0 oy
180 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (464 puan) tarafından
Nolcak bu halim  uyumadan önce pasta yemek ekmek arası yer öyle uyurum yemeden duramıyorum   hep yıyorum hep açım  psikolojin mı bozuk dıye sormadan ben söylim evet çooook bozuk. Hayatım değişti kendimi yemeğe verdım   nasıl çıkarım bu kuyudan  çünkü hayatımı değiştirme şansım hıc yok   nasıl kurtulcam yemeklerden pastalardan   bsıyler yemezsem habire  ağlarım  .. Esımde hıc eksık etmez abur cuburu mu öyle çılgınca yıyorum  

10 Cevaplar

0 oy
(3,279 puan) tarafından

Ayy bende yerim çok severim özellikle sandviç tarzı . Çoğu zaman bile bile sadece su içerim midem dolsun die çğnkü rahatsız olurum gece.bide ben emziriyorum gece çok uyanır oğlum 14 aylık sabaha kadar içim eziliyor tok yatam diorum ondada rahatsız oluyorum.ama benim kilom çok değil yani normal bana göre:blink:

(1,119 puan) tarafından
Kaç kilosunuz  bnde emziryom bazen içim kazinirsa bizkuvi meyvesuyu yada sütlaç varsa yerim üşeniyorum kalıp yiyim aslında yememe lazm çok zayıfım bebeğim  daha küçük ne yapa bilirim çok kafya takiyom bu aralar
(3,279 puan) tarafından
Bisküvi meyve suyu sevmem ben canım yedimmi akşamdan kalan yemeği felan yerim . 165 boy 74 kiloyum az da sayılmam ama takmıyorum öyle kafama. Sütle ilgili bi sıkıntım yokda işte ben çok acıkıyorum
(1,282 puan) tarafından
Bende emzırıyorm ama nromalde de gece birşey yemeği severim:D
-Reklam-
0 oy
(14,898 puan) tarafından
kilo problemin yoksa ye gitsin can bogazdan gelir 
0 oy
(4,895 puan) tarafından
Bu postu okurken sandviç yemem :) alışkanlık yatmadan önce sürekli birşeyler yer yatarım gün içinde zoraki yemek yiyen ben uyuyacağım zaman acıkıyorum
(3,279 puan) tarafından
Hahaha bende aynıyım .. :))) YouTube da Beyza Uysan var Instagram hesabı mühendisbeyza .. ayy sürekli sandviç yapıyor çeşit çeşit bayılıyorum bazılarını deniyorum çok seviyorum bende
0 oy
tarafından
Allah kurtarsin bacim zor bu bataklik 
(464 puan) tarafından
Napcam ben ya offf hergün bugün son dıyorum
0 oy
(1,119 puan) tarafından

Benimde eksik etmez eşim keşke bende sizin gibi yiye bilsem çok üzülüyorum halime benim bu halim ne olcak:'(

(464 puan) tarafından
Sen neden yıyemıyon kız
0 oy
(5,625 puan) tarafından
Ben hic yemem gece beni cok rahatsiz eder. Alismisim bos migdeyle uyumaya. Zaten diyetteyim bi de en son saat 4 te meyve yemistim o kadar.

Gece atistirmaligim olmadi ama aksam cocuk uyuyunca cayla biseyler atistirirdimm bende tabi saat 9 gibi. 

Kendime yaptigim en buyuk kotuluk kilo vermemek :(
(4,900 puan) tarafından
Aynen bende e9yle açlıktan midem kendini yiyor suan:) en son 5 te yedim.5 gundur diyetteyim bende alıştım artık uyumam lazm hemn:))
0 oy
(249 puan) tarafından
hayatınızdaki sorun her neyse onu kabullenip ya da üstesinden gelmediğiniz sürece kendinizi yemeğe vereceksiniz malesef. ben de bekarken her gece yatmadan ne varsa yerdim mutsuzluğumu öyle geçirirdim
(464 puan) tarafından
Peki sonra nasıl düzeldiniZ
(249 puan) tarafından
düzelmedim:D
(464 puan) tarafından
Hayatın hala sorunlu o zaman  mutlu degılsın dımı
(249 puan) tarafından
mutlu değilim ama arrtık yemek de mutlu etmiyor..
0 oy
(3,672 puan) tarafından
Valla bende yetmeyeceğini diyorum bi bakmışım ne bulursam yiyorum canım valla 

Eşim diyor çok abur cubur yiyorsun yeme diyor duramiyorum
0 oy
(1,976 puan) tarafından
Bende aşırı yiyiyotum yemeden duramıyorum sürekli açım 
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Kadayıf sarması yerken bunu okumam :D

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 155 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcugum (94 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 44 göst.
5 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1996 Anne (1,955 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 295 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde BURSALI& (1,429 puan) tarafından soruldu

411,612 soru

12,391,398 cevap

43,821 kullanıcı

Kategoriler

...