0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18 puan) tarafından
Hanımlar ben geçen sene evlendigimde 57 kiloydum çok fit ve cok güzel vücudum vardı. İki ay sonra 63 oldum ve hamile kaldım 76 ile doğurdum Şuan bebeğim 4 aylık oldu ve ben 68 kiloyum . Eski fotoğraflarıma bakıyorum çok güzel şuan ki Halime bakıyorum ve çok kafaya takıyorum. Eşim begeniyor ama yinede ben kendimi böyle begenemedigim için Cinsel hayatımı da kötü etkiliyor . Kafaya çok takıyorum. Ne yapmalıyım eski hallerine donmek için . Bu arada normal doğum yaptım. Emziriyorum bebeğimi. Siz ne zaman eski halinize döndünüz doğumdan sonra. Spor yapmam mi gerek bana biraz motivasyon lutfeeenn

4 Cevaplar

0 oy
(13,979 puan) tarafından
Vakit bulabilirsen spor olmadı en etkilı yürüyüş 

Şeker hamur işi tüketme bol bol su iç zaten eksi görürsün bende oğlum 4 aylikken başlamiştım diyete 

Sağlıkla sihhatla büyütün ♥️
(18 puan) tarafından
Çok teşekkür ederimmm
-Reklam-
0 oy
(1,479 puan) tarafından
Aaa aynıyız :D ama ekmek çıkolata yedim yattm engel olamıyorum kendime kıyafetlerim hiç olmuyor 
(18 puan) tarafından
Benimde oyleeeew
(464 puan) tarafından
Bende bende engel olamıyorum
0 oy
(510 puan) tarafından
Ayy peki biz ne yapalım yaaa:)
(18 puan) tarafından
Valla bilmiyorum bacım çok sıkıntıdayım :/
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Benden tavsiye şu an kafana takmak için çok erken daha vücudun doğumun etkisinden yeni çıkıyor iki çocuk annesiyim 1.70 boyum var evlenmeden önce 68 kgydim evlendim ilaç tedavisi falan derken 80 oldu hamilelik derken doğuma 96 ile girdim tam oğlum bir yaşına girdi zayıflamaya başladım ikinciye hamile oldum yine aynı 90 küsür le doğum yaptım şu an küçükte 1 yaşında 80 kg yim ama tombul iri durmuyorum boyumdan dolayı sanırım hedefim 70 75 kg olmak bebek emmeyi bırakınca zayıflama başlıyor bence canım hormonlar yerine oturunca yani şu anlık kafana takma bebeğin ile ilgilen annesi o senin kilolu zayıf olduğunla ilgilenmiyor sütüm var mı doyuyor muyum diye düşünüyor hele biraz zaman geçsin hormonların düzelsin zayıflarsın merak etme :₺
(18 puan) tarafından
Ah o kadar iyi geldi ki bu yorumun çok teşekkür ederim :)))

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seyhan (2,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 271 göst.
0 oy
7 cevap 279 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nesrinnn (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,272 soru

23,691,163 cevap

310,966 kullanıcı

...