Kaynanayla zaten kusuz. Bilen bilir. Gecen gun esimin amcasinin oglunun karisi dogum yapmış onla konusuyodu esim. Laf lafi acti adam dedi siz nezaman yapcanz ikinciyi falan dedi. Esimde dedi hamile zaten dedi tabi inanmadilar esimde dedi sakaydi zaten yemediniz dedi. Nyse annemle kaynanam bayadir konusmuydu mesajda falan nyse oralara hic girmicem. Bugun anneme mesaj atmis kizin yine hamile diye. Bi cocuga zaten bakamiyolar ikinciye hic bakamazlar mecbur yanimiza gelcekler mutluyum falan demis. Annemde demis sen soylede aldırsınlar bari bakamazlar demis. Kaynanada demis yok dogan bebek rizkiyla doğar annasi babasi tarlarda calisir ben cocucuklara bakarim demis. Bu konusmanin ustune annem beni aradi baska cocugun mu oluyo diyo lafa bak ya! Yo dedim ne alaka neyse anlatti dedim saka yapmisti falan dedim. Nyse beni ilgilendirmez naptigin falan filan ***** ***** konusuyo!! Simdi ben hangisini dusman bilim siz soyleyin annemin eger hamileyse aldirsin dediginemi yoksa kaynana olasicanin dedigi laflarami ! Delirmemek elde degil!!!!