Ne acı, ne hazin...
Bizim okulda vardı problemli bir çocuk. Mahmut. Kızları zorla yere yatırıp üstlerine çıkmaya çalışırdı. Şaka mı sanıyordu bilmiyorum, bana da yapacak diye düşünür korkardım. Laf atmaya başladı, eteğini neden kıvırmıyorsun, sütyen ne zaman takacaksın diye. Korktum okula jilet götürmeye başladım. O gün beden eğitimi dersinden sonra sınıfa geldim, erkekler de sınıfta giyinirdi Mahmut da orada ve Cansu diye bir arkadaşı sıkıştırmış kız hüngür hüngür ağlıyor o da cinsel organını gösteriyor. Jilet de çantamdaydı nasıl çıkardım bilmiyorum keserim seni dedim çocuğa ondan sonra kavga başladı gerçekten kestim kollarını yüzünü. Bugün yaşansa akşama haberlerdeydik.
Ben de böyle bir şeye şahit olmuştum...
Sonra Mahmut hastaneye kaldırıldı, sağlam dikiş attılar. Annelerimiz okula geldi. Cansu da ben de olanı anlattık evveliyatıyla birlikte. Annesi toz kondurmadı oğluna ama hocalar anladı elbette. Bu olaydan sonra bir sürü şikayet ve itiraf geldi Mahmut'la ilgili. Ailesi başka okula aldı. Bana da usülen kınama verildi okula jilet getirdiğim için