0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
Uyumuyor, ne yaparsam yapayım uyumuyor. Erken de kalksa geç de yatsa uyumuyor. 1 saat salladım dizimde tam gözleri gitti yine kalktı. Uyumayınca hem huysuz hem iştahsız oluyor hem bana çok eziyet ediyor hemde akşamları bi yere gidemiyoruz nasıl yaptınız uyku işini. Bırakmk için çok erken değil mi 27 aylık.

4 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından
Bırakmak icin erken benim oğlum 30 aylık sabah 8de kalkıyor 1 gibi uyutunca bile istemiyor alışık olmasına ragmen 1 saat salladigim da oldu on dakikada uyuduğu da biraz rutin yapın bazen yorulsun diye banyoda oynuyor kuvvetinin icinde yatakta ayagimdayken oyun oynatıyorm elimde yüzük saklayarak nerede gibi yada uykuya kadar gecen zamanda yasadiklarimizi masal gibi tekrar ona anlatıyorum hayal etmesi icin direk yatirmaya calisirsaniz istemez sizin icin saat 1 erken olabilir 2 ve ya 3 gibi deneyin sabah kalktigi saat her gun ayni olmaz her gunde ayni saatte uyutmaya çalışmayın artik biraz rahatlayın büyüdü çünkü sizede yazık 
(634 puan) tarafından
Öğlen rutinimiz var aslında banyo yaptırıyorum her öğlen suyla oynuyor. Ama uykuya ikna edemiyorum bacağımda varis oldu sallamaktan. Saat kaçta denersem deniyim uyumuyor maalesef. Bugün 3 e doğru uyutmayı denedim mesela iyice gelir belki uykusu diye yine uyumadı. Bu öğlen uykusu aramızda bi savaşa dönüştü resmen
(24 puan) tarafından
Uyumasin aksam erken uyutun 8 gibi huysuz olduğu vakit sevdigi bisey yaptırmaya çalışın belkide böyle bi düzen istiyordur
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Öğlen için bay bay damla gibi uyku  damlası vs kullansam faydası olur mu birde.
(24 puan) tarafından
Bu tarz seyleri pek kullanmayi tavsiye etmiyorlar
0 oy
(590 puan) tarafından
2 buçuk yaşında 20 dk önce kendi uyudu saat 3  ten snr uyuyor çok şükür 
(634 puan) tarafından
Kendisi nasıl uyuyor desteksiz mi
(590 puan) tarafından
Bazen sallıyorum bazende bakıyorum kendi uyumuş ben mutfaktayken uyumuş koltukta TV izlerken
0 oy
tarafından
Ben tam bir yaşına girdikten sonra sallamayı bıraktım uyku düzeni yoktu çünkü bir hastalık geçirdi yani kaza geçirdik diyelim diline dikiş falan atıldı o zamanlarda uyku düzeni bozuldu gece saat 1'de falan yatıyordu sabah 10.00 11.00'de kalkıyordu ben iyileşme sürecinden sonra gündüz bir gün hiç uyutmadım ondan sonra akşamına yorulmuş oldu saat 9.00'da uyudu sabahın 7'sinde kalktı bu böyle gitti artık her zaman 9-10 arası uyuyor en geç 10.30'da uyuyor Sabah 7 8 civarı kalkıyor bu arada gece beslenmesi bende bir kere oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 148 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
7 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,442,764 soru

23,711,391 cevap