0 oy
363 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından
Arkadaşlar çok özür dileyerek soruyorum bugün sabahtan veri sürekli idrarim üst üste geliyor ve geldiğinde çok baskı oluyo. İdrarimi yaparken acidan inliyorum artık. Sanki içinden bı et parçası düşecek gibi vajinamda agri oluyo ve yanma oluyo azıcık tuvaletim gelse çok fazla baskı oluyo zor yetisiyorum tuvalete cogu zan kaçırıyorum. Kistten şüphelendim affedersiniz alttan aynayla baktim vajinama bide elimle kontrol ettim içinde yuvarlak bsy var icini kapatmis vajinamin biraz ilerisinde önceden mi vardi yoksa şimdilerde mi oldu bilmiyorum normal midir sizce. Hastaneye de emin olmadan gitmek istemiyorum

4 Cevaplar

0 oy
(7,788 puan) tarafından
Enfeksiyon da olabilir hastaneye mutlaka git tabiki. Geçmiş olsun.
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim gidicem inşallah
-Reklam-
0 oy
(13,818 puan) tarafından
Emin olmadan gitmek istemiyorum derken bacim. Nasil emjn olcaksin. Hastaneler zaten emin olmak icin degil mi :)
(8 puan) tarafından
Hayır kötü bsyim mi var yoksa normalmi die hemen gitmek istemiyorum. Alttan muayene den korkuyorum
0 oy
(589 puan) tarafından
Böbrekle alakalı bir sorun olablr kum döküyor ya da taş düşürüyor olablrsinz acile gidip tahlil yaptırsanız belli olur
(8 puan) tarafından
Enfeksiyon yada kistten suphelenmistim bn
(589 puan) tarafından
Bence kum döküyor olablrsin böbrek taşı yani çünkü idrarda yanma sık tuvalet genelde ondan oluyor tabi enfeksiyon da olablr ama ihmale gelmez doktora görünmen lazım geçmş olsun
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(8,789 puan) tarafından
O vajinanın içindeki yuvarlak şey dediğin aynen bendede var bende hiç farketmemiştim geçenlerde enfeksiyon kapınca vajinamı incelerken gördüm o  normal bişey korkma. Sen büyük ihtimalle enfeksiyon olmuşsun idrar yolu yarın git bi test yaptır istersen. 
(8 puan) tarafından
Bnde korktum kist olur die. Alttan muayene ediyolarmi
(8,789 puan) tarafından
Kist dediğin bartholin kisti olur oda vajina dudağında olur içinde olmazki. O vajinanın yapısı öyle. Sen acile gitsen bile yaparlar onu illa kadın doğum gitmene gerek yokki. İdrar veriyorsun tamam hepsi bu kadar.

İlgili sorular

Kategoriler

1,493,842 soru

24,406,616 cevap

350,568 kullanıcı

...