0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
İki üç aydır orkide var çiçekleri döküldü dalını kesmek gerekiyormuş sanırım. Kesmek için bir vakti var mı nasıl kesmem gerekiyor bilen yardımcı olabilir mi?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hic anlamam canim eltim tanismata felirken kaynanama almisti dokuldu sapi kaldi en son kaldirdi atti cope 
-Reklam-
0 oy
(543 puan) tarafından
Bende şurda bekleyim 3 tane kurudu ama eşim bidaha aldı şuan saglam kesmek bile istemiyorum 
0 oy
tarafından
Canim çiçekleri var mıydı 
0 oy
tarafından
Dur kız yarama bastın.:))2 yıl önce doğum günümde eşim mor orkide aldı ama nasıl güzel gör çiçekleri falan var.Bende eşimle çalışıyorum tabi o aralar aklıma orkide gelmiyor.Sonra bir iki hafta baktım çiçekleri döküldü toprak falan aldım değiştirdim daha da mahvettim hepsi kurudu  yeniden saksı falan da almıştım .Neyse eşime ben ne zaman bana çiçek alacaksın dedim aldım gördüm der.bir kaç gün sonra doğum günüm yine dedim çiçek bekliyorum diye 2 yıl öncesini hatırlatırım der bir 5 10 yıl daha unutmaz ya :)
(4,480 puan) tarafından
Ay aman unutmasınlar :D ben hiç orkide almadım ama üç kere saksı çiçeği aldı biri yaşıyor ben de diyip duruyorum buket alacağına saksı al diye :)
tarafından
Ya bende ev çiçeği istiyorum yeşil falan olandan ama hep bu anıyı hatırlatıp sen ona da bakamazsın diyor:)arada tek kırmızı gül falan getirir ancak o kadar.Insallah sana da hep saksı alır buketle 2.gunden sonra çöp oluyor
(4,480 puan) tarafından
İnşallah sana da alır canım❤️ kız ben de bakamazdım ki bi de orkide zaten bakım isteyen çiçek sanırım. Benimki barış çiçeği çiçek açmasa bile yeşil yeşil duruyor haftada sıcaklığa göre bir iki sulama dışında bişeyi yok. biraz kolay bakımı olanlara bak internetten kılıç çiçeği çeşitleri de kolaymış benim aklımda o kaldı
tarafından
Valla canım normalde hiç hiç çiçek sevmem gül hariç.Evimde hiç çiçek olmaz ben hiç bakmadım çiçek.salonum çok boş bir salon çiçeği olsa fena olmaz o yüzden dedim salon çiçeği al diye bakalım kısmet.Internetten bakayım bir kılıç çiçeği diye nasılmış teşekkür ederim
0 oy
(5,071 puan) tarafından
Vardı çöp oldu YouTube ozlemedih video kalmadı yok beceremedim çiçek bakımı zaten bana göre değildi ama orkide bakımı hiç ama hiç bana göre değilmiş 
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Benim 40tane var canım cicikleri dökülünce ilk dökülen yerin altından kes dalini
(1,526 puan) tarafından
İlk dökülen çiçek şu şekilde ilk qcan cicek olarak algila yani hiç çiçek dökülen yer kalmayacak dalda
(1,526 puan) tarafından
Yaprak çıktı ise yerini beğendi demektir kışın yeni dal verip çiçek açacak o pirinç yikiyorsun ya o suyu dökme çiçeğe gübre olarak ver sulamasina dikket et güzel açar o
(97 puan) tarafından
Bana çiçekli gelmişti hepsi açık şekilde bakıyım tahminimce göre ilk nerden dökülmüş kesiyim. Tarçın koymak lazım mı ucuna öyle okudum ama bilmiyorum
(1,526 puan) tarafından
Tarçın köy böcek için koyuluyor oda işe yarar zaten orkideler işi degisimimnden çiçek döker eve gelince dökülmesi normal yeni dönemi bekle artık tekrar acar
(97 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 151 göst.
11 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde linaaras (1,405 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 309 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde balbebegim (2,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,156 soru

23,645,445 cevap

308,177 kullanıcı

...