+2 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (2,064 puan) tarafından

O kadar üzülüyorum ki ruyalarima giriyor internetten bakıyorum bı dünya yorum okuyorum yazı okuyorum hepsi ap ayrı şeyler anlatiyor net bilen var mı kızın son durumu ne yazık melek yüzlü kıza ya:'(

8 Cevaplar

+2 oy
(1,125 puan) tarafından
Her çocuk birbirinden güzel ve özel. Keşke her çocuğa yaşama hakkı verilse. Ama düşünüyorum da Filistin'de Doğu Türkistan'da ve Ukrayna'da her gün onlarca çocuk ölüyor. Neden bunları kendimize bu kadar dert etmiyoruz? Buradaki herkes anne veya anne adayı. Çocuğun ne demek olduğunu en çok biz bilmeliyiz. Neden savaşlara sesimizi çıkarmıyoruz artık ? Narin hepimizi üzdü. Bunu Narin'i unutun diğerlerini konuşun gibi gir mantıkla söylemiyorum. O yönden kimse vurmaya çalışmasın. 
(776 puan) tarafından
Aynen +
(2,064 puan) tarafından
Haklısın ama söylediğin filistin Türkistan Ukrayna Gazze gibi yerler malesefki ,çok uzlurek soyliyorum ki keşke elimizden bı şey gelse bu devlet yönetenlerin elinde malesef , ama bu narin olayı neden devletimiz saklıyor gizliyor bütün ülke kaç gündür bı bilinmezlikte yani nasıl bı devletiz ki daha bu olayı cizemiyoruz diye tepkimiz
(1,252 puan) tarafından
Bnmde aklımda hep çocuğumun dizi kanasa sonra diyorum o filistindeki çocuklar  savaşın ortasında ağır yaralaniyorlar veya ölüyorlar  allahım nasil bi aci ah yeminle hep aklımızda kalbimizdeler keşke şu savaşa biri dur dese :(((((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Net olarak bilgi yok amca icerde cocugun akibeti yok yayın yasagi var muhtemelen bir sonuca vardılar ama deliller yok olmasin diye sushyolar cikar yakında kokusu
(2,064 puan) tarafından
İnşallah ya

Tesekur ederim
0 oy
(428 puan) tarafından
Bende sabah kalkarken ilk isim narine bakıyorum.amcasi kızı öyle bı yere bıraktı ki kimse bilemiyor
(2,064 puan) tarafından
Evet ya canj

Tesekur ederim
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Açıkcası net kesin haber olmadıkça bakmıyorum artık çünkü okadar çok şey atıldı ki ortaya insanlarında kafası allak bullak oldu artık a ya bakıyorum başka bişi diyor b ye bakıyorum tam tersi diyor net açıklama gelmedikçe kafa karışıyor
(2,064 puan) tarafından
Aynen

Tesekur ederim
0 oy
(3,651 puan) tarafından
Kasten öldürmeden tutuklanmis amcası bu yüzden bir şeyler var ama kanıtlar kaybolmasın diye konuşmuyorlar sanırım 
(2,064 puan) tarafından
Galiba
Tesekur ederim
0 oy
(766 puan) tarafından
Benim televizyon izlemeye fırsatım olmuyor, o yüzden Narin olayını internetten duydum ve geç duydum. Her çocuğa üzülüyoruz tabikide ama bu Narin olayı neden bu kadar dikkat çekti olayın ayrı bir özelliğimi var, aradım bulamadım internetrw
(2,064 puan) tarafından
Ayrı bı özeliği yok bütün çocuklara verilen zarar içimizi yakıyor ama kaç gün oldu ,amcası kasten öldürmeden tutuklandı arabasında kızım DNA si bulundu büyük ihtimalle öldürdü ve devlet yayın yasağı getirdi kaç gündür çözülemiyor bilgi verilmiyor
(766 puan) tarafından
Anladım, teşekkür ederim
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Yok mu bı haber
0 oy
(236 puan) tarafından
valla az önce bi haberde okuduk ama doğruluğu hakkında bilgim yok.. 

dediklerine göre amcanın çocukları narine tecavüz etmiş amca da olayı kapatmak için cesedi parçalayıp gömmüş. böyle bir şey gerçekten doğruysa Allah kahretsin.. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 514 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 815 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Prenses__00 (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 171 göst.