur belki. Olmazsa mecbur ozel
(20,246 puan) tarafından
Önce birini sonra birini gotursen. Çünkü ikizler birbirlerini olumsuz etkiliyor. En yüksek ihtimalle olan birini seç . İçeri sen götür . Diğeri ya evde ya  da okul bahçesinde babasıyla kalsın bir süre o içerde dursun. Ötekini de ikna edersiniz bak kardeşin girdi yanına git diye. Böyle deneseniz
(146 puan) tarafından
Aslında çete biri zaten girecek gibi oluyor ama geri dönüyor diğeri zaten hiç girmiyor yani açıkçası eşimin bı daha gelmesini istemiyorum çocuklar daha çok ağladı eve gidelim dediler
(20,246 puan) tarafından
Biriyle önce gidip onu katıp eve dönüp diğerini alsan nasıl olur.
(146 puan) tarafından
Yani işte giren çıkıyor hep dursa haklısın o dediğin zor olur canım
tarafından
Babasida gelsin ama gözükmesin bence sen önce birini sok sonra digerini almaya git babasi kapiya gelsin gözükmesin aglarsa babasi alsin
-Reklam-
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Valla devlet okuluyuz biz. Ben 1.5 ay uğraştım. Müdür hocam zorlama kendini olmuyorsa silelim kaydı dedi ama 6 çocugu öyle alistirdim ben. 3 yaşındaki cocuğun koşarak sınıfa girmelerini mi bekliyorlar. Bu yaştayim yeni ortama gireceğim zaman gerilirim 
(146 puan) tarafından
Canım sen ne güzel alistirmissin belediye de zaten talep çok ağlayan ya da annesinj isteyeni direk çıkarıyorlar dışarı ve hak da veriyorum diğerleri etkilenmesin diyeymis ama bizde giremiyoruz içeri şöyle diyeyim 40 kış
Sizden 5 6 şu girmedi jceriye diğerleri girdj bende zaten küçük olduklarının farkındayım çok da konuşuyorum ama başka bı öneri ya da ne yapabilirim diye buraya sormak istedim
tarafından
Kuzum sana bisey sorabilirmiyim benim kizimda 4 yaşında şuan aşırı huysuz aglak dedigim dedik bisey oldu  çünkü hic arkadasi ve sokakta cocuk yok ben bunu diyanetin sübyan kursuna verdim yari etkinlik yari din seklinde bisey ogrenmese bile zaman gecirsin cocuklarla kaynassin diye acaba iyi gelirmi boyle ogrencin filan varmiydi okula gitmek icin can atiyo hergun soruyo ne zaman gitcem diye kalem boyalar aldikca cok mutlu
(2,044 puan) tarafından
Valla ben de kendi çocuğumu 3 yaşında vericem. Günde 14 saat çocukla evde etkinlik yapamayız. Hiçbir annenin gücü yetmez buna. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeye onlarla öğrenmeye ihtiyacı var. O kurumda nasıl bir eğitim veriliyor bilmiyorum. Çocuk sıkılırsa zorlama canım okuldan soğumasın
tarafından
Benimki sıkılmaz bence zorunlu bisey yok boya etkinlik filan iste ufak tefek dualar filan hepsi 4 yaş olcaklar iyi gelir diye düşünüyorum cokta korkuyorum ben
0 oy
(580 puan) tarafından
Benim kızım da 40 aylık oldu. Yazdırdım normalde 3 yasa sınıf açmıyorlar. 10 kişi olursa acariz dediler açıldı yarın gidecez bizde bakalım ne bekliyor beni 
(146 puan) tarafından
Umarım iyi olur direk alışır canım ben yaz boyu konuştum bı kaç video da gösterdim hatta bahcesinj vs de göstermiştim en çok gideceğim diyen hiç girmedi şimdi soruyorum hala okula gideceğiz diyorlar ama icraata gelince öyle olmuyor inşallah sizin öyle olmaz hemen alışır
(580 puan) tarafından
Benimkide aynı şekil canım çok hevesli hatta okullar kapalıyken babası birkere götürdü gezdirdi okulu çok beğenmişti bakalım inszallqh alışır alismasada yapacak birşey yok seneye
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Ben özele veriyorum hocalar vedalaşıp hemen ayrılın diyor.. öyle yaptım içime dert oldu 2 haftadan sonra uyum sağladı vedalasmalarda ağlıyordu sadece şu an 3 hafta oldu şükür iyiyiz 34 aylık olacak 
(146 puan) tarafından
Evet canım benimkilerde normalde evden çıkarken bile ağlar 5 dk sonra normale dönüyorlar ama işte basta bı girselerdi orda da duracaklarini düşünüyorum ama işte kalsın diye de hani bı çaba yok ya orda sorun var
0 oy
(12,926 puan) tarafından
Yani canım ozeldede soyle aslinda yine iceri almiyolar ama kapidan senden aliyolar aglasada. Devlette sanirim sizin ikna etmenizi bekliyolar
(146 puan) tarafından
Aynen öyle canım yanj anneyi isterlerse ya da aglarlarsa direk dışarı çıkarıyorlar
(12,926 puan) tarafından
Ugrasmak istemiyolar :( bende gecen sene ozele vermistim 39 aylikti basladik. Bu sene devlete gidecek bakalim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
11 cevap 324 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde tugceceribassss (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Y.emin (115 puan) tarafından soruldu

411,679 soru

12,393,053 cevap

43,974 kullanıcı

Kategoriler

...