+1 oy
283 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (321 puan) tarafından

Kınamayın beni antidepresanlar kullandığım için istek hiç yok eşim bunu çok sorun ediyor aramız kötü oluyor evin huzuru bozuluyor tavsiye edebileceğiniz sağlıklı birşey varmi:'(

5 Cevaplar

0 oy
(3,056 puan) tarafından
İlaçtan ziyade eşinizle ön sevisme oluyor mu canim 
(321 puan) tarafından
Onda var öyle şeyler ama bende hiç istek yok
(5,873 puan) tarafından
lazina 54  plaka mi 54 lumusun bilmem sakarya aklima geldi kanim isindi sana az delifisek zamanlarim gecmedi sakarya da:)) sau mezunuyum neyse ispanyol sinek diye bir damla gecmisti o donem elimize ama hic bir arti etkisi yok ustune sistit olduk tum kizlar:) surekli cisimiz var gibiydi ama vc gdince iseyemiyorfuk. sari sinek resimli hi kutusu vardi. sinradan arastirinca ogrendik ki ineklere veriliyormus o damla damizlik olsunlar catir catir buzagi dogursunlar hamile kalsin viftlessimler diye. 3 damla koskoca bir inegi azdirtiomus. biz on dmla koyduk kendimize icecegimze bir halt olmadi azmadik kudurmadik. herkes normal seyrinde devam sadece tek etkiai sistit olmustuk. seyimiz karincalanio gibiydi cisimiz var cok tuvalete sıkısmis ama vc gidince de iseyemiyorduk. birkac gine gecti o etki
(321 puan) tarafından
Hahahahaha kız nerden buldun o damlayı
(5,873 puan) tarafından
diyorum ya delifişek  zamanlar:)) bizim apartta kizdan cok erkek olurdu gizli sakli:)  kampuse cikarken orman parkin karsindayfi yurt apart. cok sıkı degildi . guvenlik boş koltuktu genelde:)))o yizden kizlardan birinin manitasi falan getirmistir muhtemelen suan tam hatirlamiyorum elimize nasi gectigini:)
(321 puan) tarafından
Anladım canım ama komik bi anı olmuş:)
-Reklam-
0 oy
(28,953 puan) tarafından

Doktorla görüşün rastgele almayın 

(321 puan) tarafından
Hangi bölüme gitmeliyim zaten kullandığım şey mide bulantısı halsizlik baş dönmesi yaptı
0 oy
(609 puan) tarafından
Antidepresanlar yan etki olarak yapıyor Lustral mi kullanıyorsunuz? Bende ilk zamanlar yaptı sonrasında geçti. Psikiyatri doktoruna söylenip ilacı değiştirmesi daha iyi 
(321 puan) tarafından
Prozac içiyorum lustral emzirme döneminde kullandım ilacı değiştiremez bana iyi gelen o prozac cinsel isteği azaltıyor birde
(609 puan) tarafından
Lustarinda o yan etkisi çok oluyormuş canım o yüzden sordum
(321 puan) tarafından
Anladım canım zaten bi kaç ilaç grubu var antideprrsanlarda onlar cinsel isteği azaltıyor
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Kınanacak bir şey yok canım her erkek kullandığı gibi kadınlar da kullanılabilir, hiç kullanmadım ama normal Şeyler bunlar.Bilgim yok maalesef belki ilaçlarla etki yapabilir eczaneye sor bilgi verirler muhakkak.
(321 puan) tarafından
Sağol canim beni anladığın için:(
0 oy
(1,150 puan) tarafından
2 çocuktan sonra bende aynı hatta nefesim sıkışıyo gbı oluyo o Kdr istemiyorum:) gülüyorum artık bilmiyorum zararı varmı ama kinanacak birşey değil 
(321 puan) tarafından
Benim hamilelikte başladı bu isteksizlik zaten uzun süredir antidepresan kullandım sıkıntılar öyle böyle bu duruma geldim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 570 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 133 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senykll (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,390 puan) tarafından soruldu

407,219 soru

12,223,117 cevap

36,820 kullanıcı

...