+1 oy
3,430 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hep kardeşlerinden şüphe ettik meğer dedesi yapmış. Vatandaş Erdal var YouTube da o anlatıyor eline bir sürü bilgi gelmiş. Muslüme bulunduğunda yırtık varmış cinsel organında. Dede istismar etmiş hatta muslümenin annesi eşim askerdeyken kayinbabam aynısını bana yaptı eğer muslüme tecavüze uğramışsa kesin dedesi yapmıştır demiş hatta çocuklarından birisi dedeninmiş kocası askerdeyken gelinine tecavüz etmiş. Dün 8 kişinin savcı tarafından alınan ifadesinde annesi öyle deyince dedesi direk tutuklanıyor. Bakın herkes suçu üstlendi demiş ama öyle bir şey olay olmadan önce yapılırdı. Kendi aralarında anlaşıp olayı medyaya bu derece yansıtmadan gider kendini ihbar ederdi. Kardeşleri yapmış olsaydı eğer tırnak aralarında yada üstünde kardeşlerinin dnasi olurdu. Dede ne kadar suçu üstlenmek istese bile devlet buna göz yummazdı. Eğer öyle bir şey olsaydı Müge anlıda babasını öldüren üniversite öğrencisinin annesi suçu üstlenmek istediğinde ona bu muameleyi yaparlardı. Ne yazık ki dede yapmış 

44 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Ne diyebiliriz ki neler neler dedikte bi gram değişmedi adalet ! 

Adelet yok! Olsaydı böyle bişey söz konusu bile olamazdı idam gelseydi kimse cesaret edemezdi yazık çok yazık..

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ağzım açık okudum . Cehennemde yansın inşallah
tarafından
Amin gebersin ****
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Allah belasını versin başka da söyleyecek söz bulamıyorum.
tarafından
Çok kötü oldum kızın cinsel organında yırtık varmış dedi
0 oy
tarafından
Tüpğh Allah belasınj versın serefsız ahlaksız ***** herıf yavrum son anlarında bıle acı ıcınde olmuş acı ıcınde gebersın 
tarafından
Çocuk 10 gündür kayipti ama cesedi 6 7 günlükmüş tahminimce o taşın üstünde 3 gün o acıyla yaşadı
(349 puan) tarafından
Bacım sen nereden biliyorsun bu bilgiyi. Biraz abartı yalan gibi geldi bana
tarafından
Yaşasa bağırır eder ****** otlatıyorlar duyarlar
0 oy
(5,197 puan) tarafından
Allah belasını versin s....i kopsun gavattin inşallah gebertiler içerde şeyinden aşarlar insaallah
tarafından
Kız 10 gündür kayipti ama otopside 7 günlük denildi yani 3 gün yaşamış büyük bir ihtimalle cinsel saldıriya ugradiktan sonra ölmemiş aç ve susuz kalmış orda
(5,197 puan) tarafından
Evet ceset eskimemiş
0 oy
tarafından

Yaslilara hurmet de edemiyoruz artik boyleleri yuzunden.

Sapik pislik.
Su dede gecinenlerin cogunun icinde ciddi sapkinliklar var. Mide bulandirici.
tarafından
Benim midem bulanıyor artık herkesten
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Kani bozuk küçücük yavruya nasıl kıydı acaba  allah ıslah etsin bu devirde kimseye güvenilmiyor en yakınına bile
tarafından
Evet midem bulanıyor artık insanlardan
0 oy
tarafından

Edeceğim tüm beddualar bile hafif kalır :angry:

tarafından
Ben ne diyeceğimi bilemedim inan ki
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Allah o annenin de belasını versin. Başka bişey demiyorum.

Orda millet çocuğunu ararken onlar keçi kayboldu diye keçiyi arayan insanlar. 

Ölsünler bu saatten sonra
tarafından
O anne anne olsaydı o çadırda o dedeyle çocukları yaptırmazdi
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Allahın cezası adam 

0 oy
tarafından
Hiçbisi diyemiyorum.   
0 oy
(1,700 puan) tarafından
******** Allah belasını versin 
0 oy
(4,897 puan) tarafından
Bu tarz şeyleri tekrar tekrar baştan alıp okuyorum çünkü tüm algılarım kapanıyor çalışmıyor yok yani beynim donuyor gözlerim bulanıklaşiyor anlamıyorum
0 oy
(3,164 puan) tarafından
******** pislik Allah belasını versin ne bu dünyada bede ahirette gün yüzü görmesin nasıl kıyar  böyle güzelim kıza 
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Devir okadar pisleşmişki artık evlatlarimizi dedesiyle bile yanliz birakamiyacagimiz zamana geldik rabbim sonumuzu hayır etsin,pislik adam 3 4 yaşındaki bir çocuk ya bir çocuk seni nasıl şehvetlendirmiş olabilirki saldirmişsin bir de öz torunu midemi bulandırdı p.is ş.erefsiz köp.ek
tarafından
Öz torunu ama insan insan olmayınca öz üvey fark etmiyor ne yazık ki böyle bir şey oldu ve olmaya da devam edecek
(2,052 puan) tarafından
Rabbim öyle insanları kahr etsin aminnnnnnmn
0 oy
tarafından
Allahım daha neler okuyacak ya küçücük bebeğin ne istedin ya. Allah belasını versin o minik yavrunun yaşadığı acının 100 katını yaşasın inş. 
0 oy
(386 puan) tarafından
Allahım nasıl bir devirde yaşıyoruz bu insanlar neden böyle yazık küçücük yavrumuz melek oldu ne suçu günahı vardı. Allah bildiği gibi yapsın o pislik adamında. Rabbim bizim evlatlarımızda içinde bütün evlatlarımızı böyle sapıklardan, kötülerden, fitne fesatlardan korusun. Gerçekten çok utanç verici yavrum kim bilir nasıl acı çekmiştir kahroldum resmen. 
tarafından
Kız 10 gündür kayipti ama bulunduğunda 7 gün önce öldüğü belirlenmiş kısacası o acıyla 10 gün yaşamış
(386 puan) tarafından
Ya çok üzüldüm başıma ağrı girdi yavrum benim kahroldum resmen. Inşallah o pisliğide içerse gebertirler de rahat ederiz.
tarafından
O acıyla 3 gün yaşamış 3. Sonunda soğuktan ve açlıktan öldü sanırım
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ülkemiz insanlarımız okadr kötüye gidiyor ki her geçen gün insanlığımdan nefret ettiriyor bana şu dünyaya kız çocuk getirdim diye okadr üzülüyorum ki erkekte olsa aynı şeye maruz kalabiliyor güvenmiyorum anneme bile artık çocuk konusunda okadr igreclesti hayat gerçekten sonumuz iyi değil böyle adamı hatta bu adamı idam edilsin ıstiyorum ben allyni dünyada böyle insanlar ile aynı havayı solumak bile istemiyorum sokakta erkek görem acaba bana bisi yapicak mi korkusu sarıyor beni kendimi geçtim artık yavrum bisi olmasın derdindeyim eşim olmadan sokağa çıkmaya korkuyorum Allahım bütün bayan ve çocukları korusun artık Allaha emanet şansa yaşıyoruz resmen 
0 oy
(577 puan) tarafından
Bizde beraber oturuyoruz bunları okudukça çıldırıyorum öyle korkuyorum ki inanın 
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Sen nerden öğrendin haberlere baktim goremedim bende bakıyorum en son gelişme ne oldu diye de bulamadım sadece dedesi tutuklandi yaziyordu
tarafından
Vatandaş Erdal YouTube bende adamı tiktokta duydum canım yayın yasağı geldi TV vermiyorlar yılbaşına kadar
(4,292 puan) tarafından
Hadi ya gerçekten ole ise cigerim yandı burda ben de bir kız annesiyim ki artık bu devir de kızı erkeği kalmadi da Rabbım helak etsin bunları.  Bole haberleri okudukça okudukça kafayı yiyorum gerçekten

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 410 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,627 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 1,386 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde akcakus (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,275 göst.
3 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 584 göst.