+2 oy
964 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,157 puan) tarafından
Kızlar ben fotoğraf çekme sosyal medya kısaca telefonla ilgili biriyim bu yüzden iPhone gerçekten çok istiyodum ama ev borcu araba borcu derken lafını etmedim şükür borçlar bitti  rahatladık eşim bana erkenden doğum hediyesi olarak iPhone 15 Pro Max almış çoook sevindim  sırf çok istiyorum diye ama bi taraftan da 85 bin verdi diye de içten içe üzülüyorum tabi ona bişey demedim sizce  saçma mı düşünüyorum bir kere geliyoruz dünyaya her şeyimiz var nolacak olsun diyorum bi taraftan almasaydı keşke çok para diyorum

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şöyle dertleri olmalı insanın :)
(1,157 puan) tarafından
Kız vallahi bir gün böyle bi derdim olacağı aklıma gelmezdi :D
-Reklam-
0 oy
(4,374 puan) tarafından
Valla ben saridan vazgecemedim bi kelepce aldirdim dogum hediyesi :))) 
(1,157 puan) tarafından
Altın benim için hediye değil aileye yapılmış yatırım  o yüzden daha bir kez olsun altından hediye istemedim :D
(4,374 puan) tarafından
Bana gore ceyrek yarim tam altin yatırımlık. Yoksa üstüme taktigimi bi daha bozdurmam.
0 oy
(394 puan) tarafından
Ayranı yok içmeye kürkle gidiyor sıçmayı....
(1,157 puan) tarafından
O nasıl söz kardeşim çok şükür durumumuz gayet iyi  ben sadece telefona verildi diye tereddüte düştüm
(394 puan) tarafından
Atasözü kiz bu borcumuz var diyorsunn
(1,157 puan) tarafından
Yok yanlış anlamışsın borcumuz falan yok dedim
(4,464 puan) tarafından
Kız o ayranı yok içmeye tahterevanla gider sıçmaya değil miydi :D demek ki yer yer değişiyor hchdhshs
0 oy
(881 puan) tarafından
Ona vereceği paraya gitsin bana burma bilezik yaptırsın kolye flan alsın isterdim. Ki öyle de yapıyoruz yani 5 senedir aynı telefonu kullanıyorum şükür durumumuz da iui ama para biriktikçe altın alır sağolsun eşim. Allah korusun bir düşürsen ya da kaybetsen ne kadar zoruma gider. Eltim 2 ay önce 25 bine telefon almıştı 1 hafta sonra kızı vileda suyuna düşürdü :(
(1,157 puan) tarafından
Bilezik vs bunlar hediye değil ki canım yatırım alacak bi bilezik takacak koluma günü gelince ver şunu alalım diyecek mehirde böyle oldu
(881 puan) tarafından
Yok canım yatırımlık ayrı hediye ayrı. Aldığı hediyeyi hiç istemedi eşim şimdiye kadar. Düğünde takılanları hep verdim zaten ev araba alırken. Yine de hayırlı olsun içinde varmış güle güle kullan hayrını görürsün inşallah
0 oy
(5,503 puan) tarafından

Eşim her doğum günümde telefonumu yeniler sinir oluyorum. Doğum günü hediyen hazır diyor geçen iPhone 16 çıkıyor diyor.:P Benim için telefon telefondur. iPhone 15 pro max kullanıyorum diğerlerinden tek farkı adı ve fiyatı 

(1,157 puan) tarafından
Ben  uzuuun süredir baya düşük bi model kullanıyorum bu benim için telefondan ötesi hele bir de e ticaret yapıyorum ekstra önemliydi :D
(5,503 puan) tarafından
Güle güle kullan sen mutluysan yerinde bir hediye demek :)
0 oy
(12,995 puan) tarafından
bir telefona 85 bin tl vermem için aylık 200-300bin gelirim olmalı ve telefon benim için elzem olmalı

85 binlik altın alsa daha makbul 
(1,157 puan) tarafından
O kadar almıyoruz tabi ama şükür iyi bi maaşımız var
(12,995 puan) tarafından
senin tercihin ama bence gereksiz. 20-30a çok güzel telefonlar var. kalan parayla da güzel bir takı alınabilir. şahsen çocuğun hesabına doğum hediyesi olarak yatırsa daha memnun olurum.
0 oy
(20,524 puan) tarafından
Hayırlı uğurlu olsun kendini düşür onu düşürme jsjsjsj
(1,157 puan) tarafından
Daha iyisi senin olsun  sandığa koymayı düşünüyorum  başka türlü içim rahat etmez :D
(20,524 puan) tarafından
:D sağol inşallaha hahjajj
0 oy
(19,829 puan) tarafından
Ben vermem. Verene saygım var. 

Ha ama profesyonel iş yapiyosundur. Fotoğraf kalitesi gerçekten çok iyi. O zaman değer. Ama arada sırada ictigin kahveyi Instagrama koymalik foto cekiyosan bence saçma. Öte yandan saçma da olsa senin çok istediğin ve eşinin sana hediyesi. Hiç kafanı bulandirma. Güle güle kullan. 

Ama fazla paran varsa ve nereye koyacağını bilmiyorsan ihtiyaç sahiplerini o anda hatirlayabilirsin ☺️ ben bı telefona o kadar vereceğime işime yarayacak güzel başka bı telefon alıp üzerine artan paranın bir kismini yatırım bir kısmını ihtiyaç sahiplerine vermeyi tercih ederdim. 
(1,157 puan) tarafından
Sosyal medyayı falan ticaret amaçlı kullanıyorum canım yani benim için fotoğraf kalitesi  o yüzden çok önemliydi. Bi telefon bu kadar para eder mi hala tereddütteyim ama eşim tarafından bu kadar sevildiğimi görmek beni çok mutlu etti.  Allah razı olsun daha güzelleri senin olsun
(19,829 puan) tarafından
E o zaman tereddüt etmene hiç gerek yok. İşin için güzel fotigraflar cekmek çok önemli. Evet eşinin seni düşünüp alması çok hoş. Boşuna tereddüt etme
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Hayırlı olsunnn
0 oy
(3,493 puan) tarafından
Ben bi telefona 85 milyar vermesini istemezdim açıkçası 

Kirilsa etse bisey olsa yada kaybolsa gitti 85 milyar çöpe 
0 oy
(703 puan) tarafından
Alma imkanıniz varmış demekki eşin almış. Yani üzülmeye gerek yok.
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Güle güle kullan almış artık yani. Ben olsam ama aldırmam o parayı çocuklarımın hayatı için harcamayi tercih ederim.
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Hiç o kafada değilim... 
0 oy
tarafından
Bende sosyal medyada içerik üreticisiyim banada lazım iphone :D
0 oy
(838 puan) tarafından
Ah cnm hayorlı olsun ama eve ekmek goturmek ıcın çaba yalayan yavrular aklıma gelfı bı an
0 oy
(1,405 puan) tarafından
Doğum hediyesi olarak aynı fiyata beşi birli yaptırdım :D altın daha kârlı bence
0 oy
(83 puan) tarafından
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hevesiniz kursağınısda kalsın diye yazmıyorum ama sadece şahsi düşüncemi paylaşmak istiyorum. Hani iPhone kalitesi deniyor ya Telefonun maliyeti Çinde 10 20 dolar içine bi yazılım yüklüyorlar e malum ülkemizde ekstra fazla vergisi var yurt dışında aynı telefon Türkiye'den daha ucuz hemen hemen 2200 küsür Euro vermişsiniz tam ne kadar şuan iPhone bilmiyorum ama tahminim o parayla yurtdışında 2 tane iPhone alınır.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,388 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 385 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 628 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 802 göst.