+4 oy
749 göst.
Diğer kategorisinde (13,021 puan) tarafından

Biz erkenciyiz malum bebeğim var erken kalkıyor bizim kahvaltımız böyle bacılarım sizden de resim bekliyorum ❤️⭐

image

22 Cevaplar

0 oy
(13,021 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kız hani bu dün bende varım diyenler kahvaltı resimleriniz bekleniyo 8-)

tarafından
Zeytin ve peynirde aynı sekilde cok vekahvaltiyi cok erken yapiyosun
tarafından
Ve birde eklemek isterimki kahvaltudan yarim saat once ve yarim saat sonra sivi alimi yasak :d
(13,021 puan) tarafından
Ben emziriyorum canım peynir bitmedi zeytinde 2 tane yedim ilk günün günahı olmaz
(13,021 puan) tarafından
Ayrıca yemekten önce 2 bardak su icmemi de diyetisyenim söylemişti herkeste aynı olmayabilir.
tarafından
Yemekten yarim saat once 2 barsak su ic canim bunun diyetisyenle alakasi yok kati sivi aliminda mide genisler gün diyetisysnled bunu söyler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Farkında olmadan diyet yapiyormusum bende 
(13,021 puan) tarafından
Grubumuza gel o zaman aşkom :D
tarafından
Ahaha ne gurubu kız bacım ben zaten oluyorum zayıflıktan teşekkür ederim canım ben almim
tarafından
26 yaşındayım 51 kiloyum
2 çocuk anasiyim
1.57 boyum var ama hiç ekmek yemem mesela ben
(13,021 puan) tarafından
Git kız o zaman delü:D
tarafından
Ahahahaa tamam gidiyom
0 oy
tarafından
Hastalandım oglanda burnunu çekiyor babama medyada gridi oğlana kahvaltı verip hastaneye gecicem hiç halim yok 

Afiyet olsun 
(13,021 puan) tarafından
Teşekkürler canım sen diyette misin
tarafından
Heee 2 kilo 700 gram verdim geçen hafta bu hafta dikkat ediyorum ama devam etmedim 200 gram vermisim.baktim smdide :)
Baslicam bir kaç gune
(13,021 puan) tarafından
Hadi bakalım:))
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Günaydın canm bende erkenciyim ama henüz kahvaltı aşamasına gecemedik . Afiyet olsun sana 
(13,021 puan) tarafından
Diyetciler nerde kız o zaman
(321 puan) tarafından
Burdaymmm
(13,021 puan) tarafından
Hani kahvaltı resimleri o zaman:)
(321 puan) tarafından
Kahvaltiya gecmedim cnm suan kahve modundayim
0 oy
(198 puan) tarafından
Bizde erkenciyiz 7 de uyanıyor ogluş☺️ doğum kilomu verip bırakmıştım şimdi yeniden başladım resim çekemedim yedikten sonra gördüm afiyet olsun ♥️
(13,021 puan) tarafından
Teşekkürler canım sanada afiyet olsun ❤️
0 oy
(4,900 puan) tarafından

image

benimde böyle cnm cocuklarla kahvaltı yapıyoruz. Bugün 5. Gunum 2 kılo gıtmıs tartildim
(13,021 puan) tarafından
Afiyet olsun bol eksiler bacim
(4,900 puan) tarafından
Sanada afiyet olsun canm. Hadi inşallah bol eksiler
0 oy
tarafından
Resimdeki su matarasından memnun musunuz? Su içmeye teşvik eder diye ben de kendime almak istedim ama koku yapar mı veya gereksiz mi dye kararsız kaldım
(13,021 puan) tarafından
Memnunum koku yapmadi canım bundn 3 tane içiyorum gün içinde aciktikca
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Kahvaltı yaparken su içme cnm kahvaltıdan biraz sonra iç ;)
(13,021 puan) tarafından
Kahvaltıdan önce içtim canım birde kahvaltim bitince
(11,219 puan) tarafından
Geçen diyetisyenden duymuştum kahvaltıdan hemen sonra da içmeyin diye bugün kendi diyetisyenime sorayım bı
0 oy
(1,649 puan) tarafından

Günaydın bacılar :) Benim geç oldu biraz kahvaltı. Verelim şu kilolarııı

image

(13,021 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ❤️
(1,649 puan) tarafından
Sanada canım bugün 4.günüm 4 gündür ekmek şeker tüketmiyorum hiç (yulaf  tostu yaptığım :)) bence işe yaramaya başladı istikrarlı bir şekilde devam etmemiz lazım, ❤️❤️
(13,021 puan) tarafından
Yulaf unu bende de olacaktı asko bende yapayım dedim bugünde benim bebe açıktı aceleyle anca böyle oldu birde kan grubuna göre beslenmeye çalışıyorum b grubu mercimek mısır ve kepek ekmeği dışında ekmekleri tuketmemeliymis kepek tüketiyorum
(1,649 puan) tarafından
Un değil canım direk yulafla yaptım çok basit google yaz tarifi çıkıyor yulaflı tost diye. Evet bende A grubuyum tam dikkat edemiyorum ama biraz diyete alışınca yapmak istiyorum birde benim aşırı abur cubur yemem ekmek akşam değil ama sabah kahvaltı da 1 ekmek yemem problem o yüzden ikisinide kestim anında bakalım ne olacak
(13,021 puan) tarafından
Robottan geçirip un haline getiriyorum canım ben ondan un dedim
(1,649 puan) tarafından
Hee ben hiç yapmadım bacım ondan anlamadım şuan un olan herşeye mesafeliyim ama bir yandan da robottan çekince un oluyır doğru ne kadar mesafeli olduğum tartışılır:D
(13,021 puan) tarafından
Aşkım paketli yulafi robottan geçiriyorum bu kadar:D
(1,649 puan) tarafından
Anladım
0 oy
(9,644 puan) tarafından
Kahveyle başladım canım kahvalti yapmadım daha
(13,021 puan) tarafından
Soğuk kahve içilir mi kız diyette bende yapayım diyorum
(9,644 puan) tarafından
Benim sade fitre kahve de soğuk kahveyide şekersiz icebilirsin
0 oy
(54 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende her gece sabah başlıcam diyip uyuyorum ama kahvaltıda hep hamur işi yerken buluyorum kendimi
(13,021 puan) tarafından
Katıl bize motive edelim birbirimizzi
(54 puan) tarafından
Grup falan mı canım
(13,021 puan) tarafından
Böyle post açıp yediklerimizi paylaşcaz canım
0 oy
(464 puan) tarafından
Benim diyet fobim var bırı dıyet deyınce o an aclıktan bayılasım geliyor kendıme  izin verdım hazırandan bugüne kadar çılgınlar gıbı yedım  hergün  tatlı yaptım hergün bır borcam pasta yedım gece gündüz yedım   14 hazıran dan 5 Eylül'e kadar 60kg dan 70 e cıkmısım   Eee ne gectı elime sımdı nasıl vercem bılmıyorum ama kılo alıyorun ayy yemeıyeyım  denen o psikolojik baskı olmadan yaşanan 3 ay  çok guzeldı  
(1,649 puan) tarafından
Daha hazır değilsin demekki canım kendini hazır hissettiğinde başla herşey yoluna girer zamanla merak etme
(5,523 puan) tarafından
Seninki duygusal açlık  canim agir yasamlari izliyorum ben seviyorum o programi genelinin ruhsal sıkıntisı var kendilerini yemekle tatmin ediyorlar ve fazlaca kilolular önce ruhunu rahatlat
(464 puan) tarafından
Ama bebegım gurbetteyım bır komşum dahi yok  2 bebekle nasıö mutlu olcam
(13,021 puan) tarafından
Bende gurbetteyim can sıkıntısından yemeğe sarıyoruz evet ama çocuk olduktan sonra çocuğumla vakit geçiriyorum o bana arkadaş oldu şükür
(5,523 puan) tarafından
Al cocuklari parka cik dolas aktivite yap yemege verme kendini canim
0 oy
(2,281 puan) tarafından

bu aralar sadece bitter çikolata ile kahve içiyorum sabahları da bunu geçen yaptım yulaflı tost gayet güzel oluyor,sanada fikir olsun 

image

(13,021 puan) tarafından
Bunu biliyorum canım arada yapıyorum
0 oy
(3,051 puan) tarafından

image

ben de 2.bebeği düşünüyorum fazlam var bugün başladım bi iki aya fazlalaıklarımı verip bebek yapmayı düşünüyorum
(13,021 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ❤️
0 oy
(5,523 puan) tarafından
11 de kalktik daha kahvalti hazirlamadim daha dogrusu ben 7.30 da kalktim esime birseyler hazirladim o.cikarken bebem agladi yanina uzaninca o da uyudu bende uyudum markete gittik geldik bir ogluma kahvalti hazirliyorum daha kendim ne yesem bilmiyorum
(13,021 puan) tarafından
Resim bekliyoruzzzzz
0 oy
(402 puan) tarafından
Maşallah tabak da bayağı dolu dolu:) Bol azimler bol bol kilo vermeler
(13,021 puan) tarafından
Kız neresi dolu anam 1 domates 1 yumurta 6 zeytin peynir bitmedi yemedim ekmek 2 dilim akşam yemeğinde ekmek yemiyorum diye oda
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Cnm bn yumurta yiyemiyorum midemi bulandırıyor acba protein icin ne yiyebilirim başka 
(13,021 puan) tarafından
Bende çok zor yiyorum peynir yoğurt yulaflı tostlar olabilir canım ya da yulafla dene yumurtayı
(2,367 puan) tarafından
Tamm cnm hamilelik ten bu yana kızımı dogrdum ama hala yiyemiyorum midemi bulandırıyor kokusu bile:(
(13,021 puan) tarafından
Sorma ben normalde sevmem zaten gebelikte hiç yemedim şimdi de zor bela yiyorum
0 oy
(13,021 puan) tarafından

Emziren anneler için kızlar bende emziriyorum ama bu kadar ara öğün yapmıyorum 

image

0 oy
(2,371 puan) tarafından
Afiyet olsun :) 

Ömrümde hiç diyet yapmadım daha da yapmayayım inşallah. Zor gelir diye düşünüyorum. Sülalem uzun incedir,şanslı hissediyorum :) ❤️

Diyetin bir diyetisyenle beraber daha sağlıklı,kolay ve verimli ilerleyeceği kanaatindeyim ben :) 

Kız kardeşim beslenme ve diyetetik bölümü son sınıf öğrencisi :) 

Akrabalar şuan liste istiyor ücretsiz :D birkaç kişiye yazdı ama yok diyor bundan sonra diyetisyenler ne kadara yazıyorsa yarısına yazarım akraba olduğu için ama ücretsiz olmaz :D 

Burdan müşteri bulayım bari kardeşime ben hahah
0 oy
(5,523 puan) tarafından

Bu da bizde oglusumla benim kahvaltım 

image

(13,021 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ❤️

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 293 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 432 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,021 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 505 göst.
+3 oy
12 cevap 363 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,021 puan) tarafından soruldu

411,666 soru

12,392,785 cevap

43,901 kullanıcı

Kategoriler

...