+1 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Merhaba Herkese iyi günler dilerim 3,5 yaşında oğlum var tam olarak konuşamıyor Yani kendini ifade edebiliyor ismini söyleyebiliyor Ama genel olarak rutin bir konuşma yapamıyor Ama her şeyi anlıyor yerine getiriyor doktora götürdük Herhangi bir sorun olmadığını sadece  konuşma gecikmesi olduğunu söyledi ve Benim tarafımdan da ırsi olarak geç konuşma vardı yeğenlerim kardeşlerim de dahil hepimiz aynıydı Ben de çok geç konuşmuşum ne kadar alakası var bilmiyorum Ama sorun  şuki esim benden biliyo  durumu Hiçbir zaman hiçbir şekilde anlatamıyorum çocuğumla sürekli ilgilenen birisiyim boya yaptıran konuşan dışarı götüren her gün dışarı götürmediğim parka götürmediğim bir gün yok ama her zaman sürekli benim başıma kalıyor sen konuşturmuyorsun Senin yüzünden konuşmuyor akşama kadar senin yanında isteseydin şimdiye kadar konuştururdun gibi bir sürü kavga ediyoruz Her gün az önce yine tekrar yaşandı söylüyorum anlamıyor cevap vermiyorum artık benim sinirime dokunuyor Şimdi de bunu sorun haline getirir oldu sürekli bir takıntısı var çocuğumla alakalı ne olsun sürekli bana buluyor yemek yemese Sen  yedirmiyorsun uyumasa sen uyutmuyorsun gibi şimdi de konuşmamasına suçunu bende buluyor Ben daha ne yapabilirim soruyorum size Gerçekten çok yoruldum bir de şimdi utanmadan 2. çocuk istiyor Ama yemin ettim Tövbe ettim böyle bir adama kesinlikle ikinci bir çocuğu kesinlikle vermem çocuğum 3,5 yaşında ama 3,5 yılda benim burnumdan getirdi doğduğu andan itibaren ne anneliğimi yaşayabildim ne kadınlığımı..

8 Cevaplar

0 oy
(806 puan) tarafından
Ben geç yürümüşüm 2 yaşındaki kızım yeni yeni yürümeye başladı aynı şey bizde de var sen böyleymişin de bilmem ne. Kulağını tıka cevap verme. Birsüre sonra konuşmucaktır. Sen cevao verdikçe uzatırda uzatır. 
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Rabbim ferahlık versin inşallah olumsuz seni görmesi çok tuhaf yapı bu Allah hidayet versin inşallah eşine hiç üzülme vakitsiz ne var eşine bunu sorarmisin her güzel şeyin bir vakti vardır şükür sağlıklı varsın geç konuşsun geç yürüsün geç koşsun hamdı sena olsun Rabbime sağlıklı eşin söylenmeye başlayınca bence konuyu değiştir bol bol Ayetel Kürsi aç evinde cnm
0 oy
(582 puan) tarafından
Canım bu papağan mı, muhabbet kuşu mu konuşturasın? Konuşmak istemeyen çocuk konuşmuyor. Arkadaşımın kızı da 4 yaşına giricek daha yeni başladı konuşmaya. Onun da eşi aynı baskıyı eşine yapiyordu onlar da her gün etkinliklere götürürdü kızını. Ama yapısı bu çocuğun konuşmak istemiyordu. 4e doğru konuşmaya başladı. Şimdide susturamiyorlar :) benim eşim de çocuğun çenesini sen açtın diye kızar. Benim kız da 1.5, yaşında başladı konuşmaya daha susmadı hala konuşuyor car car :))
tarafından
Haha yorumunu görmemiştim bende aynısını yazdım yani ne saçma dimi herkesin yapısı farklı. Bide herşeyi kendileri mükemmel yapiyolarmis gibi konuşmaları yok mu. Kadın çocuğuyla ilgileniyor anneligini yapıyor da bakalım babalık yapan var mı ?
(582 puan) tarafından
Aynen tabikii de Dr sorun yok dediyse ve annenin şüphesi yoksa sıkıntı yoktur. Anneler genelde anlıyor zaten sıkıntı olduğu zaman
0 oy
(41 puan) tarafından
Eşinizi gerçekten kınıyorum lafa gelince benim çocuğum derler ama ilgilenmeye gelince hiçbir şey yok.ustelik bu kadar cabanizi görmeyip bir de sizi suçluyor gerçekten Allah sabır versin size konusmaya gelince bazı çocuklar genetik olarak geç konuşabiliyor kaldı ki zaten doktora götürmüşsunuz.Bir de şey yapmayı deneyin ne istiyorsunuz deyin işaret edince anlamıyorum diyip bekleyin yerinize oturun ve ifade etmesi için biraz zorlayın tabi bu süreçte kendinizi de yipratmayin sağlıklı günler dilerim.
0 oy
(17,886 puan) tarafından
Birine bakamıyorken ikinciyi yapamam de. Madem sen bakamıyormuşsun
(17,886 puan) tarafından
Konuşma içinde dil terapisi yardımı alabilirsiniz nisanda üç yaşına girdi yeğenim konuşması çok az kendini ifade edemediği içinde çok hırçın dil terapisi ile baya ilerleme kaydettiler
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Kreşe gönder canım. Parasını hiç düşünme. Madem çok biliyor eşin kreş parasını da paşa paşa ödeyecek. 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Anlıyorum benimde 30 yaşında bir eşim var hala kendini ifade edemiyor...   Oyuzden çok takmamaýa cslisiyorum takarsan ruh sağlığı bozulur şans tavsiyem cokciddiye alma ara sıra dilini halı kadar uzat yoksa anlamıyor erkek milleti
0 oy
tarafından
Muhabbet kuşu mu bu konuştur ne demek ya. Ne saçma düşünceli insanlar var

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 157 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 178 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde engineer mom (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 526 göst.