Çok zayıf biriyim hamileyken de kilo alamdim bı ara diyetisyen liste verdi hamile kaldım hepsi sarpa saban oldun şimdi emziryom mecbur birşeyelr zorla yiyom iştahsızlık var çok ne yapmalıyım hamilyken 49 oldum sonra 43 düştüm şuan ne kadar oldum bilemyom bide bebek emklemeye basalrsa çok yorulcam çok halsiz düşerim die korkuyom şimdi kilo veren tafya gelip linçlemesinmi? biz vermek isterken siz kilo peşine düşmüşsunuz
3 doğum yaptım 49 yada 50 kiloyu geçemiyorum 51 görmedim daha ama eşim Sağ olsun böyle bekar kız gibisin kim der 3 çocuk anası diye diyor artık çok masraflı olmayayım mi diye diyor bilemedim sjsjsjs gerçi ben çok yerim ama yok alamıyorum annemde böyle genetik sanirim
Börek çörek. Pilav üstü ye bol bol
Çok basit bendeki yağları şırıngayla çekip sana sıkacaz olursun 50 kilo 90 E takan biri olarak oralardanda veririm no problem
Oğlum 3 yaşa yakın gelince birden kilo aldım. 45 dim senin gibi hiç kilo alamazdım 52 kilo olmuşum şok oldum bu ben olamam diyorum  ama hala okadar etli butlu değilim. 60 olsam kilo aldığım anca belli olur
1,488,516 soru
24,331,603 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın