+2 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
40+3 oldum pazartesi yatırıp suni sancı verecekler. ilk dogumumda da suni almıştım ama 40. Haftada suyumun gelmesi ile başladı dogumum sancı gelmeyince suni ile dogum yaptirdilar. Suniden korktugumdan değil ama su gelmemisken açılma olmaz boşuna suni alırım diye korkuyorum. Squat yapıyorum comelerek yer siliyorum mutlaka hergun yinede bisey olmuyor sizin oneririnizi bekliyorum şunu yaptim aynı gün doğdu dediginiz ne var?

18 Cevaplar

+1 oy
(2,291 puan) tarafından
Spuat

Birliktelik 
-Reklam-
0 oy
(696 puan) tarafından
Kaç saat yürüdüm canım 41 haftalık olmuştum kaynanam böyle olmaz gel bahçeyi gezelim dedi 3 gün boyunca kaç saat öyle dolaştık gece sancım başladı akşama dogurdum :))
(68 puan) tarafından
Sıcaklardan yürüyüş yapamadim pek fazla ama akşamları artık serin yuruyeyim pazartesiye kadar insllah ise yarar çok tesekkurler
(696 puan) tarafından
Bende zaten akşam üstü çıktım canım öğlen çıkılmaz ki biizm evin hemen karşısında boş arsa var ilerisi bahçe orayı oyle dolaştık kaç saat boyunca 3 saat kadar 2 güne doğurdum sancım gelmişti
0 oy
(16,483 puan) tarafından
Hurma ye ki 38den itibaren yemen lazımdı benim nisan geldi üç gün sonra çok yürüdüm gece sancı oldu ertesi gün doğurdum 
(68 puan) tarafından
Hurm yedim 40. Haftama kadar yazmayı unutmusum doguramayinca kızdım almadım daha
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Yürüyüş canım ama evin içinde değil öyle baya yorulman lazım dışarda bi parkta 15 20 dk yürü biraz otur dinlen sonra yine devam et
(68 puan) tarafından
Gündüzleri yuruyemiyorum ama akşamları cikacam pazartesiye kadar işe yarar ins
0 oy
(48 puan) tarafından
Bugün önce temizlik yaptım kanepe kaldır cam sildim sabah ezaninda suyum geldi
(68 puan) tarafından
Ah her gün temizlik yapıyorum koltukları çekiyorum neler neler yapıyorum doğsun diye temiz evi temizleyip duruyorum ama yok
0 oy
tarafından

Ne yaparsak yapalım vakti gelmeden olmuyor. Akışına bırakmak lazım. :)

(68 puan) tarafından
Öyle tabi ama hastahanede suni sancı almak yerine bu hafta son  kez denemek istiyorum Allah büyüktür belki işe yarar
0 oy
(616 puan) tarafından
10 dk da bir sancim vardi doktor bu dogum sancisi degil dedi ben dogum sancim biliyorum dedim ilkinde de aynisiydi hissettigim ... Sonra beni sabaha kadar durmaksizin hastanede yürüttüler acilma olmayinca eve yolladi evde de ayak tabanlarim birbirine degecek sekilde yere oturdum nefes egzersizleri yaptim sonuc gece 2 de suyum geldi 4 saat içinde doğurdum 
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Valla saçma gelcek ama göğsümün ucuyla oynadım. Ertesi gün doğum yaptım. Gebelik okulunda sakın göğüs ucunu sıkmayın süt getimeye çalışmayın doğumu tetikliyor demişlerdi gerçekten de doğruymuş. Bende inanmadım denedim gecesine belirtilerim başladı
(68 puan) tarafından
Ben de biliyorum onu gogusle oynamak düşük tehlikesi erken doğum falan yapar diye uyarmayin diyorlardı.  Süt çıkarmaya çalışmak mı gerek acaba
(3,349 puan) tarafından
Yani süt çıkartmadım ama süt çıkartıyormuş gibi oynadım böyle uçlarını hafiften sıktım zaten uçlarını sıkınca ister istemez aşağıda bir nasıl desem tahrik oluyormuş gibi his oluyor. Zaten  gece belirdim başladı ertesi gün doğurdum
(68 puan) tarafından
Ay içim giciklandı yapmaya calisicam ama teşekkür ederim
(3,349 puan) tarafından
Yap yap :) hayırlısıyla sağ salim kolay bir doğumun olur inşallah
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Benm de yürüyüş yaparken acilmam.ol.ustu sancım yoktu acilmayla suni sancı verdiler doğumum oldu 4 saate 

Ama o zmn bilmeden baya yürüdüm sınava girmiştim okuldan eve yürüdüm banyo yapıp kaynanam gittim ordada misafir vardı git gel ağrım başladı normal dedim sabah banyo yaptım evime gelip kimliği alıp hastaneye kontrole gidince acilman var doğum başlamış dedi erken doğumda oldu 36 hftalik))
0 oy
(7,592 puan) tarafından
Doktora gittim bir kurcaladi alttan baya hissettim eli ile açtı herhalde bir kaç saat sonra doğum başladı 
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Sürekli hareket halindeydim zaten sürekli yürüyordum her yere. Spor yapıyordum. Benimde suyum gelmedi 14 saat kendi sancımla bekledik 6 cm açılma oldu sonra suni sancı verdiler 2 saat o suni sancı ile çebelleştim suni sancı verdiler öyle suyum geldi. 37+2de doğum yaptım. Doğum olana kadar plates topu üzerinde zıpladım ayaklarımla kendimi sağa sola ittim o şekil geldi geçti. 
0 oy
(3,193 puan) tarafından
Merdiven çık in canım bide yürü 
0 oy
(13,077 puan) tarafından

Nisanim gelmişti ama ağrım sızım yoktu 2 gün sonra kontrolde 2 cm açıklık olduğunu öğrendim. Doktor bol bol yürüyüş yap bi sorun olmazsa haftaya gel ama o kadar duracak gibi durmuyor dedi.

O gün hastaneden çıktım yürüyerek abartısız 3 4 saat çarşı pazar gezdim arada belim ağrıyordu o da normaldi yani. Eve geldim yemek hazırladım yedik mutfağı toparladım hala tık yok gittim bi sıcak duş aldım çıktım sancim başladı :)

(79 puan) tarafından
Sancin başladıktan nekadar sonra doğum yaptın
(13,077 puan) tarafından
9 gibi hafif vuruyordu canım 11 gibi şiddetlendi hastaneye gittim daha değil dediler eve geldim imza atıp sonra sabah 6 ya kadar uyuyamadım tabi en son dayanamayıp tekrar gittim yatış verdiler sabah 10 da doğum oldu
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederimm
0 oy
(2,377 puan) tarafından

Gece eşimle ilişki yasadik sabah nişanım geldi :D

0 oy
(803 puan) tarafından
Annemin evini dip köşe temizledim sabah saatlerinde dogurdum
0 oy
(935 puan) tarafından
Hurma yedim squat yaptım yürüyüş merdiven in çık yaptım ılık duş alıp belimi ovaladım. Doğumdan 1 2 gün öncesi korunmasız cinsel ilişki yaşadım o etkili oldu cuma doktora gittiğimde bebek kanala girmemiş dedi kanala girmesi için emekleme Hareketi yaptım evde saatler boyunca. Pazar doğumum oldu çok şükür kendi sancımla 7 cm açılmayla hastaneye gittim. dene canım bunları benim cuma gittiğimde sancı bile çıkmamıştı nstde şimdi bebeğim 18 günlük oldu bile 41+3 de doğum yaptım
0 oy
(302 puan) tarafından
Şunu yaptım doğurdum diyemem ama doguracagima inandığım ve herkese söylediğim günde doğurdum ki dogumama vardı 36 haftalık doğum yaptım. 
0 oy
(532 puan) tarafından
İlişkiye girdim ertesi gün doğum başladı ama riskliydi sezaryen planlanıyordu o yüzden sezaryene alındım:) 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 439 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gokceakbltt (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,094 göst.
0 oy
7 cevap 192 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ftm1907 (520 puan) tarafından soruldu