0 oy
30 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (299 puan) tarafından
 Kızlar bugün 4. Gün ilk iki gün yaptı altına ful lazımlığa da oturmadı hiç 3 . Gün hiç altına yapmadı gece de yapmadı hem kaka hem çiş kendi yaptı hep çok güzel derken  dün akşam yatmadan gel çiş yap  yatalım dedim o kadar konuştum kabul etmedi  yapmadan yattı gece altına yaptı yapmadan önce gidelim dedim yine kabul etmedi  sabah da kalktık yine oturmak istemedi ödül vercem dedim yok çişim dedi bende yok sandım baktım banyoda yere yapmiş tekrar başa sardık canım sıkıldı nasıl olacak çok inatçı bir çocuk inadı  mahvediyor zor bir çocuk 32 aylık artık öğrenmesi lazım beze geri dönmek iştemiyorum böyle olup düzelen var mı normal mi bu durum

1 cevap

0 oy
(14,639 puan) tarafından
Canım ona sorma var mı yok mu diye sabah kalkınca mutlaka götür tuvalete akşam yatmadan da götür ve gece de belli aralıklarla götür yapsın çişini 
(299 puan) tarafından
İşte yapmıyor bacım öyle inat ki o istemezse gitmiyor işte sorım orda sormam lazım ki kafasına yer etsin hadi bana süpriz yap çiş yap bende sana süpriz yapcam diyorum dün ne güzel yapıyordu
(14,639 puan) tarafından
Ben sticker almıştım duvara kağıt asıp her yaptığında bir tane yapıştıracaksın demiştim biraz etkili olmuştur
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 110 göst.
8 Ağustos 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
0 oy
4 cevap 195 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.