+1 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (6,315 puan) tarafından
Arkadaşımın kapısının önünde köpek varmış 1 2 tane bunlarda sürekli durdukları yere yemek felan koyarlarmış komşularıda koyaarmış yani aç değil kö.pek.. ama dün sabah arkadaşım görmüş kediyi çatır çutur yediler dio şok oldum indim sonra emin olmak için dio kafası kalmış sadece .. ben bunu duyunca bizim burdaki k.öpeklerden daha fazla korkmaya başladım çünkü burda bide sürü halinde yaşıyorlar . Neden yapar sizde bir k.ö.pek bunu

5 Cevaplar

0 oy
(1,064 puan) tarafından
Bizde okula başlıycaz bugün gittiğim sokak araları hep köpek dolu şikayette ettim cimerede yazdım napcam bilmiyorum daha önce kovaladılarda
(6,315 puan) tarafından
İnan abartmıyorum tam 35 tane bizim burda dün saydım balkonumdan .. gece sürekli kavga ediyorlar zaten sabaha kadar bağırıyorlar. Akşama kadar geleni gideni kovalarlar.3 tane yavru gördüm büyük ihtimalle onları savunuyorlar. Artık bi çare bulsalar okulumuz 950 m buraya oraya bile servise veriyoruz. 1 km bile değil düşün
(1,064 puan) tarafından
Keşke bizim okulunda servisi olsa verirdim burdada sürü halindeler çok korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(714 puan) tarafından
Bizim burda kışın kendi yavrusunu yiyen bir köpek vardı aklıma o geldi 
0 oy
(241 puan) tarafından
Eskiden ben küçükken köpeğin kediyi katur kütür yediğini görmüştüm migdem çok bulanmisti yemek yiyememistim hep aklıma gelirdi şuanda aklıma geldi migdem bulaniyo 
(6,315 puan) tarafından
Aslan kaplan kesildiler başımıza
(241 puan) tarafından
Allah muhafaza etsin cannim ben çok korkarım heleki cocuklar ve yaşlılar kacamazlar devletin bişey yapması lazım Uyutulsun falana karşıyım günah  ama insan hayatı daha önemli benim için
(6,315 puan) tarafından
Hala bekliyoruz bişey yapılsın kaç insan daha saldırı görecek yani neyi bekliyorlar. Belediye başlasın artık çözüme .
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Kopekler toplanmaya baslamadi mi
(390 puan) tarafından
Dolaşıyorlar hala
(3,349 puan) tarafından
Yengem jandarmaya sikayette bulunmustu 3 4 defa onlar bisey yapmayinca jandarmaliga gidip sizin isminizi aldim kac kez geldim bisey yapmadiniz sizi cimere sikayet edicem dedi oylelikle topladilar
(6,315 puan) tarafından
Uzun zamandır gelen toplayn yoktu 2 gün önce eşim belediye nn sitesine yazmıştı video atmıştı.daha yeni geldi 2 araba 4 5 adam baya uğraştılar 1 tane anca alabildiler hepsi kaçıştı
0 oy
tarafından
Grup halinde olunca herseyi yaparlar 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 412 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,817 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 357 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gencbiranne (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 665 göst.
2 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,350 soru

24,400,035 cevap

350,065 kullanıcı

...