+1 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (943 puan) tarafından
Ortama giriyoruz doğum günü vs sürekli ağlıyor çocuk odasınla onla birlikte oturuyorum falan alışması çok uzun sürüyor ortamda sürekli gördüğü insanlar olsa bile bir kaç yabancı var diye ağlıyor niye böyle yapıyor çok ürkek korkak ben nerde hata yaptım bilmiyorum akıl verir misiniz

9 Cevaplar

0 oy
(1,667 puan) tarafından
Çocuğun bence karekterinde olan bişey.

3 tane çocuğum var 2 kapalı yabancılık çeker fazla muhabbet sevmez küçüğüm dedesine bile gitmez kimseye gülmez. 

Diğeri tanıdık tanımadık farketmez herkesle konuşur oynar güler gider 
(943 puan) tarafından
Ben çok müdahaleci bir anneyim ya belki de benim yüzümden ha düştü ha düşecek diye
(1,667 puan) tarafından
Bende öyleyim ve aşırı pimpirikliyim ve emin ol 3ündede tek çocuk gibiydim :)
-Reklam-
0 oy
(2,812 puan) tarafından
Bu bir hata değil, her bebek farklı bir karakterle doğuyor. Küçükler diye onların karakterlerini yok saymayın. Yetişkinler gibi, bazısı sıcak kanlı olur, bazısı soğuk, bazısı çekingen.
(943 puan) tarafından
Bende çekingenmişim aslında ama annem de müdahaleciydi belki bende öyleyim diye şüphe ettim
(2,812 puan) tarafından
Müdahale etmeyin bebeğinize. Benim kızımda yabancılardan hoşlanmaz. Hem karakteri hemde doğduğundan beri hastanelerden çıkamıyoruz. Aşırı etkiliyor. O yüzden kimsenin kızıma bu konuda baskı yapmasına izin vermem. Herkesin yüzüne de söylerim. Biz böyleyiz rahatsız olan görüşmesin diye
0 oy
(13,907 puan) tarafından
Bu yapı meselesi gerçekten 8 9 aylikti benim kızım yabancı görünce ağlamaya başlardı yazık adamlar odayı terk ederdi. Kalabalığa gire gire biraz torpuledik ama özellikle adamlara çok tepki veriyor ağlamasa da artık arkama saklanıyor 
(943 puan) tarafından
Evet özellikle erkeklere
(13,907 puan) tarafından
Sabretcez canim yapacak bisi yok huyu oyle  :)
0 oy
(4,070 puan) tarafından
Benim kızım da böyle ben iyi ki diyorum. İnsanlar çok kötü güvenemiyoruz, o yüzden kimseye gitmesin sıcak kanlı olup gülücüğe bir çikolataya kanmasınlar. 
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Aynı benim kız aynı. 18 aylık olacak o da az kaldı. Alışması çok uzun sürüyo. İlk saatler bana yapışıyo, yerimden kaldırmaz beni. Kimse ona konussun istemez. Hele dokundurmak asla istemez. Basbas bağırır.

Geçen gün evimize misafirimiz geldi. Odaya girmedi bı süre :D kapının ordan baktı cicik cicik :) sonra odaya girdi kucağıma yapıştı. Sonra sonra alıştı oynadı. 
(943 puan) tarafından
Babasına bile gitmiyor o an
(2,392 puan) tarafından
Evet benimkide öyle. Ben yoksam ikinci tercihi babası
0 oy
(11,674 puan) tarafından
Neeee bana 2 yaşına gelsin düzelir dediler şuan 1.5 yaşında anamı ağlatıyor be misafir çağırabiliyoruö ne misafirliğe gidebiliyorum yakamdan paçamdan ayrılmıyor parkta biri laf atsın daha kucağımdan inip oynamaz dua ederim hep kimse laf atmasın siye 
(943 puan) tarafından
Evet bana da yapışıyor
(11,674 puan) tarafından
Utanıyorum artık çıktığı yere geri girecek nerdeyse kucağa almazsam donumu çekiyor bu sefer
0 oy
tarafından
Bnm kizmda bu ay 4 yaşına gircek kimseye ısınmıyor biri gelse kovuyor ağlıyor gitsin evimzden diyor yada ben götürsem kizimi komşuya bı yere evin için kesinlikle girmiyor ağlama krizine giriyor hemen göz yaşı döküyor öyle böyle degl eşimde bende ne yapcaz blmyrz misafirler farknda ama çocuk diyorlar korkmasn urkmesin gdyrlar Allah'tan anlayslilar ya ama 5 buçuk yaşındaki kizm ise misafri sever evine gder hiç yabancilamaz kmseyi
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle kimseye yaklaşmaz kalabalık sevmez neyse ki kalabalıkta ağlama huyunu bıraktı şimdi kaşabalıkta duruyoruz önceden ne mümkün etleri kopuyomış gibi ağlardı
0 oy
(723 puan) tarafından
2 kızım var.Küçüğüm 24 aylık o da birini görünce kaçar yanıma gelirdi yabancı yaklaşsa ağlamaya başlardı.2,3 aydır fazla yabancılamıyor çok ılımlı yaklaşıyor artık.Hatta 2 hafta kadar önce çoçuklarla iletişim kurmaya çalışırken gördüm çok şaşırdım.Şuan parkta tanımadığı çoöuklarla bile oyun kurmaya çalışıyor.İlk kızım hep sosyaldi hiç yabancılmaz.Çoçuktan çoçuğa değişiyor.Dmeek ki daha zamana ihtiyacı var zorlmayın destek olun ben burdayım hadi beraber gidelim bu teyze vs.Destek olup teşvik edin baskı kurmadan kendini güvende hissetsin zamanla olur inşallah.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde izmirli3555 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,691 puan) tarafından soruldu

412,405 soru

12,415,517 cevap

45,002 kullanıcı

Kategoriler

...