+1 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Merhaba hanımlar, oğlum 27 aylık emzige aşırı bağımlı. Guzelce anlatiyorum" sen artık buyudun emziği bebekler emer hadi bebeğe verelim diye " hayır diyo. İnat ediyorum vermiyorum kesintisiz 2 saat agliyo. Ucuna surmedigim şey kalmadı ağzına alıp anne ee olmuş diyo ama devam ediyo.Bugün de ucunu keseyim dedim emmez belki diye kesik kesik aldı ağzına yine emiyo deliricem . Sizler nasıl bıraktırdiniz ? 

6 Cevaplar

0 oy
(1,556 puan) tarafından
Merhaba, bence emzigi bebege verelim demek dogru degil sshsi fikrim cunku cocuklarimiz bunu sevincliyken aglarken mutluyken 27 ay emmisler kullanmislar basks bir bebekle paylasmak istememesi normal. Ayrica bebegi vermemek icin daha cok emme istegi gelebilir birakmaz istemez agzinda tutar. Ucunu kesmek en mantiklisi. Benim oglumda 26 aylik hatta onun 2 emzigi vardi.  15 gun once iki emzigi de disleri ile parcaladi. Sonra dedi ki bunu yirttim. Bende kendisi gonullu biraksin diye mutfak masainin uzerine biraktim qra sira diyorum emzik istersenbmutfakta fiye no diyor . Bence yirtik sekilde biraz daha idare edin bir muddet sonra sonlanacaktir
-Reklam-
0 oy
(17,319 puan) tarafından
İlk dişini çıkarır çıkarmaz ben kestim emziği. Zaten öyle çok vermezdim sadece uyurken. 
0 oy
(2,185 puan) tarafından
Benimki de bir tutsa keşke de bıraktırmak sorun olsa 
0 oy
(783 puan) tarafından
Yavaş yavaş uzaklaştır dik biz diş kaşıyıcı dikkat çeken bir oyuncak aldık onla ilgilendi uyku arkadaşı da vardı kendi kendine bıraktı 
0 oy
(7,795 puan) tarafından
Soba varmi evinizde 
0 oy
(95 puan) tarafından
Ben yavaş yavaş bırakırdım çok kolay oldu asla bırakmazdı saatlerini uzatarak vermedim gündüzleri sonra akşam vermeye başladım en son bı akşam vermedim iki zor geçti istedi emzikle yatmak istedi irade ettik öyle öyle bıraktı hemen şükür 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 427 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 143 göst.
7 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
7 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 236 göst.