0 oy
371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,400 puan) tarafından
Yaklaşık 2 haftadır annemlerdeyim. Babaannem lerle aynı binada oturuyorlar. Normalde beni ve çocuğumu gelip görmeleri gerekirken istiyorlar ki ben gideyim (hep ben giderdim). Bende misafir benim diyerek çıkmadım hiç, birde bebek mevlüdü yapıcam diye derin temizlik yapiyorum. Hadi bana darilsan bile insan gelir çocuğumu görür babaannemsin sonuçta. Anca kapıda fln denk gelince iki seviyor o kadar. Şimdi çok sevdiği torunu (amcamın kızı) çocuklarıyla geldi. Onun çocuklarıyla ilgileniyor, gezdiriyor benim çocuğumun yanına gelmiyorlar bile, öyle olsun. Gözlerdeki değeri anladım onun için hiç kafaya takmıyorum bile.

8 Cevaplar

+5 oy
(703 puan) tarafından
Babaannen büyük ama saygı gösterip senin ona gitmen gerekirdi diye düşünüyorum .
(586 puan) tarafından
Katılıyorum++
(1,400 puan) tarafından
Önceden her gelişimde eşimle gider görürdük ama bı lafından sonra soğudum gidesim gelmiyor onlar da gelmiyor böyle iyi bence. Kim kime daha çok değer veriyor görüyorum.
(703 puan) tarafından
O zaman yakinmayacaksin canim
(1,400 puan) tarafından
Yok yakinmiyorum ama şu yaşıma kadar asla terbiyesizlik, saygısızlık yapmadım. Yapanlar değerli oldu o biraz düşündürüyor
-Reklam-
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Misafirsin de babannende senin ayağına gelmez yani benimki gelmezdi ve bende beklemezdim
0 oy
tarafından
Kusura bakma ama aynı binada olduğunu söylüyosun, çok mu zor iki adım atıp babaannenin yanına uğramak? Ha, sen gitmişsindir daha önce o ayrı, ama sırf annenin evine geldin diye babaannenin yanına gelmesini beklemek bana tuhaf geldi açıkçası, bizde küçükler büyüğün ayağına gider, büyükler küçüğün ayağına değil. Amcanın kızı babaannenin yanına gittiyse direkt onunla ilgilenmesi çok daha mantıklı geliyo bana, alınma boşuna, dediğim gibi yanına uğramayıp ayağına gelmesini bekliyosan haksız olan sensin
(1,400 puan) tarafından
Babaannem amcamlarla birlik yaşıyor. Amcamın kızı gelir günlerce haberimiz olmaz, bize ziyarete gelmez. Babaannem benden çok amcamın kızının evine gider ona yapar eder. Yani amcamın çocuklarını bizden daha çok bilir. Ayrıca önceden ben görmeye gitmeden o gelirdi şimdi ne oldu da gelmiyor bilmem
tarafından
Salla gitsin. Hep birileri daha değerli olur zaten, bazen geçerli sebepler olur bazen olmaz ama birileri diğerlerinden daha değerlidir hep
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Babaannenin yanına önce senin gitmen gerekiyor. Sen gidersin o hic gelmez o zaman haklı olursun. Ama sen gitmeyip onu beklersen yanlış olur. Koca kadın sonuçta senin onun yanına gitmen lazım 
0 oy
(12,991 puan) tarafından
konudan bağımsız evet akrabalar kapatılsın ama bu durumda senin gitmen gerekir, sen küçüksün 
(1,400 puan) tarafından
Kuzenim babamın evine gelmez ama babam çocuklarını görmek için yanına gider madem öyle bende gitmiyorum onlar gelsin ayağıma
(12,991 puan) tarafından
o senin kuzeninle baban arasındaki mesele.
geçende bir akrabamın düğünü vardı. halamlarda orda ve bir hala kızıyla konuşmayız, terbiyesizlik yaptı. aradan çok uzun zaman geçti. herkes anneme hoşgeldin demiş, o da demiş el uzatmış annem elini uzatmamış hoşbulduk demiş. şimdi bu halamın kızı annemin hiçbir şeyi. olaydan habersizim sonra ben gittim halamın elini öpmeye, halamla sorunumuz yok çünkü, o da bana vermedi ben bozulurum çünkü ben onun yeğeniyim, ama annem yenge, yani hiçbir şey. ha bundan sonra tövbe, gitmem.
şimdi senin de akrabalık ilişkilerini bilmiyorum, akraba sevici değilim zaten ama büyük bir problem yoksa babaannene srn gitmelisin o kuzeninin yanına değil. ha ciddi şeyler varsa gitme zaten. en iyi akraba uzak akraba
0 oy
tarafından

Biz memlekete gittiğimizde kapı kapı geziyoruz , genç yaşlı herkesi görmek için sonuçta gezmeye gidiyoruz ve memlekete ve hakkını vermek gerekir. Kimse benim bebeğim var diye ayağıma gelmez , birde babaaane ise.:) 

0 oy
(20,524 puan) tarafından
Senin gitmen gerekiyo her zaman sen gitmişsin napsın kadın ayağınamı gelicek biraz normal düşünün hep kendi tarafınızdan bakmayın
(1,400 puan) tarafından
Geçmişte yapılanlar söylenenler yüzünden dogrulamıyorum
(20,524 puan) tarafından
Geçmiş tozdur üfle gitsin benim babanem bize neler etti şimdi alzaymır bizi bile tanımıyo 23 sene beraber oturduk dedem vefat etti ama gidiyoruz ziyaret ediyoruz napalım
0 oy
(7,868 puan) tarafından

Büyüklerin ayağına gidilir. Keşke bnm babaannem yaşasaydı da gitseydim :(

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 589 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Glsm444 (309 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 355 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Karkuresi (990 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.