0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kilo alamıyorum artık kemiklerim sayılıyor giydiğim yakışmıyor çok psikolojim bozuldu tiktokta leylaceliktenyıldız diye bi kadının paylaşımını gördüm kadının aynı zamanda butiği Çar kilo aldırıcı kapsül satıyor 2 hafta da 10 kilo garantisi veriyor tamamen doğal içerikli daha önce gördünüzmü duydunuz mu böyle bi kapsül ve kilo almak için ne kullanabilirim 43 kiloyum 

7 Cevaplar

0 oy
(703 puan) tarafından
Onlara nasıl guveneceksin canim.bir diyetisyene git bakalım. Kan değerlerine sağlık durumuna bakılsın. Allah korusun zarar verebilir.
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Ya kapsüllere para vermek yerine bi diyetisyene gitmek daha mantikli degil mi.

Bir iki ay gitsen nasil beslenmen gerektigini anlarsin zaten

Ayrica saglik sorunun var mi doktorlar ne diyor
0 oy
tarafından
2 haftada 10 kilo almak ne kadar sağlıklı ? İceriginde ne olduğu bilmediğin bir kapsulle hemde . Yapmayın arkadaşım sağlığınızla oynamayın. Gidin bı iç hastalıkları uzmanına ya da diyetisyene. Uzman kişilerle muhatap olun. Belki basit bı vitamin eksikliğin var ve takviye ile duzelicektir kilo alımina yardımcı olur. Böyle virttiri zirttirilara inanmayin
0 oy
tarafından
Kullanmadigim sey kalmadi kilo almak icin diyetisyene gjttim yok fayda yok bosuna ugtasma bizim kaderimiz zayif olmak :)
(1,124 puan) tarafından
Ah bire bir beni anlatyorsunuz bende iistahsuzkik var gel sarılalım yanlız değilsin bacım:(:(
0 oy
(1,124 puan) tarafından
43 kilo ve ben 1 kaç saat önce ben böyle post açtım baka bilrsniz bilmem şimdi eşime desem güvenmez bende intrte satılan bu tarz yiycek hap gibi seyelre guvenmyom korkuyom bide bebk emziryom
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Bu tarz şeylerle sağlığınızdan olmayın. Spor yapın. Hatta fitness yapın kasları zorlayın. Emin olun acıkacaksınız. Dayanın tavuklu pilava. Sağlıklı kilo alın. Şekerle karbonhidrat ile kendinizi şişirmeyin
0 oy
(18,156 puan) tarafından
İçinde ne olduğunu ne biliyorsun çoğu sağlık bakanlığı onaylı bile değil satan da doktor değil sana sağlık garantisi versin 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 523 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Manolyam (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Manolyam (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (700 puan) tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,637 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...