0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,893 puan) tarafından

Ben yine geç kaldım:angel:

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım ben diyet yapmıyorum ama yeşilliği biraz daha fazla tutman gerekiyor 
(1,893 puan) tarafından
Gün içinde çok yiyorum canım biraz sıkıldım açıkcası diyetten önce yeşillik hiç yemiyorum normalde :( teşekkür ederim❤️
-Reklam-
0 oy
(2,933 puan) tarafından
Canım bununla doyacak mısın ki bende bir ara diyet yapıyordum kafama göre ekmeksiz yerdim hep yarım saat sonra hemen acıkırdım diyetisyen yönlendirmesi ile diyet yapılması gerekiyormuş 
(1,893 puan) tarafından
Doydum valla benim problemimde o çok sık acıkıyorum su içiyorum bol bol yoğurt kuruyemiş kahve felan idare ediyorum4. Gün bitti yormadı şimdilik bakalım nereye kadar gider:)
0 oy
tarafından
Yemeğin çok yetersiz acikirsin böyle 
(1,893 puan) tarafından
Şimdilik doydum ama acıkırsam pulbiberli yoğurt yerim :)
0 oy
(13,530 puan) tarafından

Yendi ama erken yedim ben canım menüm de çorba salata ayran 1 dilim ekmek 

image

tarafından
Bende aşırı sevmem sık sık yiyemem ama şöyle sise filan takıyorum yada adana gibi yapıyorum kızarmış şekilde seviyorum. Eli bogrunde bilirsin öyle seviyorum. Haslanmıs yada kıyma tencere pek sevmiyorum öyle deneyebilirsin seversen
(13,530 puan) tarafından
O yemeği bilmiyorum canım Arap tava yapıyorum genelde onu seviyor benim eşim
tarafından
İntten bak Marasın meşhur yemegı cok guzel oluyor hemde pratik Arap tavada güzel. Youtube dan bak kız hmn:)
(13,530 puan) tarafından
Baktım canım bunun tavuklu versiyonu güzel olur aslında
(1,893 puan) tarafından
Afiyet olsun canım benim oğlan durmadı yapamadım uykudan uyandı susmadı ağladı kalkamadım yanından çocukla diyette zor anacım:D
0 oy
tarafından
5 te yedım cnm gec kalmissin:)) haslanmıs tavuk ve 3 kasık bulgur pilavı salata yedim bugün..5. Gunum 2 kılo gıtmıs 
tarafından
Kılon ve boyun  kac cnm söylemek istersen tabi. Benm fazlalığım çok dogumdan kaldı malesef
(1,893 puan) tarafından
160 boyum 75 76 arası gidip geliyordum şimdi 72.8 olmuşum ben 63le hamile kaldım 80le doğum yaptım kırkım çıktığında 65 kilo oldum çok mutluydum sonuçtan sonra ne olduysa gaza geldim yedim ve sonuç
(1,893 puan) tarafından
Senin nedir boyun kilon
tarafından
Ben emzirirken baya verdım gayet güzel gitti yani biraktirinca tkrr aldım yedimde baya kılom 80 lerde boyum 165 benim hedefim 70 olmak yeter bana zayıf duruyorum oylede ıyıyım 15 kılo versem super olacak :)
(1,893 puan) tarafından
Benimde hedefim ilk etapta 10 sonra 5 kilo daha versem süper olurum :D  2.çocuğu istiyoruz çocuk olana kadar 10 kilo versem iyi olur ilkinde çok aldım çünkü bunda da alabilirim :)
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Canım kusura bakmazsan bir şey söyleyeceğim sana diyetteysen yemek yemek için çok geç Bir saat bu saat bu saatten sonra en fazla 3 saat bilemedin 4 saat daha uyanık kalırsın yani ne yersen ye vücudun tam olarak onu sindirmeden yatacaksın o yüzden benim sana tavsiyem bu arada kendi çabamla 26 kilo vermiş birisi olarak tavsiyede bulunuyorum ayrıca sağlıkçıyım hani öyle boş bilgi değil yani en geç 6.00'da akşam yemeği işini bitirirsen zayıflaman çok daha kolay olur onun dışında menü zaten tam akşam yemeği diyet menüsü afiyet olsun
(1,893 puan) tarafından
Bilgilerin için çok teşekkür canım bende akşam 5 en geç 6da bitiyorum 4. Günümdü bugün ama bebeğim çok ağladı durmadı yemek yapamadım bugün o yüzden geç kaldım maalesef :( sizde çok güzel kilo vermişsiniz maşallah kaç ayda verdiniz ve çok sıkı diyet yapamazsamda ekmek ve abur cubur kestim akşamda erken saate yemek olayını bitirmeye çalıyorum böylede kilo verebilir miyim sizce
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Patlamıs misir yedigim icin aksam yemegi yemedim açlık hissetmiyorum simdilik iyiyim :) kahve yapar iceriim simdi bitti gitti gün 
(1,893 puan) tarafından
Oh ne güzel bende eğer canım bişi istiyorsa yiyorum abarmamak kaydıyla bir sonraki öğünü geçiştiriyorum inşallah işe yarar şimdilik gözle görülür bişşi yok ama 3.5 kilo gitmiş görünüyor :) afiyet olsun canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 389 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,297 göst.
28 Aralık 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde hiranurun annesi (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
15 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
24 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yolunyolcusu (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,822 soru

23,597,702 cevap

305,849 kullanıcı

...