0 oy
247 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,547 puan) tarafından
Başlıkkkkkkkkkkk

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
hiçbir ilaç peş peşe verilmez canım birbiriyle etkileşim gösterebilir. en az yarım saat ara vermen gerekir 
(2,547 puan) tarafından
Antibiyotiğe başlamam gerekiyordu aynı zamanda ateşide vardı 10 dk arayla verdim bugünlük artık yarın dediğin gibi yarım saat arayla veririm canım teşekkürler
tarafından
antibiyotiği saatli vermeyi unutma. calpol ü de eğer gerek olursa en az 4 saat sonra ver
(5,768 puan) tarafından
Canım biz hastanede veriyoruz tabii en güzeli beklemek ama bebek tam içerken vermek
(2,547 puan) tarafından
23:45 de verdim sabahta 11:45 de vericem inşallah canım aynen öyle yaparım Allah razı olsun ♥️
(2,547 puan) tarafından
@Fkolgun  bugün mecburiyetten 10 dk bekleyebildim yarın beklerim biraz daha inşallah sağol ♥️
-Reklam-
0 oy
(5,768 puan) tarafından
Verilir, biri antibiyotik biri ateş düşürücü 
(2,547 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
(20,931 puan) tarafından
Biri antibiyotik biri ateş düşürücü. Ben verdim. Doktorlardan da vermeyin diye bir uyarı almamıştım hiç. Bilemiyorum doğrusu nedir. Ama ben verdim 
(2,547 puan) tarafından
Anladım canım bende verdim az önce ya çünkü antibiyotiğede başlamam lazımdı ateşi vardı ateş düşürücü de vermeliydim 10 dk arayla verdim google da verilmez yazıyor kafam karıştı açıkçası
(20,931 puan) tarafından
Bilgim yok.dostum. bişey olmaz Allah'ın izniyle..bı daha dikkat ederek veririz biz de. Ben de bilmiyodum
(2,547 puan) tarafından
Aynen canım öğrenecez işte zamanla ☺️♥️
0 oy
(7,384 puan) tarafından

Calpol bizde kusturdu oğlumu:'( dolven kusturmuyor, bence ateşi varsa dolven ver.. Grip soğuk algınlığı varsa iburamin şurubu ver. 

(2,547 puan) tarafından
Yaa kıyamam çok geçmiş olsun :( Bugün ara ara ateşi çıktı burun akıntısı başladı ve halsizdi hastaneye götürdüm klamoks ve calpol yazmış ikisini peşpeşe verebilir miyim acaba hiçbir şey söylemedi bende unuttum sormayı ya
(7,384 puan) tarafından
İnternette bile yazar iki ilacın arası kaç saat olmalı de çıkar.
(2,547 puan) tarafından
Baktım yazmıyor yada ben bulamadım ayrıca peşpeşe verilmezmiş canım Google öyle diyor :)
0 oy
(462 puan) tarafından
Verilir mi bilmiyorum ama ben yinede hiç bı ilacı peş peşe vermiyorum 15 dakika veya yarım saat arayla veriyorum 
(2,547 puan) tarafından
Valla mecburiyetten 10 dk bekleyebildim yarın biraz daha fazla beklerim teşekkürler cevap için canım
(462 puan) tarafından
O şekilde için de rahat etmiş olur
Önemli değil canm
(2,547 puan) tarafından
Aynen öyle ♥️☺️

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 259 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (842 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 291 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defnedamla (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,829 soru

23,698,502 cevap

311,516 kullanıcı

...