+2 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
Son 2 haftadır yasıyorum bu durumu 38 haftalıgım sadece ayaklarım davul gibi herkes tansiyon olabilir diyor ama nezaman ölcsem ya 11.6 ya da 10.6 çıkıyor az önce yine ölçtüm yine aynı tansiyonum neden şişmiş olabilir acaba bu kadar 

14 Cevaplar

0 oy
(4,557 puan) tarafından
Tansiyonum yoktu tuzlu yemezdim ama ayaklarım son haftalarda şişmişti yürüyüş yapardım ama ben çok su tuketmezdim 
-Reklam-
0 oy
(12,086 puan) tarafından
Benimde oglumda asiri sismisti ayaklarimi atsam şok olursun valla. Ayaklarim bacaklarim dogumdan sonra indiler. Kizimda hic sismedi
0 oy
(6,116 puan) tarafından
Bnmde çok sismisti ayaklarım.  2 hamileleligimde 
(123 puan) tarafından
Evet ilkinde şişmedi bu ikinci acayıp şişti neden acaba
(6,116 puan) tarafından
Tuzdan. Suyu az içmekten

Ayakta çok kalmaktan. Çok kilo almaktan
(123 puan) tarafından
Suyu yeterli içmiyorum sanırım evet tuz asla tüketmiyorum hatta tansiynm düşünce tüketiyorum desem yeridir ayakta mecburi col duruyorum 38 haftamdaym 13 kilo aldım çok mu bilmiyorum
(6,116 puan) tarafından
Normal kadınlar 12 yada 9 kilo arası alırmış ben 24 25 kilo aldım:D ama zayıfladım tabi
0 oy
(940 puan) tarafından
Benimde tansiyonum normaldi benimde 37 de aniden şişmişti sadece ayaklarım gebelik zehirlenmesi olabilir demişlerdi hemen doktora gittim doktor normal dedi tuzu kes dedi çok ayakta kalma çokta yatma dedi. Çok şükür 41+3 de doğum yaptım doğumdan sonra inmeye başladi rahatladım resmen ayak numaram bile büyümüştü benim. Ödem olabiliyor son zamanlar Canım
(123 puan) tarafından
Bana da tansiyon dediler az önce kendimi kötü hissettim tansynmu ölçtüm 9.5 çıktı hemen birkaç zeytin yedim Uzanıyorum kendime gelmek için tansiyon düşüklüğü berbat birşey titreme aldı bana anladım hemen düştü diye
0 oy
(50,814 puan) tarafından
ödem oluyor bende terlikle geziyodum sap sap
(123 puan) tarafından
Bende terlik giyiyyorm ayakkbılar olmuyor ki
0 oy
tarafından
Doguma yakin zamanlarda hareketsizlikten oluyor sanırım bol bol su icin ben 34 haftadayim erken dogum riskinden dolayi  yürüyüs vs yapamiyorum fazla ayakta kalmıyorum sismeye basladı 2 haftadır yuruyus yapabilirseniz bol yuruyus yapin 
(123 puan) tarafından
İnanın asla hareketsiz değilim oturmaya vaktim çok zor oluyor
0 oy
(283 puan) tarafından
Ayy benimkilerde son haftalarimda cok sismisti dogumdan sonra bi kacgun sonra inmeye baslamisti bide ayakta biraz fazla dur daha cok sisiyo ayaklarini soguk suya koy otur baya rahatlatiyo
(123 puan) tarafından
Ayakta çok duruyorum evet
0 oy
tarafından
Ayaklarını otururken yükseğe koy gece yatarken yastık al ayağının altına baya iyi gelmişti bana..sağlıklı hayırlı doğumun olsun inşallah 
(123 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(2,932 puan) tarafından
Ayakta çok duruyorsan ondanda olabilir 
(123 puan) tarafından
Evet çok duruyorum ya
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Benimde doğuma 2 hafta kala şişmişti ayaklarım. Tansiyonum yoktu, tuzlu yemiyordum ve bol su içiyordum ona rağmen şişiyordu. Hep bacaklarımı yukarı doğru dikerdim öyle geçerdi. Bol bol yürüyüş yap. Doğuma az kalmış zaten.
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Herşeyim iyi olduğu halde şişiyodu normal mi bilemem ama doktor birşey demediydi
0 oy
(4,745 puan) tarafından
Ne son haftası oğlumda son 4 ay çektö o şişliği, agrıyı ne zaman dopurdum ıkı hafta gectı anca düzgünce yğrüyebildm. 
0 oy
(617 puan) tarafından
Cok ayakta kalmak susuz kalmak tuzlu tuketmek  ve ayaklarini astirarak sürekli oturmak bunlarda sismede buyuk etken
0 oy
(18,581 puan) tarafından
Yani benim de davul gibi oldu ikinci doğumda. Ve doğumdan sonra tansiyonum 20 11 oldu. Bir iki hafta da yükseldi zaman zaman. Hamilelikte tansiyonum yok gibiydi ama ya ben bilemedim bilmiyorum. Ayak sismesinin onunla alakası var mı bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 177 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
5 Aralık 2023 Aile kategorisinde Dogem (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
19 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 151 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu

404,246 soru

12,110,334 cevap

36,436 kullanıcı

...