+2 oy
423 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (176 puan) tarafından
Kızlar ya ben üç yıl önce doğum yaptığım da eşimin arkadaşı kızıma yemek sandalyesi aldılar su ebebekte 100 TL olanlar şuan 800 1000 lira arası bende ne alsam diye kararsız kaldım kız çoktan doğum yapmış ama bizi yarın için davet etti aklımda iki seçenek var ama size sorayım dedim ha bu arada haftaya bende doğum yapicam yani yanlış anlamasını da istemem eşim sen gram takarsan o sana geri gelir diyo farklı hediye fikirlerine de açığım bu arada 

18 Cevaplar

+2 oy
(2,543 puan) tarafından
Bana gelse kesinlikle altın gelsin derim :) Maden sevgimi bilen bilir bankadan yatırım için platin alan insanım :)) 
(176 puan) tarafından
Bende altın severim ama işte şimdi haftaya bende doğum yapicam ya kadın belki yanlış anlar der o da benden altın bekliyo geri iade gibi olur sanki
(1,237 puan) tarafından
Haftaya sende yapacaksan kesinlikle alma derim benm  doğum yaptgmda abimin eşimde yaptı bana çeyrek taktılar 2 ay sonra bende gidip geri verdim çok saçma geliyor hamile olmasan olabilir adam onu kullanmadan sana geri vercek ben onu vermeye çok utandım üstüne takım aldm tayt falan şort da almıştım eşin benm gbı düşünmüş
(176 puan) tarafından
Yani çünkü o doğum yaptiginda ben daha üç aylık falan hamile idim e şimdi bir hafta kalmış canım en iyisi 1000 TL hediye çeki yada yürüme arkadaşı onunda değişim kartı koyucam en azindan iade gibi durmaz:))
(1,237 puan) tarafından
Değişim kartı okuduktan sonra skntı olmaz ben gelenleri hep degistrdm çünkü 2 cide erkek çoğu şey var oyuncak ıvır zıvır
-Reklam-
+2 oy
(2,549 puan) tarafından
Ben olsam gram altın yanında da bı hediye götürürüm canım, altını getirirler hediye onlara kalır:)
(176 puan) tarafından
İlk cocugu da erkek şimdi kıyafet çoktur diye düşünüyorum
(2,549 puan) tarafından
Durumunuz müsaitse abi kardeş kombini olarak alabilirsin o çok daha güzel olur ikisini de düşünmüş olursun:)
(176 puan) tarafından
Yani orta halli canım
(2,549 puan) tarafından
Uygun yerler varsa bakabilrsin canım
(176 puan) tarafından
Bakiyim canim
+2 oy
(161 puan) tarafından
Hem gram yapacaksın hem de bir hediye alacaksın. O da senin doğumuna gram getirecek. 

Direkt gram altın alırsan tabi ki de karşılığı için yapmış gibi olursun. Ki zaten kendin diyorsun, doğum yapalı çok oldu diye. Tam kendi doğumun yaklaşınca gidiyor gibi oluyorsun. Bilmiyorum ben olsam yanlış anlayabilirdim dürüst olmam gerekirse.. eğer gram + hediye için bütçeniz yoksa sadece hediye alın ancak yürüme arkadaşı alınmış da olabilir.. değişim kartı mutlaka alın.
(176 puan) tarafından
Aynen bende senin gibi düşünüyorum kaç kere gelelim dedim müsait değilim dedi şimdi pat diye davet edince bilemedim çocuk şuan 5 6 aylık olmasi lazım
(161 puan) tarafından
Bana bebeğim küçükken yürüme arkadaşı alındı hediye olarak ama ben beğenmedim. Vakti geldiğinde çok işlevsel bir şey olmadığını fark ettim ve gidip kendim iyi bir şey aldım. Aslında hediye yerine para altın vs daha iyi oluyor ama sizin durumunuz için kesinlikle altın yanlış anlaşılır. Yani siz götüreceksinz, o size geri getirecek..bir nevi o sizin bebeğinize hediye getirmiş ama siz götürmemiş gibi olacaksınız.
(176 puan) tarafından
Bende eşime öyle dedim onun için mutlaka degim kartı koyucam en azından çocuga başka bir şey almış olur bende ama şimdi altın veya para sanki kendime yatırım gibi oluyor
+2 oy
(4,379 puan) tarafından
Gram mantiksiz bence. İnsanlar sevinemezki uc gun sonra geri vercekler sanki altin misafirliğe gelmis gibi :) ne alacagina karar veremiyosan ebebekten bi hediye karti al onlar neye ihtiyaci varsa onu alir en guzeli bence
(176 puan) tarafından
Öyle oluyor mu canım ben bunu bilmiyorum da mesela 1000 TL hediye kartları falan varmıdir
(4,379 puan) tarafından
Tabiki 1000 1500 sen ne kadar istersen . Zara lcw oblarin da hediye karti var belki civilin de vardir. Yani bana geldi ordan biliyorum :) sen giysisi coktur dedin ya o yuzden ebebek dedim arac gerec almak ister veya bez filan diye
(176 puan) tarafından
Bende ebebek çeşitli diye öyle düşündüm bı koca ile konuşur öyle yaparım canım:))
(4,379 puan) tarafından
Yap yap en pratigi. Doğum gununde bile kart geldi kizima guzel bisey ben istedigimi aldim :) ben de oyle yapicam valla
(176 puan) tarafından
Aynen kafa rahat beğendi mi derdi yok :) kendi istediği olur en azindan
+1 oy
(988 puan) tarafından
Gr 3000 lira 
(176 puan) tarafından
Aynen öyle:) işte bilmiyorum bacım ne alsam gram da evde olduğu için düşündüm
+1 oy
(176 puan) tarafından
Fikirleriniz benim için önemli 
+1 oy
(2,089 puan) tarafından
Gram baya pahalı sizin hediyeyle eş deger değilki nekadarlik bebek? yürüme arkadaşı tarzı birşey olabilirsiniz 
(176 puan) tarafından
Yani öyle 200 300 değil arada ki fark ondan biraz gram gözüme geldi doğrusu dedim değişim kartı da koyarım artık onlar nasil isterse bebek 5 6 aylık olmasi lazım canım
+1 oy
(667 puan) tarafından
Dürüst konuşacağım 3 yıl önce alınan yemek masasının fiyatı ne ise sizde ona göre 0.50 altınlar var bnce ondan aldın misal bin TL lik karşıdaki cocugun ihtiyacını alsın.bnce yürüme arkadası vs gerek yok
(176 puan) tarafından
İşte hazır da para yok canım evde bir gram var ya o gidicem yada ebebekten bir şey alinicak dedim degim kartı koyarım içine artık onlar ne isterse onu alır
+1 oy
(1,917 puan) tarafından
Altın göturme bence haftaya geri gelecek saçma olur. Yürüme arkadasi var mı acaba. Sonuçta ilk çocuğu da değil. Ben de ikinci erkek bebeğimi doğurdum ilkinden ne kadar kıyafet olsa da güzel dışarda giyebileceği kıyafet mutlu eder. Ramazan bayramına az var . Bayramda giyebileceği güzel bir takım alabilirsin 
(176 puan) tarafından
İşte elbise az baya vardır diye diyorum içine değişim kartı koyucam o artık ne isterse onu alsın :)
+1 oy
(3,362 puan) tarafından
Gram altın ve yürüme arkadaşı bunların fiyatları neler ben türkiyede değilim bilmiyorum pek 

Yani ikisi yakın fiyatlardaysa bence hediye götür eşinin dediği doğru sonra o da sana o altını geri getirmiş olacak ortada hediye adına bir şey kalmayacak 
(176 puan) tarafından
İşte yani şöyle diyim 1000 TL ye de var 3000 TL ye de var
(3,362 puan) tarafından
Bence hediye götür hem bebek oynar büyümüş te
(176 puan) tarafından
Öyle yapicam canım yani en azından değisim kartida koyarım begenmezse istediğini almış olur
+1 oy
(7,073 puan) tarafından
Gr tam olarak eşinin dediği gibi anlaşılır nasılsa geri gideceğini bildiği için takmış diyebilirler civil yada e bebekten hediye kartı alabilirsin yada LCw dan 1000 TL değerinde 
(176 puan) tarafından
Valla bilmiyorumdum çok mantıklı çünkü aylar sonra gidicez en iyisi hediye karti
+1 oy
tarafından

Komsum dogum yapti ikiz bebek ben hediye karti aldim ayri ayri bence gram takmayin geri gelecek zaten hediye alin image

(176 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım ay hatta şuan sana cevap yazarken bile sancım gidip geliyo:))
tarafından
Rabbım kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıcakla doğur canım
Bu hediyeyi veren olmamıştır bence vermeside çok güzel oluyor
Komşularım çok güzel demişlerdi  hem istediğini alir
(176 puan) tarafından
Aynen iyi düşünmüşsün canım çünkü o istediğini alır ve seni mutlu anar yoksa öbür türlü çocuk eşyaları angarya oluyo
+1 oy
(4,596 puan) tarafından
Bi 1000lik banknot çıksa bu sorunlar hep hallolur 

Gram götürme baci bu devirde kardeş yegene ana baba toruna anca alabiliyor al bi hediye gec çokta düşünecek birsey yok
(176 puan) tarafından
Ay kız ne samimi yazmışsın :) tamam bacım benim öyle yaparım :)
(4,596 puan) tarafından
Yani senin yerine koydum kendimi sende dogum yapacaksın seninde ihtiyaçların olacak ne olur ne olmaz dursun gramı kenarda ayrıca karsi tarafta karsilikli yaptığını düşünür ona da mahal vermemek için bir hediye al gec veya hediye kartı al durumuna göre artik
(176 puan) tarafından
Öyle canım hediye karti yada hediye daha makul gibi burda kalmış yedi gün doğuma uuuuyy :))
(4,596 puan) tarafından
Ayy Allah yardimcin olsun bitanem sag salim bir ayazda inşallah
(176 puan) tarafından
Allah razı olsun canim rabbim gönlüne göre versin:))
+1 oy
(1,407 puan) tarafından
Yürüme arkadaşı ebebekte 550 tldi
(176 puan) tarafından
Ya fiyat bilgim yok canım bende yarın bakicam  uygunmuş
0 oy
(48 puan) tarafından
O sana 700 1000 TL'lik hediye almış sen neden hem gram hem hediye alıyorsun ki :) sende yürüme arkadaşı tarzı birşey al yeterli bence altın gereksiz :)
(176 puan) tarafından
Tamam canım yani ne bilim kız aklıma o geldi:)
0 oy
(11,483 puan) tarafından
Gram galan alma zaten sana geri gelecek. E bebekten 1000 tl ilk alışveriş çeki alabilirsin. Onlarda gider ihtiyaçlarını görürler. Mama olur şampuan olur pişik kremi olur her neyse
(176 puan) tarafından
Valla onu yapıcam çünkü bana da mantıkli geldi
(11,483 puan) tarafından
Ben yeğenime 5 takım bitane de ilk adım ayakkabısı aldım sence para takmama gerek var mı
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Altın değil hediye bence
(176 puan) tarafından
Evet canım öyle yapicam bende hediye daha iyi duruyo
0 oy
(83 puan) tarafından
Haftaya doğum yapacaksan eğer altın alma derim. Dediğiniz gibi öyle bir algı yaratmış olursunuz açıkçası. Farklı bir hediye bakmanızı tavsiye ederim. Yani ben kendim açıdan düşünüyorum ben olsam bende aynı düşünceye girecektim
(176 puan) tarafından
Dimi cunku o doğum yaptiginda ben daha yeni hamile idim e şimdi bir hafta var yani kendime yatırım gibi 1000 TL hediye çeki mantıkli geldi bana da

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
31 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cnsuuu (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 790 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mesude (2,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 218 göst.
20 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 503 göst.

409,752 soru

12,318,422 cevap

38,892 kullanıcı

Kategoriler

...