+3 oy
1,139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından

image

dün bimde baget aldım daha tarihine 6 günü vardi  dün sebzeli yemege katip yaptım 1 saat pişti bu gün de isitip cocuğun eline verdim yedi yemedi mi tam bilmiyorum elindekini sofraya biraktiği gibi bnde alip bir parcasını kaldırdığım gibi bu manzarayla karşi karşiya kaldım yerimden sıcradim sofrayı topladım yemeği hepsini cöpe atim. Bu durumda ne yapmam gerek hanımlar bilgisi olan başına daha önce gelmiş olan yazsın lütfen icim icimi yiyiyor

27 Cevaplar

+3 oy
tarafından
İşte bu yüzden bu tür yerlerden tavuk et falan almıyorum canım onu alıp götür bence görsünler 
(154 puan) tarafından
Dün Paketini atim fişiyle beraber
(4,619 puan) tarafından
Paket ve fişe gerek yok her türlü iade hakkın var bimde kasa da yazar ☺️ inanmazlarsa da kemara kayıtlarına bakın sizden aldım dersiniz
(154 puan) tarafından
Öyle olmasa bi eşim işten gelsin birlikte gider söyleriz.
-Reklam-
+1 oy
(4,365 puan) tarafından
Şu tarz yerlerden asla et ve tavuk almıyoruz bana çok iğrenç geliyorlar 
0 oy
(8,280 puan) tarafından
Iyyy iğrenç. Nasıl farkettin küçücük kurdu
(154 puan) tarafından
Hemde ne iğrenc ay cocuğa yazık
(841 puan) tarafından
Bir tane yok ki bir sürü var içinde kiz... midem kalktı
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Tadıda kötü olması lazım kurtlanan şey kokmuş olması lazım . Bence götür dün aldım burdan fiş yok ama kameraya bakın de. Kasayı çeker zaten
(1,085 puan) tarafından
Fise gerek kalmadan aldılar benimkini eşim rahatsizlandi o an aceleyle alıp atmistim arabaya tarihine bi gün varmış meger onları uste koyuyolar eve geldik dondurucuya atarken farkettim pembe olması gereken yerleri kipkirmiziydi ve üstü sarı sarıldı küçücük açtım strecini bi kokladim bozuk. Hemen ertesi gün götürdüm geri verdim. Merak etme onlar kendi ayinini bildiği için hiç fiş sormadilar bile hemen iade aldılar
(3,239 puan) tarafından
Ayy uzun süredir almıyorum bim a101 ne tavuk ne et .bikere haberde gördüm WC kokusu koymuşlar buzdolabı içlerine koku oluşmasın die. Ya bilindik büyük marketlerde n alırım yda bildiğimiz kasaplardan .
(1,085 puan) tarafından
Çok kötü ya bende almazdim da eşim rahatsizlaninca gelmişken aldık daha fazla bi yere ugrayamayiz diye
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Gerçekten kusmak üzereyim kokusu falan yokmuydu kurtlanmis sonuçta rengi falan nasildi
(154 puan) tarafından
Dün aldim hic bi koku hic bozulmuşa dair hic bi şey yok
0 oy
(4,290 puan) tarafından
Şikayet var yaz kesinlikle  binden dönüş alırsın. Bu fotoğrafı da eklemelisin. Marketlerde bu tarz ürünler alınmaz canim iyi bir kasaptan al daha iyi 
0 oy
(5,476 puan) tarafından
112 arasan yada saglik ocagina indir bir bakalim ne dicekler bence birsey olmaz ama genede icin rahatlar
0 oy
(674 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun. Ben şahsen BİM, ŞOK, A101 den asla tavuk-et ürünleri almam hatta deterjan tursil bile almam. Güvenemiyorum nedense hep kafamda tarihi geçmiş, bayat şüphesi var. Özellikle tavuk-et ürünlerini kasaptan taze almaya özen gösteririm. Bence sizde aldığınız yere gidin durumu izah edin bilsinler, belki bundan sonra daha duyarlı olurlar.
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Tavukta kurt görmediğimiz kalmıştı o da oldu 
0 oy
(860 puan) tarafından
Ay midem bulandı bende hamileyim bügün Yicektik eşim yeni aldı dün aygazda kavurma yapacaktım cıkmaz inşAllah bizdedende
0 oy
(76 puan) tarafından
İste bu yuzden esimle tavuk isi yapiyoruz canli kesimlik tavuklari yetistirip satmayi amacliyoruz suanda kulucka asamasinda bizim burda yogun ilgi gordu devamini yapmayi hedefliyorum isler buyurse guzel bi sirketim olur :)
(2,212 puan) tarafından
Canım sen eski kullanicisin dimi eşinle ayrılmıştın en son evlendinmi tekrar
(76 puan) tarafından
Ben baska biriyle evlendim onunla ayrilali iki yil oldu
(2,212 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
(76 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Ay kuscam bu ne ya diger marketlere gore bimin tavuğueti pahali noemalde 
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ya 112 yi arayıp bir sorsan. Tavuk eti zehirlenmesi çok kötü olur ihmal etme kuzu Allah korusun tavuk etinden soğumuştum an itibariyle nefret ettim 
(154 puan) tarafından
112 arayip sağlik doktoruna bağladım ağlamaya küsmaya emmeye başlarda doktora götürün dedi ama gün icerisinde uyutayım mı veya yemek yedireyim mi sorularını soramadım
(1,550 puan) tarafından
Yapamaman gerekli bişey olsaydı söylerdi bence
(154 puan) tarafından
Bncede.
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Ben bimden bir kere soslu tavuk yüzünden zehirlendim birdaha asla almadım
0 oy
tarafından
İy midem bulandı 
0 oy
tarafından
Bim A101 den kaç defa tarihi geçmiş bozuk etti tarihini değiştirerek satıyorlar aslında iyi bir cezayı hakediyoralar insan hayatı bu kadar ucuz mu
0 oy
(6,044 puan) tarafından
Tarihi gecmemisse nasıl kurtlaniyor acaba dışarda mi beklettin akşamdan mi kurt girmiş tavuğu yıkarken hiç farketmedinmi?
(154 puan) tarafından
Bakın niyetim sizinle inatlaşmak değil yanlız öyle fırının ici cok sıcak değildi ve yemek 12 saat bi süreyle bile beklemiş değildi normalde bozulmuş olsaydı o yemeğinde tatında bi değişiklik olması gerekirdi hic bir şekilde ne koku ne tat nede sebzelerinde bi değişiklik yoktu.
tarafından
Hanfendi cig tavukta kurt olsaydi onlar canlı kalmazdi akil var mantik var onlarda pişerdi tavugun üstünde kalmaz dagilirdi yemegin heryerine o yemek firinda kurtlanmis yüzde yüz eminim canliydi diyosunuz pişen kurt canlimi olur
(154 puan) tarafından
Ha madem bnim saklama koşularımdan dolayı kaynaklanıyorsa neden bi ihtimal satılan yerin daha önce koruma şeklinden kaynaklı olmadığı ihtimali yok ha daha önce sıcak koşularda bile yaptığım saklama koşularından bile böyle bi manzaryla karşilaşmadiğim icin bu kadar cok savunmaya geciyom yoksa olabilir valla dediğinizde bi ihtimal olabilir derdim.
(6,044 puan) tarafından
Kız arkadaşım doğru dyor smdi pisse kurtda pişer olur canlisa yan fırından yada sofrada falan yapışmış gelmiş koku yu alıyorlar çnkü bende sanmıyorum yoksa kurt pişer tavuk pişiyor küçücük kurtmu pişmez ölür gider sağlık olsun artık yapacak bişey yok geçmiş olsun
(154 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sonradan kaptığı zaten beli bnim anlatmak istediğim tavun cinsiden daha önce bekletilmiş koşulardan kaynaklı olabilir bu yüzden bnim bi pişirmemle hemen kapmiş.
0 oy
tarafından
Ay bu hangi marka bende aldım Banvittinkini
(154 puan) tarafından
Kilosu 99 olan pilinc baget
tarafından
Markası ne işte bilmiyorum kilosunu
(154 puan) tarafından
Pilic demişim ya
0 oy
(540 puan) tarafından
Ben de annemlerdeyken annem dedi bana git salça al kızım gittim aldım salçayı eve bir geldik açar açmaz yemyeşil küp içindeydi gittim hemen değiştirdim bim'in ürünleri bazen böyle oluyor kalitesiz oluyor Şok markete daha çok tercih ediyorum ben
0 oy
(1,400 puan) tarafından
Of kusucam galiba.

Etten olduğuna emin misin ya.
(154 puan) tarafından
Dün alip bide akşam üstü yapıp 12 saat bile üzerinden gecmemiş etden olmadığına kim inanabilir ki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
+1 oy
37 cevap 1,295 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde DemetEce (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 658 göst.
0 oy
4 cevap 324 göst.
3 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu

410,793 soru