0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (291 puan) tarafından
Ya kızlar eşim kişisel bakımına hiç önem vermiyor ve ciddi derece de rahatsız olmaya başladım resmen ondan uzaklaşmaya başladım onu kırmadan bunu ona nasıl söyleye bilirim dişlerini fırçalamaz ter kokar onu asla kırmak istemiyorum napmam lazım 

10 Cevaplar

+5 oy
(2,049 puan) tarafından
Ne kırılması ya. Kırılmaz öyle kolay kolay odun erkekler. Ben senin kokusuk ağzını öpmek zorunda değilim git dışlerini fırçala duşunu al diyeceksin. Kırılmak istemiyorsa kokarca gibi gezmesin ortalıkta. 
tarafından
Ay güldüm ben bu yoruma :D
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ben direk söylüyorum artık valla bin defa söylerim soylicem de.cocugu öpme diyorum bana yaklaşma diyorum öyle anca gidiyor .ailesi de böyle keşke daha önceden bilseydim
(291 puan) tarafından
Kalbini kırmak istemiyorum ama gerçekten artık yanaşmak bile istemiyorum
(2,546 puan) tarafından
Gerekirse kır saygisizlik resmen.kusra bakmasınlar biz onlara en güzel geceliklerimizle gidelim güzel kokalim onlar boxerle koynumuza girsinler oldu canim yok öyle.oz bakım olmayinca olmuyor gerçekten başlarda bende susuyordum ama artık osuruk saatimiz bile belli olduğu için rahatca söylüyorum herseyi
0 oy
(17,897 puan) tarafından
Valla ben yüzüne söylüyorum terlemişsin duş al diye 
(291 puan) tarafından
Kırılır diye söyleyemiyorum
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Ayy benm eşimde öyle kırılır diye demedim ama sustum baktım olmuyor söyledim hiç kirilmadi tersine hala aynı hep ben uayririm bıktım vallahi demekten
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Kadin olsun erkek olsun içinden gelmesi lazım. Tabiki uyaracaksin
0 oy
(82 puan) tarafından
Benim en büyük takıntım kokudur eşim öyle olsaydı ayrılma derecesine gelirdim 
0 oy
(810 puan) tarafından
Ya ben derim mesela terler işten gelmiş olur bir duş al öyle sofraya gel derim
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Kırma değil ki bu eşle de rahat konuşamayacaksak artık niye eş? Bide hiç kendine kokmuyo mu ya demekki senin de bu kokudan rahatsız olmadigini düşünüyo

Teşvik et hadi kalk birlikte fırçalayalım de ve ya bugün sanki fırçalamamışsın unuttun galiba de abooo zor
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Ben direk söylüyorum bunun kırılması felan yok vala o kötü kokuyu çekemem ben
0 oy
(16,452 puan) tarafından
Soylemen daha iyi dışardaki insanlarda rahatsız olabilir farkında olmaz çoğu insan ağız kokusunun olduguna

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 788 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
7 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 707 göst.
24 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Sevilay09 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,284 göst.
31 Aralık 2018 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hamiş (817 puan) tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,346 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...