Bir kere açması yeterli sonrasında otomatik benzeri şeyler yükleniyor bakıp bakmadığını sonrası için bilmemem ama ilk etapta bir kere bile bakılmış ki çıkıyor
Benim şimdi yazacaklarıma kizacaklar olacakdir ama yazma gereği hissettim basıp gidemeyecekseniz adama kızıp söylenip gene o evde oturup aynı yatağı paylaşacak gene çamaşırlarını utuleyip yemeğini yapacaksanız kısacası sırtınızi yaslayacak bir daginiz yoksa elinizde mesleğiniz çalışıp kendinize yeniden ev açacak gücünüz yoksa eşinizin telefonunda vs gördüğünüz bu tarz seylerw çok takılmayın derim onlar sadece resim gerçek olan sizsiniz giderim ederim deyip tekrarlaninca da gidemeyeckseniz o evlilik lacka bir duruma girer siz kızar söylenirsiniz o gene bildiğini okur çünkü sizin gidemeyeceginizj bilir yapamayacağınızi bilir bunuda çok guzel bir süre sonra kullanmaya başlar zaten bilsede birşey yapamıyor bana mecbur nasılsa hissini vermiş olursunuz... Günümüzde bu tarz videolara bakmayan.erkek büyük ihtimal yokdur malesef bir kadının dusmani gene başka bir kadın açık açık net bir aldatma bir ihamet yoksa bu tarz şeyleri büyütup eşle araya sorun sokmaya soğukluk katmaya gerek yok biz kadinlarin unutmaması gereken şu ki gerçek olan biziz adam evine zamanında gidip geliyorsa çoluk çocuğu için çalışıp elinden geldiğince ihtiyaçlarını alıp size vakit ayiriyorsa pavyonda karı kıza parasını yedirmiyorsa bu tarz şeyleri büyütmeyin sinek küçük evet miğde bulandirir ama bazen kör ,sağır olmakda fayda var
1,493,187 soru
24,397,750 cevap
349,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın