0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Günaydın canolar <3

Kızımda şuana kadar hiç rastlamadım ben'e.  bende öyle büyük ben yok eşimde bir iki ensesinde var. onun dışında çok minik nokta iz benler var bende ve eşimde. Ben aslında korkuyordum benim babaannede çok sarkık et benleri vardı genler filan geçer mi diye. Kızım 4 buçuk aylık hiç gormedim vücudunun hiç biyerinde iz bile yok. Sonradan oluşabilen bişey mi yani nasil oluyor kızlar sizde yasadiklarinizi merak ediyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(5,502 puan) tarafından
İlk kızımda hiç ben yoktu zamanla babası ve bende olan benlerden kizimdada çıktı.
tarafından
Aaa gerçekten mi. O zaman inşallah babasıyla babaannesi gibi dudak üstünde minik bir beni çıkar. onlara çok yakışıyor kızım da zaten babaannesine benziyor iyice benzemiş olur
(5,502 puan) tarafından
Benim gözümün çaprazında vardı ben aldirmistim kızım da çıktı :))
-Reklam-
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Yani hsr yaşta çıkabilir çocukta değil ama bende 19 yaşımda falan sanırım burnumun kenarında çıktı ve o kadar büyük değildi sonra sonra büyüdü hele hamileyken iyice büyüdü aldırdım..

Farkediyorum koltukaltimda da 2 seneden beri çıktı henüz büyümedi rahatsız olmuyorm o yüzden 
tarafından
Yaa çok şaşırdım ben hep doğuştan ya da bir kaç yılda çıkar diye düşünüyordum. Demek ki sonrada çıkabiliyormuş. Aldırmak nasıl bı operasyon, zor mu canım
(14,491 puan) tarafından
Burnuma ince bı uyuşturma amaçlı iğne yaptılar hemencik bitti ben çok evhamlı olduğum için 10 dk sürdü ama işlem normalde 1 dklik falandı hani :D
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Şuan olmayabilir ilerleyen zamanda olacaktır bende de vardı büyük esiminde kolunda vardı et beni ip ile sıktım kaç gün boyunca kendisi düştü çıkmadı bir daha
tarafından
O ben bebekten kulağımda olmuş aynı dediğiniz gibi yapmış annemler düşmüş bidaha da çıkmamış. Bende büyük benlere ve sarkan benlere karşı hassasiyet var görmekte bile zorlanıyorum. Allah'ım kinamis gibi olmayim biraz hassasım o konuda.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde FilizEymen (8,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
29 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecemimmm (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
9 Temmuz 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 865 göst.
3 Temmuz 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,140 cevap

36,811 kullanıcı

...