Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bittimi işler
Bi gelişme olursa yaz diyen hanımlar vardı kusura bakmayın isimleri aklımda tutamıyorum fazlasıyla bedenen beynen yorgunum
Dün stend mideden çıkarıldı torbaların biri çıkarıldı 27 gün üzerine kalkıp yürüdüm bi an bacaklarımın üzerine kalkamadim oda uzun süredir yattigim içinmiş bağırsak torbası doğuma kadar benimle kalacak doğumda hem doğum olacak hem bağırsak içeri alınacak dedik bende olur dedim çünkü çok fazla narkoz aldım çocuğu artık tehlikeye atmak istemiyoruz bugün normal yemek yememe izin verdiler 2 gün bu şekilde takip edilecek ve Rabbimin izniyle yarın akşam veya cumartesi Sabah eve yollayacaklar evden takibim devam edecek ama bunada şükür oğlumun başında olucam burnumda tütüyor paşam çok özledim 27 güne geldik görmüyorum
CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN OLURMU HEPİNİZ SAĞLICAKLA KALIN İNŞALLAH HA ŞU YAPTIĞIM YORUMLAR HOSUNA GİTMEYİNCE PİSTALRİNA BAKTIM KALBİNİN EKMEĞİNİ YİYORSUN DİYE DALGA GEÇENLER HERKESİN BİR SINAVI VARDIR HAMD OLSUN BEN RABBİMİN İZNİYLE ANLİMİN HAKKIYLA BU SINAVI VERDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ İSYAN ETMEDİM HER ZAMAN POZİTİF OLMAYA ÇALIŞTIM RABBİM BETERİNDEN KORUSUN DEDİM VE SABIRLA DÜZELMEYİ BEKLEDİM VE OLDUDA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM DAHA KÖTÜLERLE SİZLERİ SINAMASN RABBİME HAVALESİN BAŞKA BİRŞEY DİYEMEM