+1 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (719 puan) tarafından

Kizlar geçen gun yazmistim yataga sığmıyor artik diye yani sakince uyusa evet ama biraz haraketli cocuk oldugu icin carpip uyaniyor bu yatagi kullanan var mi almisken artik uzun sure kullansin istiyorum bunu ne kadar kullanir bilmiyorum izmire ikea ya gidip bakmam gerekiyor manisa da yok kullanan var ise beni bir aydinlatsin yoksa normal duz bir baza alip kenarina korumalik mi alayim 

image

9 Cevaplar

0 oy
(1,577 puan) tarafından
Teyzemde vardı bundan ben yattım her yerimi vurdum ya hiç sevmiyorum bunu 
(719 puan) tarafından
:)) birde o var işte aman guzel olsun oyle olsun rahat olsun istiyoz ama
-Reklam-
0 oy
(2,982 puan) tarafından
Kesinlikle baza al canım daha kullanışlı olur 
(719 puan) tarafından
Tek kişilik bir baza bakacagim artik yuksek olmayan biseyler :)
0 oy
(11,239 puan) tarafından
görünüş çok güzel ve çok moda. ama 80 cm. 

tamam açılıyor ama her daim açık kalsın diye alınmıyor. açık kalacaksa çift kişilik yatak alırım. 

tek kişilik yataklar 90cmden başlıyor. küçükken idare eder ama büyüyünce sığmaz. yazık 14.5 iyi para.

arkadaşım tek kişilik ranzasını aldı ikeanın  yatak hem altta hem de üstte olabiliyor çevirince. yatağı üste alınca altı oyun alanı gibi kalıyor bence o modeli daha güzel 
(719 puan) tarafından
Anladim canim sağolasin
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Kız çok pahalı geldi bana ... Ben 19 bine kızıma oda yaptım yani. Bide bence bazali bı modek daha iyi olur diye dusunuyorum
(719 puan) tarafından
Bize de pahali geldi eşim ben istiyorum diye alalim dedi ama kendi basima oturup düşününce vazgeçtim :)) birde sizlere sorayim dedim kolay vazgeçerim fikrim değişir diye
(1,269 puan) tarafından
Üstüne biraz daha katsan yeni oda alırsın :) iyi etmişsin daha kullanışlı bişey alırsın alacaksan canimm
0 oy
(14 puan) tarafından
En mantıklısı baza alıp koruma almak şuan buna benzer bı besigmz var bizimde bende kısa doğru baza alicam olmiyo böyle çünkü 
(719 puan) tarafından
Bende baza korkuluk almaya karar verdim canim sağolasın yorum icin
0 oy
(461 puan) tarafından
Deli yatan bir çocuğun varsa bunu hiç alma her yerini vurur, birde her yerine yastık minder koymaya uğraşırsınız. Biz normal baza aldık, yaptırdığımız yer yanına korkuluk ta yaptı aynı kumaşından çok rahat oldu. 
(719 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyelerin icin :)
0 oy
(3,850 puan) tarafından

Ben daha önce dolap yaptirdigim bir yer vardı orda yaptirdim bu yaz altta iki büyük çekmecesi var, bazadan  geniş tam açılır tekerlekli ,  90×190  git fiyat al mahallenizde böyle bir yer varsa.

Eşim kizim ben aynı anda ustunde uzaniyoruz sağlam cam ağacı.

Ağustos ayında 12.500 tl madem ,elinde bir miktar bütçe var kullanabileceğiniz daha iyisini yaptırma ihtimalin var aynı paraya , araştırmanizi tavsiye ederim.

image

(719 puan) tarafından
Sağolasın canım esimin tanidigi var ona sorariz yapabilir mi diye teşekkür ederim
(3,850 puan) tarafından
Bir sorun istediğiniz modelde ihtiyaci karşılayan, daha sağlam kaliteli olanı piyasa fiyatına yapar belki çünkü hazir olanlarda pek ucuz değil ve kalite sağlamlık açısından şüpheli olabiliyorlar.
0 oy
(16,840 puan) tarafından
Ben baza seviyorum hatta onuda biraz büyük seviyorum istikbalden 100x200 olanında aldım henüz yatmıyor ama bir tarafını duvara dayadım diğer tarafına korumalık yapacağım altında da onun fazla eşyalarının depolama alanı olarak kullanıyorum benimki 33 aylık park beşikte yatıyor yatak odamizda 
(719 puan) tarafından
Benimde ahsap besikte yatak odasinda yatiyordu ama artik ayirmak istiyorum büyüdükçe daha zor oluyor alismasi bir haftadir ayri yatiyor gecenin bir vakti uyaniyor yanima aliyorum uyuyana kadar sonra geri yatıyorum bakalim bir iki aya baza alicaz artik
(16,840 puan) tarafından
Benimki bir ay öncesine kadar bizimle yatıyordu çok önce kaldırmıştık park beşiği geçen ay çiş eğitiminde geri kurdum hemen adapte oldu çok şükür
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Hiç rahat gorunmuyo cnm bunun yerine montesori veya baza al daha uzun vadede kullanirsin
(719 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim sagoalsin Bazaya karar verdik artik

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gul2528 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 104 göst.
23 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,187 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
25 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alfa anne. (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nzli (138 puan) tarafından soruldu

404,670 soru

12,122,464 cevap

36,476 kullanıcı

...