+3 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (8,511 puan) tarafından

Yulaflı peynir ve maydanozlu yumurta

Domates 

3 ceviz 

Yeşillik 

Resimleri bekliyorum hanımlar <3

image

12 Cevaplar

+1 oy
(572 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun :) 

image

(8,511 puan) tarafından
Sanada afiyet olsun canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(11,072 puan) tarafından
Gözünü seveyim kahvaltının bir hafta kahvaltı yok ;((((
(8,511 puan) tarafından
Niye kız
(11,072 puan) tarafından
Kız adet olamadım buda vücuduma ödem toplamış diyetisyenim kahvaltı yerine
Yulaf
Süt
Tarçın
Zencefil
Fındık hurma
Chia tohumlu bı smoothie verdi
Vücut. kahvaltıya alıştığı için değişim yapmamı lazım dedi
Onu içtim şimdi
(8,511 puan) tarafından
Çok iyi oda tok tutar
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Ben cekmedim bugun 2 dilim tam bugday ekmek bir parca peynir yarım domates 1 yumurtadan maydonozlu omlet vardi tabagimda aksam yemek yemedim ben ondan ekmegim iki dilim 3.5 4 gibi mısır patlatmistim ögün atladim o yüzden
(8,511 puan) tarafından
Aşkom sen akşam yemeklerini paylaşacaktın yemesen bile postu aç biz atalım resimleri çok post açılıyor bununla ilgili bizim grup düzenimiz bozulmasın
(5,114 puan) tarafından
Tamam canım aksam acayim ben bir post karısmasin :)
0 oy
(8,511 puan) tarafından
Nerde bizim diyetci grup ses verin 
0 oy
(169 puan) tarafından
Ben şişko değilim kilo 62.ama şu karnımın yok olmasını isterdim.şu diyetle siz acıkmıyor  musunuz?göbek mi gider yoksa komple zayıflıyorsunuz?
(8,511 puan) tarafından
3 kaşık yoğurt yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber mide sorunun yoksa ama varsa yakar benim var mide sorunum ama dokunmadı yapıyorum
(6,239 puan) tarafından
Bu akşam denicektim ama limon yokmus
(169 puan) tarafından
Hepsi bu?
(8,511 puan) tarafından
Evet yatmadan önce yeniyor yağ yakıyor
(169 puan) tarafından
Yarım limon yazmışsınız limonun yarısı ?
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Bende kilo vermek istiyorum ya dün eşime tartı aldırdım 74 buçuk çıktım dünden bu güne dikkat ediyorum 73 buçuk olmuşum bugün canım bişey istemiyor şuan çocukları uykuya yatirinca meyve yerim belki akşama Allah kerim benim güzel gidiyor diyet sizde durumlar nasıl 
(8,511 puan) tarafından
Güzel şükürler olsun ama yediklerini paylaşırsan borbimizi motive etmiş oluruz canım ❤️
(1,142 puan) tarafından
Daha birşey yemedim meyve tabagimi paylaşırım :)
0 oy
(1,938 puan) tarafından

image

aha kahvaltim :)
(8,511 puan) tarafından
Diyette olduğuna emin miyiz aşko
(1,938 puan) tarafından
evet niyee
(8,511 puan) tarafından
Bu nasıl kahvaltı kız sağlıksız kilo verirsin
(1,938 puan) tarafından
aralıklı oruçtan tek öğüne geçtim 1.5 kilom kaldı zaten verecek, oda aralıklı oruçla gitmiyordu o yüzden yöntem değiştirdik. sabah kahve saat 3 gibi normal yemeğimi yiyorum
0 oy
(8,511 puan) tarafından

2.gunden pesmi ettiniz kız :angel:

0 oy
tarafından

Off kızlar naparsiniz böyle renkli renkli tabaklar :P bana aynı anda üç diyet filan uygulamak lazım anca doyurur. Seviyoz biz yemek yemeyi :D

(8,511 puan) tarafından
Kız motive et motive anam :D
tarafından
Hayır ben zayiflayamiyosam herkes sismanlasin sjsjsj .d .d
0 oy
(1,316 puan) tarafından
Bi aralar bende güzel yapmistim burda her hafta tartiliyorduk ne guzel. Oyle bir pis bozdum ki diyeti kendime sastım. Memleketteyim simdi iyice dibine vurayim. Haftaya size katılmak istiyorum :)
(8,511 puan) tarafından
Hadi bakalım
0 oy
(848 puan) tarafından

Afiyet olsun canim bnde 1 saat once yedim sabah 66.700 gordum cok mutluyum cocuklarada patates ama nasil canim cekti(:

image

(8,511 puan) tarafından
Yulaflı tariflerine talibim asko . Afiyet olsun canım ❤️
(848 puan) tarafından
Cok kolay canim yulafi robottan gecirdim un yerine herseye onu kullaniyorum pizza bile yapiyom buda yulafli omlet 1 yumurta yarim cay bardagi sut yulaf tavada arkali onlu pisir acayip tokda tutuyor
(8,511 puan) tarafından
Bende un yaptım sabah ne kadar yulaf koyuyorsun ben 1 çorba kaşığı koydum yarım su bardağı yazıyor tarifte
(848 puan) tarafından
Goz karari koyuyom ben akiskan yapiyom cok koyma kuru oluyor
0 oy
(4,845 puan) tarafından
Aşko ben kahvaltıda bugun peynir az bı ekmek yedim yumurta fln canım iştemedi. Komsum çağırdı daha ilk defa dıyet yaptığım zamn öyle oluyor zaten oraya gittim işte. 2 minik cıgkofte 2 çatal borek 1 tanede kurabiye yedim. Şimdi karnım aç tabi hafif ne yesem bana bul hadi :) dunden haslama var tavuklu,bulgur pilavı var canım iştemiyor hiç. Yoğurdum bitmiş mercimek yogurtlardm ama off yemesem sabaha kadar dayanamam ne yapsam
(8,511 puan) tarafından
Aşkom ben fırında tavuk yaptım yanına bulgur ama şey yapabilirsiniz marulun varsa doğra içine salata malzemesi ne seviyorsan doğra tavukta koy ben bunu çok yapıyordum hem doyuruucu hem sağlıklı ne varsa kat içine domates marul salatalık maydanoz tavuk soğan doyurucu oluyor baya
(4,845 puan) tarafından
Sagol cnm sebze de var evde canım bısey istemiyor yoksa hmn yapıcam da Bı bakayım cok sagol❤️
(8,511 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️❤️

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 471 göst.
0 oy
21 cevap 251 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Nur343746 (8,511 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 431 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (8,511 puan) tarafından soruldu
+2 oy