+1 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (1,155 puan) tarafından
Öğretmenimiz kahvaltı listesi atmış. Biz hazırlayacakmışız. Benim bildiğim ücretsizdi. Ne zaman kalktı?

27 Cevaplar

0 oy
(6,135 puan) tarafından
Benim zamanimda kahvalti listesi vardi ama ordaki tum cocuklarin kahvaltisini sen hazirliyordun bir guncuk gidebilmistim anaokuluna babaannem göndermemisti sonra olur mu oyle sey demisti gider gitmez hemen liste vermislerdi icimde yaradir anasinifina gitmemek ben hatirliyorum o gunu hala her neyse simdi herkes kendi cocugundan mi sorumlu yoksa tum sınıfa mi yapiyorsunuz
(1,155 puan) tarafından
Evet hatırlıyorum o günleri. Çok zor ve külfetli birseydi.  Üzüldüm senin için ama ben de gitmedim anasınıfına. Şu an herkes Kendi çocuğundan sorumlu canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ücretsiz mi yoksa aylık verilen 1235e dahil mi bilmiyorum ama bizde yemek var sabahcilara kahvaltı oglencilere çorba vs şeklinde 
(1,155 puan) tarafından
Vay be neresi orası? Bizden de 4500 TL aldılar ama dediğim gibi beslenme götürüyoruz
tarafından
Ankara'da devlet anaokulu canım. Bazı okullar yemegi kendi yaptırıyor bazıları beslenme istiyor değişiyor yani. Mesela bizim okul gecen sene beslenme istemiş velilerden çok istek ve şikayet gelince bu yıl yine eski düzene girip aşçı ayarlamışlar yemekler okulda pişiyor günlük.
Biz sadece meyve ve kuruyemiş koyacağız o da annelerle öğretmen ortak karar aldık bizim dinifa özgü bir durum yani. bazen çocuklar doymuyor ve evde yemediği meyveyi okulda arkadaşları ile daha iyi yiyor diyerek.
0 oy
(261 puan) tarafından
Valla bizim geçen sene de yoktu kahvaltmiz yani yoktu derken biz ücretini ödedik ücretsiz değildi bu sene de ücretini ödeyeceğz kahvaltıyla birlikte aidat 1450 lira olmuş bizm okulda geçen sene de kahvaltıyla birlikte 650 liraydı 
(1,155 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(4,925 puan) tarafından
Gecen sene gitti oglum anaokuluna, yoktu. Kalkti artik.
(1,155 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Benim okullu çocuğum yok ama olsaydı da kendim hazırlayıp vermek isterdim orda verdikleri ne şartlarda bekliyor nasıl tutuluyor kimin eli değiyor diye içime sinmezdi 
(1,155 puan) tarafından
Evet haklısın o açıdan doğru olan o
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli kahvaltı verilmiyor ki
(1,155 puan) tarafından
Bi ara bakanlık ödüyordu. Günlük bir öğün verdiler. Kalkmış o sistem
0 oy
(3,156 puan) tarafından
Bizde senelerdir oyle hep liste veriyolar veliler onu yapip getiriyor du 3 senedir herkese ayni listeyi yapi herkez kendi cocugunkini aliyor
(1,155 puan) tarafından
Anladım canım sağol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 231 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (275 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.