+1 oy
1,087 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından

image

arkadaslar eşimin instagram keşfeti hep böyle kızlar var soruyorum bakmazsan cikmaz diyorum yemin ederim bakmıyorum diyo sizce inanmalmym

28 Cevaplar

+1 oy
(20,548 puan) tarafından
Bilemedim yaa bakmazsa çıkmaz ama
(330 puan) tarafından
Bencede hep açık kızlar dolu
(20,548 puan) tarafından
Benim keşfetim güzel sözlerle dolu çünkü hep baktığım şeyler dualar sözler komik şeyler mesela
(330 puan) tarafından
Yalan söylüyor canm zaten ölmüş dışardaki kadınlar için
(6,112 puan) tarafından
benim diyet spor yemek tarifleri falan magazin haberleri normal haberler  gibi gibi esimin futbol genelde fbahce ole ilgili seyler. arada bende bi gezinirim esimin kesfetinde:) nerelwre bakio diye tuyo icin:) hahahha
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bir kere açması yeterli sonrasında otomatik benzeri şeyler yükleniyor bakıp bakmadığını sonrası için bilmemem ama ilk etapta bir kere bile bakılmış ki çıkıyor 

Bak bu benim kesfete tıklar tiklamaz şuan açılan sayfam bu aralar yüzme öğrendiğim için böyle hep 

image

(330 puan) tarafından
Evet doğru bakiyor zaten kesin
0 oy
tarafından
En çok neye bakılıyorsa o çıkıyor 
(330 puan) tarafından
Evet doğru bakiyor birde yemin ediyo bakmıyorum diye
tarafından
Bilmiyorum valla canım benim bildiğim öyle inşallah bakmıyordur
(330 puan) tarafından
Canm zaten güvenmiyorum kaç kere evde prno işlerken yakaldm bunami bakmicak
0 oy
(5,118 puan) tarafından
Hayır inanma
(330 puan) tarafından
İnanmiuorum canm asla
0 oy
(259 puan) tarafından
Vallaha canım benim esiminde öyle vaaz çıkınca hemen çevirir ama gene çıkıyor bunlar 
(259 puan) tarafından
Canım sen çekip konuş bir derdin mi var sıkıntın mı var diye konuş bence öyle olmaz ki  konuş derim
(330 puan) tarafından
Ooo bu zamana kadar her şey denedim boş bacm 6 yldr evliyiz görücü usulü evlendim 17 yaşımda şuan 23 yaşındayım oda 32 taş olsa anlardi
(299 puan) tarafından
İnanırsınız inanmazsınız bilemem ama gene de yazayım uygulayıp uygulamamak size kalmış
70 kere (ya Allah ya rahman ya rahim ya kavviyyu ya kadir)çekin ara ara sonra eşiniz için dua edin
(330 puan) tarafından
Tamam canım Allah razı olsun tabiki inanrm
(259 puan) tarafından
Canım evde bakara suresi aç 40 gün boyunca ya oku yada telefonda dinde her odalara gez dua et nice değişen insanlar var
0 oy
(143 puan) tarafından
İnanma. Gir ilgilenmiyorumu işaretle sürekli çıkmaz bidaha 
(330 puan) tarafından
Kaç kere ilgilenmiyorum işaretledim çıkmadı bir süre şimdi yine çıktı birde sürekli genel evle ilgili şeylerde çıkıyor sponsor olarak
0 oy
(52 puan) tarafından
İnstagram algoritması ne ile ilgilenirsen onları sana sunar. Daha önce eşim tam bi Fenerbahçe fanatiği keşfetti tamamiyle Fenerbahçe ile ılgılı haberler vıdeolsr vs. Ben ise sureklı degısıyo. Mesela bir ara yemek tarifleri çıkıyodu sureklı daha sonra makyaj bakım gbı şeyler çıkmaya başladı şuan dıyetteyım ve bı dıyetısyenın sayfasına gırdın bırde dıyet yemeklerı sayfasına şuan tüm keşfet dıyetle alakalı. Tamamen baktıgın şeyler cıkıyo
(330 puan) tarafından
Aynen öyle canm benim eşim de dışardaki kadinlar için ölmüş mesela pazarcı eşim hep kadınlar geliyor çamaşır satıyor dolaysyla sen gör bir kibar konuşuyor
(52 puan) tarafından
Doğrudur valla. Sen çirkin değilsin beni mi begenmıyoda baskalarına bakıyo dusuncesıne gırme o karakterle ılgılı.
(330 puan) tarafından
Teşekkürler canmmm benim
(330 puan) tarafından
Özelden sana bir resim atablsem onla kendimi aslında daha iyi yorum yaparsn o tipiyle bana bunları yapiyo
(52 puan) tarafından
Doğrudur canım yanı neler görüyorum çevremde karısı dünyalar guzelı aldattıgı kadına bakıyorum *** gıbı
0 oy
(18,181 puan) tarafından

image

benimki böyle eski diziler yemek tarifleri aktüel kataloglar hem takip ediyorum hemde kesfette bakıyorum 
(330 puan) tarafından
Bacm zaten benim eşim nefes alsın yeter her katogoriden her yaştan dümdüz yürür
0 oy
tarafından
Bı kere bile tiklasa bela gibi çıkar epey bı sure 
(330 puan) tarafından
İnsallah birini bulurda gider bacm nedym
tarafından
Ahajd niye vazgeçtin kız kocadan
(330 puan) tarafından
Çok sebep var bacm da işte
0 oy
(928 puan) tarafından
Neye bakarsa o çıkar net
(330 puan) tarafından
Nalet gelsin bacm nedym ona
(928 puan) tarafından
Yazık neden inkar ediyor
(928 puan) tarafından
Senin intagramin varsa mesela tek biseye yönel hep onları izle birkac gün sona bak gör dene madem yalan söylüyor
(330 puan) tarafından
Benim var insta evet ve hep asmr izliyorum onlar çıkıyor yalan söylüyor bacm zaten
0 oy
tarafından
Tek tek aç gönderileri üç noktadan ilgilenmiyorumu seç çıkmaz daha
(330 puan) tarafından
Kaç kere yaptm çıkmadı bu aralar yine çıkıyor
0 oy
(727 puan) tarafından
Canım bir arkadaşı video atmıştır oda izlemistir ne diye ondan çıkar mesajlara baktım bı ara arkadaşı sapıkça video atmış artık atmiyo dedim esimede söyledi galiba ona
(330 puan) tarafından
Yok bacm bu tamamen kendi eseri
0 oy
(7,921 puan) tarafından
Bacım senin nedir bu kocandan çektiğin 
(330 puan) tarafından
Bacm ben bu yaşta bitmisim
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Bak kız gene aklıma getirdin ya:((( bir ara eşimin kesfetine baktım seninkiler hiç bir şey o kadar soylim sana.buyuk kalçalar büyük memeler sexi kadınlar acayip yani ona sordum bakmadım dedi, çok büyük kavga ettik,sonra unuttuk,daha sonra bu aralar gene aklıma geldi eşime karşı nefret öfke ve soğuk davranmaya başladım, psiklojim bozulurcasina hale geldim çünkü eşimin böyle şeyler izlemedigine çok emindim, sırf bu yüzden terapiye gitme kararı aldım kafamı rahatlatmak için bakalım terapist ne diyecek diye buna çok ihtiyacım var,sonra cesaretimi toplayıp geçenlerde sordum böyle bir şey vardı ondan psiklojim bozuldu diye hatırladıkça,ona büyük yeminler ettirdim oda etti yani böyle baya konuştu bu sefer biraz inandım ama,senin postunu görünce gene kötü oldum şimdi:(
(330 puan) tarafından
Bacm benimki bakıyor kaç kere evde prno izlediğini gördüm
(1,986 puan) tarafından
Eşin kaç yaşında canım
(330 puan) tarafından
32 bacm bende 23
(1,986 puan) tarafından
Benim eşimde 35 ergenliğini yaşamış bir insan ama hala neden böyle şeylere bakarlar
(330 puan) tarafından
İçlerinde var demek
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Su instagrami en cok kadinlar kullanir hangimize boyle cikiyo Allah askina. Ya da benim esime neden cikmiyo. Tamam bi yerden sonra algoritma degisik seyler de cikariyo ama bu baya fazla olmus
(330 puan) tarafından
Ooo daha neler var biz adanada yaşıyoruz yok adana genel ev sponsorlu daha çok var cikiyo meyhaneler mi dersin ne dersen var ama bunlar birde dini bütün aile dayısı imam annesi kuran hocası babası kuran yolunda ailesi çarşaflı
(4,387 puan) tarafından
Valla simdi boylelerinden korkacaksin diye genelleme yapmak istemiyorum ama bı kere de sasiralim be abi.
(330 puan) tarafından
Ne varsa böylelerinde var
0 oy
(766 puan) tarafından
İnanma. Ne ararsan neye tıklarsanız onun benzerini getiriyor. 
(330 puan) tarafından
İnanmiyorum bacm kendimde kusur ariyom artk
0 oy
(766 puan) tarafından
İnanma. Ne ararsan neye tıklarsan onun benzerini getiriyor. 
(766 puan) tarafından
Canım Allah kocana akıl fikir hidayet sana da sabır ve iç ferahlığı versin
(1,986 puan) tarafından
BenaAnneOldum ben eşime her konuda güveniyordum hiç bir hatasını görmemiştim o zamana kadar,post sahibinin attıklarindan daha berbat fotoğraflar vardı, büyük göğüsler büyük kalçalar sexi kadınlar vardı çok büyük yeminler etti biraz da olsa içim rahat etti,ben daha lohusayken bu olmuştu 1 yıl oldu hala unutamadım hatta bu hafta terapim var bu yüzden psiklojim bozuldu kendime yediremiyorum bunu ve şuan eşimden çok soğuyorum,nefret besliyorum, şimdi eve gelecek ve ben tekrar ona karşı tepki alacam.Bana ne önerirsin?
(330 puan) tarafından
Bacm ben cevap verim hiç takma ben de öyle yapacam artk
(766 puan) tarafından
Berna adama tepki vermek senin içini rahatlatmazki insan gözünün gördüğünü kolay unutamıyor. Sen terapine git, zamanla ne yapacağını bulursun zaten
(1,986 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Bende de çıkıyor bakmadığım halde 
(330 puan) tarafından
Benim eşim bir numaralı kadın sapığı olduğu için çıkıyor bacm
(12,776 puan) tarafından
Haaa bilemiyorum o zaman
(330 puan) tarafından
Bir dışarı çıkıyoz kadinlara bir bakiyo bir bakiuo ama bana da pantolon giymeme izin vermez oda beni sevdiği için değil ailesi hepsi kapalı olduğu için ama dışarda kısa elbiseli dar pantolunlu kadınlara bir bakiuo
(12,776 puan) tarafından
Sen ne yapıyorsun o bakarken. Her iki parmağını gözüne sokmuyorsan kusura bakma ama sana da yazıklar olsun derim
(330 puan) tarafından
Oo ne kavgalar çıkardım inanmiuosan boşan git diyor fAlan biliyor ailem arkamda değil rahatca kovuyor evden
0 oy
(7,742 puan) tarafından
Hepsini tek tek tıkla  ilgilenmiyorum yap bir saat arayla sürekli al eline keşfeti yenile tekrar çıkarsa üstüne bas yine  ilgilenmiyorum yap bir süre böyle devam et  temizle eğer öyle yaptığın halde çıkarsa bakıyor demektir
(330 puan) tarafından
Kaç kere yaptm bacm çıkmadı bir ara şimdi yine çıkıyor
0 oy
(299 puan) tarafından

Benim şimdi yazacaklarıma kizacaklar olacakdir ama yazma gereği hissettim basıp gidemeyecekseniz adama kızıp söylenip gene o evde oturup aynı yatağı paylaşacak gene çamaşırlarını utuleyip yemeğini yapacaksanız kısacası sırtınızi yaslayacak bir daginiz yoksa elinizde mesleğiniz çalışıp kendinize yeniden ev açacak gücünüz yoksa eşinizin telefonunda vs gördüğünüz bu tarz seylerw çok takılmayın derim onlar sadece resim gerçek olan sizsiniz giderim ederim deyip tekrarlaninca da gidemeyeckseniz o evlilik lacka bir duruma girer siz kızar söylenirsiniz o gene bildiğini okur çünkü sizin gidemeyeceginizj bilir yapamayacağınızi bilir bunuda çok guzel bir süre sonra kullanmaya başlar zaten bilsede birşey yapamıyor bana mecbur nasılsa hissini vermiş olursunuz...

Günümüzde bu tarz videolara bakmayan.erkek büyük ihtimal yokdur malesef bir kadının dusmani gene başka bir kadın açık açık net bir aldatma bir ihamet yoksa bu tarz şeyleri büyütup eşle araya sorun sokmaya soğukluk katmaya gerek yok biz kadinlarin unutmaması gereken şu ki gerçek olan biziz adam evine zamanında gidip geliyorsa çoluk çocuğu için çalışıp elinden geldiğince ihtiyaçlarını alıp size vakit ayiriyorsa pavyonda karı kıza parasını yedirmiyorsa bu tarz şeyleri büyütmeyin sinek küçük evet miğde bulandirir ama bazen kör ,sağır  olmakda fayda var 

Dikkatjni çekmeye çalın saçınıza başınıza daha çok dikkat edin mesela tabiki eş olarak yapıyorsunuz dur ama hergun farklı heycan katmaya çalışın evliliğinize onlar sadece orda kalır var olan sizsiniz 
(330 puan) tarafından
Teşekkürler canmmm benim evet sadwcw karı kıza bakar aldatması yok ama işte bende yediremiyorum kendime madem öyle gitsin başkasını alsn bakacağına
(299 puan) tarafından
Evet zor birşey anliyorum ama telefon dan baktığı çokda kafaya takılacak şey değil normal hayatında sürekli sijzjn yanınızda saçma davranışları varsa o çok farklı birşey o zaman tepki gerekir
(330 puan) tarafından
Yanimda da biyere çıksak bakar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 450 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 552 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ygzelisa (16 puan) tarafından soruldu