Merhaba Herkese iyi günler dilerim 3,5 yaşında oğlum var tam olarak konuşamıyor Yani kendini ifade edebiliyor ismini söyleyebiliyor Ama genel olarak rutin bir konuşma yapamıyor Ama her şeyi anlıyor yerine getiriyor doktora götürdük Herhangi bir sorun olmadığını sadece konuşma gecikmesi olduğunu söyledi ve Benim tarafımdan da ırsi olarak geç konuşma vardı yeğenlerim kardeşlerim de dahil hepimiz aynıydı Ben de çok geç konuşmuşum ne kadar alakası var bilmiyorum Ama sorun şuki esim benden biliyo durumu Hiçbir zaman hiçbir şekilde anlatamıyorum çocuğumla sürekli ilgilenen birisiyim boya yaptıran konuşan dışarı götüren her gün dışarı götürmediğim parka götürmediğim bir gün yok ama her zaman sürekli benim başıma kalıyor sen konuşturmuyorsun Senin yüzünden konuşmuyor akşama kadar senin yanında isteseydin şimdiye kadar konuştururdun gibi bir sürü kavga ediyoruz Her gün az önce yine tekrar yaşandı söylüyorum anlamıyor cevap vermiyorum artık benim sinirime dokunuyor Şimdi de bunu sorun haline getirir oldu sürekli bir takıntısı var çocuğumla alakalı ne olsun sürekli bana buluyor yemek yemese Sen yedirmiyorsun uyumasa sen uyutmuyorsun gibi şimdi de konuşmamasına suçunu bende buluyor Ben daha ne yapabilirim soruyorum size Gerçekten çok yoruldum bir de şimdi utanmadan 2. çocuk istiyor Ama yemin ettim Tövbe ettim böyle bir adama kesinlikle ikinci bir çocuğu kesinlikle vermem çocuğum 3,5 yaşında ama 3,5 yılda benim burnumdan getirdi doğduğu andan itibaren ne anneliğimi yaşayabildim ne kadınlığımı..