0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (2,952 puan) tarafından

Yürüme arkadaşının faydasını gördünüz mü?

İkiz bebeklerim yerinden kalkıyor emekliyor ama yürüme için teşvik amaçlı bu oyuncağı temin etmek  faydalı olur mu?  İki bebeği elimden geldiğince elinden tutup evde gezdiriyorum ama bu tabiki sürekli değil ter içinde kalıyorum :)) 12 ay+ 14 günlükler (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤ ikiz.

6 Cevaplar

0 oy
(92 puan) tarafından
Ben 7 aylıktan itibaren kullandım 11 aylık iken tamamen desteksiz çok rahat yürüyordu. Bayağı faydasını gördüm fakat çok belim ağrıdı:D
(2,952 puan) tarafından
Benim her türlü ağrıyor yaw iki bebek olunca :D yürümeye çalışma zamanları da ayrı bir zor
(92 puan) tarafından
Senin işin çok zor ya canım, Allah yardımcın olsun. Yürüme arkadaşı sesli müzikli ve oyuncaklı olursa çok daha fazla seviyorlar. Ben fisher pricein kullanıyordum.
(2,952 puan) tarafından
Bı tanidgimdan isticem bakalım sifir almicam yani amin sağol canm valla kan ter içinde kalıyorum bide çok hafif değiller :D bu dönemi de hayırlısıyla atlatsaydik
-Reklam-
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Hiç kullanmadi oglum yere oturup üzerindeki oyuncaklarla oynadi :D alacaksanız 2. El uygulamasından alın birkaç ay sonra da satarsınız
(2,952 puan) tarafından
Öyle alicam  bı tanidigimdan isticem sıfır almicam teşekkür ederim (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤
0 oy
(13,947 puan) tarafından
ikiz bebeğin olduğu için işine yarayabilir. tek bebekte de kurtarıcı ama ikiz bebek bu yürüme evresinde çok yorucudur kesin
(2,952 puan) tarafından
Evet aynen öyle oluyor ikiside bana tutunmak istiyor biriyle olsa diğeri de hemen geliyor ne biliyim oyalanirlar hem oyuna çevirirler dedim tabiki benm kontrolumde kullanırlar yine ama birtane olunca da ayrı dert kavga rdicekler eve herşey iki tane fazla geliyor ya
(13,947 puan) tarafından
ikinci el al canım, bütçeye de zarar bir de halı üstünde gitsinler parke ya da fayansta çok çok hızlı ilerliyor
0 oy
(638 puan) tarafından
Açıkçası kuzenim bize vermişti.  Yürüme zamanı hiç kullanmadık.  Çünkü arkasına tutunuyor çok hızlı ilerliyor.  Çocuğum yere düşüyordu.   Şimdi 18 aylık anca onun hızına ayak uydurup gidebiliyor . Her çocuk bir değil tabiki
(2,952 puan) tarafından
Himm anladım evet bana da hızlı gibi geldi
0 oy
(5,576 puan) tarafından
Gayet oluyor 12. Ayindan 2 gun sonra yurudu ama 9.ayindan itibaren yurume arkadasi kullandik 7.ayina girdiginde yurutecle geziyordu ama 10 aylikken istemedi onu ondan sonra hep yurume arkadasi kullandi simdi ikisinide kaldirdim bir kardes daha istiyoruz onun icin hazirda dursun :)
(2,952 puan) tarafından
Böyle seyler kıymetli gerçekten saklamak lazım bizimkiler niye birtane diye onuda kavga ederler ya bakalım
0 oy
tarafından
Arkadaşım almisti yasinda yürüdü. 
(2,952 puan) tarafından
Himm anladım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.
31 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cnsuuu (382 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 332 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 377 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu

412,662 soru

12,424,104 cevap

45,382 kullanıcı

Kategoriler

...